Mindere vooruitzichten voor halfgeleidermachines.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/10/2005 07:34
Het blad Computable schrijft over een onderzoek, uitgevoerd door Gartner, dat er een daling is in de markt voor halfgeleidermachines.
De groei kan dit jaar wel dalen met ca. 12% en deze daling zal volgend jaar weleens kunnen doorzetten. Hoewel de vraag in bepaalde consumentensectoren hoog is, zal de markt voor halfgeleidermachines afnemen, de eerste tijd. De omzet wordt voor dit jaar op ca. $33,2 miljard geschat, dat is 11,6% minder dan vorig jaar. De daling wordt in alle segmenten van de markt verwacht voor halfgeleider-kapitaalgoederen. Het gaat hier om de apparatuur en machines die worden gebruikt om halfgeleiders (chips) te maken.
Het is bemoedigend om te zien hoe snel chipfabrikanten op de daling zijn ingesprongen, door o.a. hun voorraden bij te stellen.
Daarnaast hebben zij hun productiedoelen voor dit jaar reeds bijgesteld, aldus het blad Computable.

Wij wilden onze lezers dit onderzoeksberich van Gartner niet onthouden. Houdt hier rekening mee met uw beleggingen.
Misschien wachten de bedrijven met hun investeringen op de mogelijke vernieuwde chips en/of de digitale chips. Want om nu zaken om te zetten in digitaal, dat kost een zee van tijd.

Ons Ingenieursbureau CodoCad heeft nu een opdracht en staat dagen te "renderen", maar dan is het ook precies echt. Je kan dan zo zien, hoe de opdracht van een ondergrondse parkeergarage eruit komt te zien als je er met je auto binnenrijdt.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL