Heineken in de olie?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/12/2004 14:32
Dat niet, maar olie daalt wel naar de 40,82 (- 0,64) op dit moment. Heineken heeft wel met de dollar te maken en die trekt wat aan; is nu 1,3293, ca. 50% van de export vanuit Nederland gaat naar Amerika. In meer dan 170 landen is Heineken actief en dit jaar zal het negatieve USA dollar effect tussen de 80 en 90 miljoen euro liggen en voor volgend jaar kan dat circa EUR 50 zijn.
Als de rente in de EU landen naar beneden gaat, kan de USA dollar daarvan profiteren en zal het negatieve effect voor Heineken verminderen.
Heineken noteert vandaag ruim EUR 23,70 en dat komt door de verlagingen van de adviezen voor Heineken de afgelopen tijd. Toch vinden wij (red.XEA.nl) dat er al veel negatiefs nieuws in de koers van het aandeel Heineken is verwerkt.
Daarom zou een gefaseerde instap overwogen kunnen worden. Heineken is in de VS een "begrip" en elders in de wereld en met de andere merken als Amstel en de speciaalbieren weet Heineken ook haar klanten te vinden.
Het is voor de actieve beleggers raadzaam Heineken te gaan volgen, de bodem lijkt er te zijn.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL