Overheden en Centrale banken zorgen voor ontwrichting economie. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 14/07/2019 06:03
De Overheden en neem Nederland, zorgt samen met de Centrale Banken voor ontwrichting van de Nederlandse economie en ook elders in de wereld. Al blijft mijnheer Rutte en zijn club verkondigen het gaat zo goed? De cijfers van de bedrijven zullen een deel van het antwoord geven, zie BAM Holding van de afgelopen week. Semi Overheden zorgen ook voor verzwaring van de vaste lasten (lees) Gemeentelijke en de vroegere Nuts bedrijven. Neem ook de Klimaat Gekte erbij, want wat dat allemaal niet gaat kosten, dat zal z'n weerga nog moeten krijgen. Bedragen van 30 tot 60.000 Euro om straks een beetje warmte in je huis te kunnen krijgen, wie heeft dat bedacht. De Linkse garnituur van het politiek landschap. De jongeren stemden massaal op de Groene, maar dat zal hen over 5 tot 10 jaar gaan opbreken.
DE huidige jeugd heeft niet geleerd op de centen te letten, de groep die het wel leerde trekt weg naar het buitenland, in de hoop dat het daar hun tijd kan uitdienen.
De Nederlandse huishoudens hebben de HOOGSTE privé schulden van de wereld, per 31.12.2016 was dat 760,9 Miljard en onze schattingen voor nu zijn circa EUR 800 miljard. Vandaag in de Telegraaf berichten dat het bij velen de eindjes aan elkaar knopen is en er blijft nauwelijks geld over om uit eten etc. etc. te gaan.
De generatie ouderen, die de oorlog en kort erna hebben meegemaakt, kunnen redelijk goed rond komen, want zij hebben na de oorlog andere tijden meegemaakt.

Werkweken van 5,5 dag, kleine lonen/salarissen en weinig ontwaarding van de Hollandse gulden. Men was tevreden, uit eten was voor enkelen, door studeren was alleen voor de oudsten en de rest kon te werk als jeugdige (lees 14 jarige) met een weekloon van HFL 10 - 12 en soms nog minder.
Nu moet alles kunnen.

De Centrale banken werken, mede door de ECB van Draghi mee aan de ontwrichting van de economie. De lage rente is funest en alleen in het voordeel van "schuldenaren"! Vrijwel iedereen zal nu (lees de gepensioneerden & Pensioenfondsen) en straks de werkende van nu, terug moeten, de meesten hebben te zware lasten o.a. woon, lease, studie van de kinderen( vaak uitwonend) en klimaat investeringen. Maar ook de opvang van de kinderen, als de bijdragen vermindert gaat worden (lees gekort), want wij leven in een maatschappij waar SCHIJNBAAR alles mag, kan & moet!

Maar dat is jezelf bedriegen, wij leven in een schijn wereld en het besef ervan, dat is er bij velen NIET bij!
Als plots de rente wel gaat stijgen, DAN stort de economie als het bekende kaartenhuis hier & elders in elkaar.

Het wachten erop zal niet lang meer duren, de crisis zal erger worden dan in de jaren 1930 van de vorige eeuw!

Fijne zondag nog en houdt het hoofd koel, maar vaar wel op het gezonde verstand & Uw gevoel.

De agenda voor deze week en diversen berichten van het CBS.
maandag 15 juli
Tokyo gesloten

dinsdag 16 juli
AVA Holland Colours
In de VS Industriële bestellingen & Industrile Productie. Detailhandel cijfer.

woensdag 17 juli
Q2 cijfers 2019 ASML en TomTom
In de VS MBA Mortgabe Applications

donderdag 18 juli
Halfjaar cijfers Acomo, Sligro, Barco en Befimmo
Handelsbalans Japan

vrijdag 19 juli
Halfjaar cijfers Wessanen, Accell, Beter Bed en Wereldhaven België.

Systemen
OOK Geld & Machtsmisbruik en controles erop is er nauwelijks uit te voeren.
WAAR is nog betrouwbare prijsvorming? WAAR is nog GB & GL uit 't verleden!
Waar is nog de 2 wekelijkse baisse lijst?
Zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Waar in het verleden beleggers nog wat houvast hadden, is nu allemaal weggehaald. Helderheid & duidelijkheid is toch anders.
EN
Waarom willen de Toezichthouders GEEN "herinvoering van de nummers aan de digitale aandelen"?
Dan is alles eenvoudig te controleren, je kunt GELD & Aandelen stromen volgen!
Bitcoins hebben dat ook een digitaal nummer, 'n identieke en 't kan dus wel.

Want hoeveel nepaandelen gaan er dagelijks over/langs de beurs heen?
's Morgens debet de handelaar(vermoedelijk het verzamel depot) en credit de handelaar en GA je gang. Daarom is er te Amsterdam dat gerommel in de 5 spook minuten en soms nog langer t.w. van 17.30 tot .... soms 17.41 uur.
Dan kunnen alle posities glad gestreken worden.

Omgevingsdienst metingen
Een blamage zoals sommige afdelingen dit doen. Begrijpt U nu waarom het TV programma "Opstandelingen" zo scoort? Woensdag op TV 2 om 20.25 moet U ook eens kijken. Wat zetten sommige mensen zich ook te KIJK!

tijd 06.46
1 bitcoin = 11.157 USA dollar
1 ripple = 0,32970 USA dollar

media,
Area Play: The Val d’Or, Quebec Camp in Canada is Heating Up.
In the early 20th century, the discovery of the Cadillac Fault ushered in the Abitibi-Témiscamingue Gold Rush and the geological anomaly continues to have a major impact on Quebec’s mining history. The massive fault is roughly 160 kilometers long and extends from the town of Val d’Or, in Quebec, to Kirkland Lake, in Ontario. Its name derives from the township of Cadillac, where it was first discovered. see & read more on
https://www.kitco.com/commentaries/2019-07-12/Area-Play-The-Val-d-Or-Quebec-Camp-in-Canada-is-Heating-Up.html

Matchfixing bij wielrennen?
Wielrenner B.Mollema mopperde er tijdens de Giro d’Italia al over en wenkte de motorrijder in een eerdere etappe ook om meer afstand te houden. „Je kunt door te kijken naar de remlichten van de motor precies zien wanneer en wat voor bocht eraan komt. Bovendien heb je gewoon voordeel van de zuiging van zo’n motor. Jammer dat er geen aandacht aan wordt besteed. Misschien was het hetzelfde in de kopgroep, maar dit soort taferelen heeft gewoon invloed op de koers.
Waar is nog controle(red.)?

Novartis, Amgen and Banner Alzheimer's Institute discontinue clinical program with BACE inhibitor CNP520 for Alzheimer's prevention.
lees elders meer.

tijd 13.05
1 bitcoin = 10.739 USA dollar
1 ripple = 0,31664 USA dollar

media
Speel liever zelf voor Centrale Bank!
De nationale bank van Polen maakte afgelopen vrijdag op haar website bekend dat ze haar officiële goudreserves de laatste twaalf maanden meer dan verdubbelde!
Vorig jaar bezat Polen nog slechts 103 ton goud. In de tweede helft van 2018 kwam daar al, in enkele stappen, 25,7 ton goud bij. zie & lees verder op
http://goudhub.com/speel-liever-zelf-voor-centrale-bank/

VEB bericht
Kabelbedrijf Altice heeft lak aan veel beginselen van deugdelijk bedrijfsbestuur
lees & zie verder op
https://www.veb.net/artikel/07028/kabelbedrijf-altice-heeft-lak-aan-veel-beginselen-van-deugdelijk-bedrijfsbestuur

reactie XEA.nl
Wij blijven ver van dit fonds af. een scenario als Imtech zou ons niet verbazen.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL