AkzoNobel introduceert duurzaam poederalternatief voor verchromen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 03/10/2014 10:25
AkzoNobel Performance Coatings heeft een innovatieve poedercoating met metaalglans geïntroduceerd die een duurzaam en rendabel alternatief biedt voor verchromen.

Interpon Cr, een product uit de reeks Interpon poedercoatings van AkzoNobel, combineert een chroomachtige afwerking met de bewezen prestaties van een tweelaags poedercoating en is bedoeld voor toepassingen op meubelen, verlichting en andere interieurartikelen.

De unieke combinatie van een sterk reflecterende basislak met daarop een heldere toplaag biedt tevens uitstekende weerstand tegen vingerafdrukken.

"Er is steeds meer vraag naar afwerkingen met speciale effecten en metaalglans is daarbij heel populair", aldus Mark Reekie, Global Marketing Manager - General Industrial bij AkzoNobel Powder Coatings.

"Ontwerpers en stylisten zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het uiterlijk van hun creaties te verbeteren en Interpon Cr biedt hen een heldere, duurzame coating die gecoate producten een creatief aanzien geeft".

John Wolff, Managing Director van AkzoNobel's Powder Coatings business, voegde hier aan toe: "Wij proberen voortdurend betere en duurzamere producten te ontwikkelen voor onze klanten, en Interpon Cr is het jongste voorbeeld van het Planet Possible-innovatiebeleid van AkzoNobel, dat is gericht op het creëren van meer waarde uit minder middelen".




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL