Wall Street kreeg weinig ondersteuning van Powell,. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 27/02/2019 06:09
In de VS kregen beleggers weinig steun uit de woorden van J. Powell bij het Congres.
Maar PIETER ELDERS (KLM) kreeg dat eindelijk van de Hollandse regering, eindelijk wakker geworden mijnheer Rutte en zijn Club.

Maar dit schreven wij op 17 febr. 2019.
herhaling.
In september 2003 komt dit bericht in de media.
De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM wordt overgenomen door Air France. De overname vindt plaats door middel van een ruil van gewone aandelen. Dat hebben beide bedrijven bekendgemaakt. De transactieovereenkomst zal in de loop van de komende weken worden ondertekend. Door de overname wordt de combinatie de grootste maatschappij in Europa. Door de transactie wordt KLM gewaardeerd op 784 miljoen euro, dit is 40 procent meer dan de beurswaarde maandag. Maandag noteerde het aandeel KLM aan het einde van de handelsdag ruim 11 euro. Door de overname stijgt de waarde naar 16,74 euro per aandeel.

In de nieuwe houdstermaatschappij Air France-KLM krijgen de aandeelhouders van Air France een belang van 37 procent en KLM een aandeel van 19 procent. Het belang van de Franse overheid zal teruglopen van 54 naar 44 procent.

De nieuwe maatschappij krijgt de naam Air France-KLM en wordt de derde maatschappij ter wereld na American Airlines en Delta. Air France bestuursvoorzitter Jean-Cyril Spinetta benadrukt in een reactie de noodzaak om te consolideren in de huidige luchtvaartindustrie en de voordelen van het samengaan van de twee maatschappijen binnen de SkyTeam alliantie.

Jean-Cyril Spinetta gaat leiding geven aan de nieuwe maatschappij, met KLM’s Van Wijk als tweede man. Naast Van Wijk is er plaats is voor vier vertegenwoordigers van KLM binnen de directie, Air France gaat zelf 10 zetels binnen de directie bemannen en namens Alitalia mag een afgevaardigde plaatsnemen aan de directietafel.

De situatie van vorig jaar
Air France heeft een slechtere concurrentiepositie dan KLM en andere Europese vliegmaatschappijen.
Nu is dat geen nieuws, het blijkt ieder jaar weer uit de cijfers. Om die van 2017 erbij te pakken: KLM boekte 910 miljoen euro winst, Air France 588 miljoen. Een flink verschil, maar dat verschil wordt nog schrijnender als je je bedenkt dat KLM kleiner is dan zijn Franse zus. Een betere vergelijkingsmaatstaf is de winstmarge. Die is bij KLM 8,8 procent en bij Air France 3,7 procent.

Met andere woorden: KLM maakt ruim twee keer zoveel winst. In een wereld waarin het om miljarden gaat, is dat een krater van een verschil.

De cijfers van Air France KLM komen de 20ste febr. a.s. om 07.15 hrs. over 2018, dan zal blijken welke resultaten de Air France KLM heeft behaald. EN welk deel van de KLM afkomstig is.

Het samengaan van Air France en KLM werd in 2003/2004 gebracht als een fusie, maar in de praktijk was het een overname. Het moederbedrijf van KLM is Air France-KLM. Van dat bedrijf heeft de Franse staat ruim 15 procent van de aandelen, en de Nederlandse staat 0. Door een ingewikkelde constructie heeft Nederland wel de meerderheid van het stemrecht in KLM behouden, en zijn bijvoorbeeld de landingsrechten gewaarborgd. DIE 0 aandelen daar draait 't om van Nederland.(red.XEA.nl)

Welke fouten zijn er gemaakt bij het samengaan!
De Nederlandse Regering zou buiten haar belang van die 51% (lees gouden aandeel), ook hebben moeten participeren in de AIR France KLM combinatie met ca. 20% aandelen bezit. Dan had zij recht gehad op 'n plaats in de Raad van Commissarissen bij Air France KLM. En was deze crisis er nimmer gekomen.
Vorig jaar hebben de stakingen bij Air France KLM ca. EUR 300 miljoen gekost en NU ging de nieuwe CEO Ben Smith het personeel van de Air France KLM gelijk meer loon geven. Vreemd toch!

Had Drs. G. Zalm die op 27 mei 2003 wordt hij benoemd tot minister van Financiën en tevens tot vice-ministerpresident in het tweede kabinet-Balkenende. Op 7 juli 2006 wordt Zalm opnieuw benoemd tot minister van
Financiën en tevens tot vice-minister-president in het derde kabinet-Balkenende.

Welk rol(len) hebben Drs Zalm en diens opvolgers na hem gespeeld? Zijn deze ook debet aan deze crisis wegens mogelijk nalatigheid?
Daar lezen wij niets over, maar als de Staat zich beter had laten informeren, had deze crisis/ruzie er nu niet geweest.

Wij van de redactie hebben altijd gezegd, de Fransen zijn een onbetrouwbare partner voor KLM. Veel bedrijven liepen tegen DIE bekende Lamp aan!!

Er kunnen duizenden banen verloren gaan bij KLM, als er overhevelingen naar Parijs gaan. Het bekende "UITMELKEN van KLM MOET gestopt worden" en weer blijft Rutte op de achtergrond. Zoals hij dat OOK deed bij het PULS VISSEN afgelopen week.

17 febr. 2019 schreven wij dit.

Het belang is NU ca. 13% in Air France KLM geworden. De Regering had onze Nestor als adviseur moeten hebben, die had minder gekost en had dat plan al jaren geleden uitgevoerd.

Media,
MSTERDAM - Nederland heeft in de afgelopen jaren meerdere keren kunnen instappen bij Air France KLM, maar deed dat niet. Tot twee keer toe blokkeerde Jeroen Dijsselbloem een Oranje-belang in de luchtvaartcombinatie. Nu koopt minister Hoekstra alsnog aandelen.

DEZE man wordt nog steeds gelauwerd, begrijpt U dat NOG???

De Dow 26.057.98 -33.97 punten
De NASDAQ 7.549.30 -5.16 punten

Edelmetaal rustig, goud $ 1.328,00 zilver $ 15,84 en platina $ 860 Gold/Silver Ratio 83.81 Olie $ 56,01 en de dollar euro 1.1381
1 bitcoin = 3.882,3o USA dollar
1 ripple = 0,31420 USA dollar

De Valuta's
de dollar euro 1.1381 de Yen 125,84 't Pond 0,8596 AU$ 1,5823 C$ 1,4980 NZ$ 1,6502 Sing$ 1,5335

Actuele goud en zilver prijs
27-feb-2019 06:15 CET
Goudprijs: € 1.167,30 +1,93
Zilverprijs: € 13,93 +0,00
Prijzen in euro's en per troy ounce

In de Oostmarkt een opgewekte stemming met de President van de VS in hun midden
In Japan de Nikkei 21.558 +109 punten
In Hong Kong de Hang Seng 28.941 +169 punten
In Australië de All Ordinaries 6.233 +24 punten
In Singapore de Straits 3.276 +14 punten

Sandstorm Gold Yesterday Vol.962.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 7.64 +0.13 400 7 TD Sec 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 7.64 +0.13 500 7 TD Sec 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 7.64 +0.13 500 7 TD Sec 1 Anonymous KQ

De agenda voor deze week en diversen CBS berichten
woensdag 27 febr.
Jaarcijfers 2018 Kon. Ahold, Solvay, GrandVision, Van der Velde en om 15.00 Adyen
In de VS MBA Mortgabe Applications en Industriële bestellingen tot 19 febr. j.l.

donderdag 28 febr.
Jaarcijfers 2018 Kon. Volkert W., D'Ieteren, AMG, Flow Traders, Ackermans v. Haaren, AB InBev, Argenx.
In de VS Leading Indicators, BNP.

vrijdag 1 mrt.
Jaarcijfers 2018 e/o jaarverslag, Arcadis, Ter Beke, ICT, Beter Bed, Proximus, IMCD, Bekaert.
In de VS Ondernemersvertrouwen, Consumentenuitgaven.

Kijk eens wat de ECB doet!
Rente in de Eurolanden
Zo manipuleert de ECB de rente, want al ruim 4,5 jaar is het belangrijkste rentetarief van de ECB, de depositorente, negatief. Dat betekent dat banken geld moeten toeleggen als zij geld parkeren bij de ECB, de centrale bank.

Alleen om hun eigen belang te dienen, de helpende hand voor de zwakkelingen, maar 't gaat wel ten koste van bestedingen van de Burgers en verlies aan vertrouwen. Vertrouwen komt te voet & gaat te "paard"! Maar dat weet Mijnheer Draghi en zijn club schijnbaar niet.

reactie Europese Rekenkamer
De Europese Centrale Bank (ECB) houdt te veel documenten achter, en kan daardoor niet goed worden gecontroleerd. Daarvoor waarschuwt de Europese Rekenkamer, die Brussel oproept om er iets aan te doen.

Toegang geweigerd
De controleurs willen dat het Europees Parlement erop aandringt dat ze toegang moeten kunnen krijgen tot elk document dat ze nodig vinden. Ze voeren daar al langer gesprekken over met de ECB, maar die discussie vordert volgens hen niet genoeg, dus vragen ze nu het parlement om in te grijpen.

Als er dan toch controleurs zijn die willen controleren, dan wordt 't HEN onmogelijk gemaakt. Triest.

reactie XEA.nl
Waar is nog democratie?
Wij van XEA.nl worden ook geweigerd, wij brengen een sluitende oplossing aan, om FRAUDE met Dividend belasting tegen te gaan en wij krijgen NUL als antwoord. Zo werken OVERHEIDSORGANEN. Maar het gaat wel om ca. 2 Miljard euro fraude!
NEEN er moet aangerommeld kunnen worden/blijven.
DUS onze KREET, waar is nog controle?
Sluit goed aan bij de werkelijkheid, die is er nauwelijks.
zie ook
Fraude teruggave dividend belasting, antwoord van de AFM. + reacties
http://www.xea.nl/advies.php?id=dba-35139&type=toon

De rekenkamervoorzitter Klaus-Heiner Lehne zegt:.
"in een brief noemt hij drie voorvallen waarin de ECB toegang weigerde tot belangrijke informatie. Zo vroeg de Rekenkamer in januari 2018 om documenten voor een rapport over de crisismanagementrol van de bank, maar kreeg die niet in handen".

Lees het gehele verhaal van de Europese Rekenkamer op
https://www.rtlz.nl/algemeen/buitenland/artikel/4573761/rekenkamer-europees-parlement-controle-toezicht-banken

en zie de foto hoe ze gearmd lopen...wat een indruk krijg je dan?

Wie is nog te vertrouwen?(red.)
DAAR schort 't aan in de gehele Financiële wereld, alles wijst in die richting.
Dagelijkse kost in de media.

De baas en zijn volgelingen hebben van de Europese economie een BENDE gemaakt en zouden per direct voor het gerecht moeten komen.

Want als U & wij dat gedaan zouden hebben, dan zouden wij wel voor de Rechter moeten verschijnen, (Lees verantwoorden wat wij gedaan hebben).

media CBS
Producentenvertrouwen neemt iets toe.
Het producentenvertrouwen industrie steeg iets in februari 2019. Het vertrouwen ging van 5,8 in januari naar 6,3 in februari 2019, maakt het CBS bekend. De stijging is toe te schrijven aan een positiever oordeel over de voorraden.
Het gemiddelde van de afgelopen twintig jaar is 0,9. Het vertrouwen van de ondernemers bereikte in februari 2018 de hoogste waarde (10,9) en in februari 2009 de laagste waarde (-23,5). Sinds oktober 2014 hebben positief gestemde ondernemers de overhand. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/09/producentenvertrouwen-neemt-iets-toe

Ahold Delhaize reports a strong quarter with full-year underlying earnings per share up 29.6%
lees elders meer.

HEINEKEN Mexico and OXXO extend their commercial relationship
lees elders meer.

GrandVision reports 2018 Revenue €3,721 million and adjusted EBITDA of €576 million. lees elders meer.

Solvay 2018 Full Year Results: 5.3% organic growth, sustained strong margins.
Lees elders meer.

Geen negatieve effecten van nieuwe oesterkweektechniek.
lees elders meer

Rio Tinto announces record returns to shareholders of $13.5 billion including final dividend of $3.1 billion and special dividend of $4.0 billion.
lees elders meer.

tijd 07.28
De actuele koersen (kg): Goud: €37.475 | Zilver: €447

media NSI
HOOFDDORP - Vastgoedinvesteerder NSI heeft een groot kantoorgebouw in Amsterdam West gekocht. De aankoopprijs bedraagt 23,7 miljoen euro. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/3213002/nsi-koopt-kantoorgebouw-in-amsterdam

tijd 08.48
De goudprijs in euro per kg 37.508.19 en de zilverprijs in euro per kg 448.49

media Adyen
AMSTERDAM - Betalingsdienstverlener Adyen heeft zijn omzet en winst vorig jaar flink opgevoerd. Het bedrijf dat in juni zijn debuut maakte op de beurs in Amsterdam haalde vorig jaar onder meer eBay, H&M en Gap binnen als klant en is verder aan het uitbreiden in de retailsector. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/3213109/betalingsdienstverlener-adyen-groeit-hard

media,
Positief testresultaat voor Esperite-dochter.
MSTERDAM - Biotechbedrijf The Cell Factory heeft samen met de Universiteit van Padua positieve resultaten behaald voor medicijnkandidaat CF-MEV-132 bij de behandeling van longaandoening bronchopulmonale dysplasie (bpd). Dat gebeurde in een experimentele test op ratten. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/3213107/positief-testresultaat-voor-esperite-dochter

tijd 09.01
Het Status aandeel waar de particulier NIET mocht inschrijven scoort vandaag.
Adyen EUR 711,80 +39,20 vol. 11.000

tijd 09.03
De AEX 540,36 -2,82 -0,52% Unilver EUR 48,01 -64ct vol. 292.000 en rest met kleine verschillen.

tijd 09.05
De Bel 20 3.583,07 -21,73 -0,60% Aperam EUR 28,70 -30ct vol. 4.000 Umicore EUR 37,33 -31ct vol. 21.000

tijd 09.06
De CAC 5.218,74 -19,98 -0,38% Solvay EUR 98,92 - 3,28 vol. 26.000

tijd 09.09
De Midcap 776,02 -8,34 -1,06% Air France KLM EUR 11,50 -1,23 vol. 2,6 milj. Adyen EUR 712,40 +39,80 vol. 19.348

tijd 09.11
De Smallcap 957,70 -3,54 -0,37% B&S EUR 12,14 +16ct vol. 820 Heijmans EUR 9,92 -36ct vol. 45.395

media, Kardan
UPDATE SALE TRANSACTION TGI AND NEGOTIATIONS DEBENTURE HOLDERS. lees elders meer.

Zo werkt 't te Amsterdam
Opblazen dit aandeel in de media.
Adyen topper op lager Damrak.
Wij blijven van dit soort aandelen af. Er zijn betere voor deze prijs. Laat U niet misleiden.

Medicijnen?
Schokkend dit verhaal in DEZE video
Hierbij de link om de documentaire terug te kijken. Ik vond het schokkend. https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/465444/Zembla.html

Met dank aan een lezer. Nogmaals dank. DIT moet U weten en weer NALATIGHEID van de velen Kabinetten in Nederland. Organon en Gist Brocades zijn weggegaan.
CHINA & INdia bepalen UW medicijn. De Interne Chinezen markt wordt WEL streng gecontroleerd, maar de export ?????


ONRUSTBAREND ook voor de WHO. Sommige grondstoffen worden slechts in EEN fabriek gemaakt. Daarom schaarste en daardoor AFHANKELIJK van ... en sommige medicijnen raken vervuiling!!

Maar de vervuiling aldaar in China, ach het zijn maar mensen. Het leven gaat gewoon door en daardoor KUNNEN de Chinezen ELK ander ontwikkelaar weg drukken.
CHINA heeft het monopolie in veel grondstoffen! Daarom is Trump aan een goed e missie bezig.
IEDEREEN kijkt een andere kant uit en TRUMP niet!
Chris Oldenhof oud medewerker van Gist Brocades deelt grote zorgen voor de mensheid.

tijd 10.17
Air France KLM EUR 11,156 -1,57 vol. 7,7 milj.
Was er paniek voetbal bij de Nederlandse Overheid inz. het kopen van deze aandelen? Hadden er geen zoek opdrachten de oplossing kunnen zijn!

Systemen
bepalen ook vandaag weer de prijsvorming, maar als U gelezen (meer gehoord heeft over de medicijnen makerij) dan is deze vorm van prijsontwikkeling schrikbarend, OOK dan komt de macht in handen van slechts enkelen!!

Normale vraag & aanbod verdwijnt dan en ben je overgeleverd aan de "Grillen" van een handjevol partijen. GELD , MACHT en Hebzucht bepalen & hersen straks over de gehele wereld.
Dan hoef je geen "KERNWAPENS" te hebben, alleen de macht over het produceren van medicijnen is al voldoenden.
Minister Bruins zal het gaan agenderen!

Prijsvormingen heden ten dagen
Nep aandelen en systemen zorgen voor GEMAAKTE prijzen, de basis blijkt anders te zijn. Kijk eens naar de Kas Bank, een premie van meer dan 100%, is dat het bewijs??

Kijk naar Adyen
Opblazen en dan te ventiel eruit.
tijd 10.30
Adyen EUR 698,20 +25,60 vol. 64.000 Hoog EUR 719,50 en laag EUR 694,20 voor dit aandeel vandaag.

SMERIGE handelsmogelijkheden heden ten dagen.
Het gezonde verstand is er nauwelijks nog, wat een verschil met ca. 50 jaar geleden. Al zal toen ook niet alles foutloos zijn gegaan, MAAR dit wat wij NU zien, slaat ALLES. Betrouwbaar = zoek
Controles- nauwelijks mogelijk, zoals dat ook bij het maken van medicijnen ging, Vervuilde grondstoffen werden met medeweten TOEGELATEN.
En de patient maar denken: "de Overheid zorgt goed voor mij"!
Nu begrijpen OOK wij de reden van Trumps HANDELSOORLOG VS vs China. Bezorgdheid over de Machtswellust van de Chinezen.
TERECHTE beslissing van President Trump.

tijd 10.38
Goud $ 1.326,50 zilver $ 15,82 en platina $862 Gold/Silver Ratio 83.82
Olie $ 56,15 en de dollar euro 1,1397
1 bitcoin = 3.919,20USA dollar
1 ripple = 0,31500 USA dollar

media,
BioMCN maakt hernieuwbare methanol uit groene waterstof en CO2.
BioMCN gaat samenwerken met Nouryon en Gasunie voor de productie van hernieuwbare methanol uit groene waterstof en CO2 uit industriële processen. Hernieuwbare methanol is een grondstof voor biobrandstoffen en voor de chemische industrie. zie & lees verder op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/biomcn-maakt-hernieuwbare-methanol-uit-groene-waterstof-en-co2/

media,
Obese people may require alternative vitamin D supplementation, mouse study finds. 26 Feb 2019 --- Vitamin D supplementation may be less effective in people with obesity, according to a study published in the Journal of Bone and Mineral Research. The researchers conclude that it may be more effective to treat vitamin D deficiency in obese individuals with calcidiol, rather than with other forms of vitamin D. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/obese-people-may-require-alternative-vitamin-d-supplementation-mouse-study-finds.html

Voorkennis
kan tegenwoordig gekocht worden. Als je maar geld laat zien.
Dat zien wij met Tresholts, Baisse positie ter inzage krijgen. Waarom OF is daarom de 2 wekelijks baissiers lijst weggehaald? Nieuws kunnen deze partijen(lees die het GELD hebben) kopen, doormiddel van die kabels die over de bodem van ge zee liggen e/o gelegd worden.
Bestaan de Chinese Muren nog wel?
Want er is GEEN kennis, zonde VOORKENNIS! Dat gezegde speelt nog steeds.

Avantium
Zakt 't geloof uit dit Fonds?
tijd 10.57
Avantium EUR 2,51 -9ct vol. 14.000
Esperite EUR 0,115 +0,0056 vol. 1,5 miljoen.

NIBC again reports a very strong year with net profit of EUR 217 mln (FY 2017: EUR 213 mln) lees elders meer.

tijd 11.06
Air France KLM EUR 11,23 -1,50 vol. 10,2 milj.
De verkopende partijen van gisteren kunnen weer met winst instappen.

Vrede in de wereld zoek?
media,
Live Now: India-Pakistan Border Tensions Heighten After Jet Strikes.
see & read more on
https://www.bloomberg.com/news/live-blog/2019-02-27/india-pakistan-border-tensions-highten?srnd=premium-europe

tijd 11.16
De DAX 11.453,72 -87,07 -0,75% Bayer EUR 69,38 +2,88 vol. klein 2 miljo. Covestro EUR 47.33 -1.39 vol. 618.000 Deutsche Luft EUR 23,00 -51ct vol. 1,1 milj. Henkel EUR 87,22 -2,14 vol 301.000

tijd 11.19
in de Bel 20 is Solvay de gebeten hond op EUR 97,32 -4,88 vol. 165.004

tijd 11.23
Te Amsterdam drukken Ahold en Unilever op resp. EUR 22,515 -40,5ct vol. 2,5 milj en EUR 47,215 -1,435 vol. 2,1 milj.
Toch is Unilever een Hoeksteen van elke portefeuille.

tijd 11.28
Olie $ 56,14 en de dollar euro 1,1396

Media Italië
Italiaans Minister Tria van mening dat alleen de ECB aan Italiaans goud mag komen. lees meer op
http://goudhub.com/italiaans-minister-tria-van-mening-dat-alleen-de-ecb-aan-italiaans-goud-mag-komen/

reactie XEA.nl
Is dat niet KROM?? Zeker als je NU weet dat de ECB controles niet bedrijfsvriendelijk vindt.

tijd 15.13
De goudprijs in euro per kg 37.447.85 en de zilverprijs in euro per kg 447.06

tijd 15.17
De Midcap 770,34 -14,02 -1,79% Air France KLM EUR 11,38 -1,35 vol. 20,5 milj., Adyen EUR 650,60 -22,00 vol. 139.849 Besi EUR 22,33 -53ct vol. 381.000 GrandVision EUR 18,36 -1,48 vol. 282.000 Fugro EUR 10,395 +32,9ct vol. 774.000
Let op, sommige fondsen worden gestuwd & geduwd, de systemen bepalen de richting. PostNL EUR 2,39 -11,6ct vol. ruim 6 milj. AMG EUR 35,18 +60ct vol. 175.000

tijd 15.23
De Smallcap 960,58 -0,66 -0,07% Alfen EUR 11,64 -24ct vol. 36.000 Wessanen EUR 8,84 +15ct vol. 87.544 ook hier spelen de factoren mee, die niet voor normale prijsvorming zorgen, triest. Speelballen van de Systemen.

Centerra Gold Receives Three Year Water Approvals at Mount Milligan.
lees elders meer.
Wij pakken bij dit fonds gelijk deze prijzen me
Gold $1325.19 Copper $2.94
Houdt de koperprijs goed in de gaten, koper wordt de toekomstige groeier. Schaarste en veel vraag zullen daarvoor zorgen.

tijd 15.32
Olie $ 56,65 en de dollar euro 1,1382
1 bitcoin = 3.906,80 USA dollar
1 ripple = 0,31242 USA dollar

media video
Rate Hikes Continue, But So Will Gold’s Rally - Fund Manager
https://www.kitco.com/news/video/show/BMO-Conference-2019/2290/2019-02-27/Rate-Hikes-Continue-But-So-Will-Golds-Rally---Fund-Manager#_48_INSTANCE_puYLh9Vd66QY_=https%3A%2F%2Fwww.kitco.com%2Fnews%2Fvideo%2Flatest%3Fshow%3DBMO-Conference-2019

Media AMG
Amsterdam, 27 February 2019 --- AMG Advanced Metallurgical Group N.V. ("AMG", EURONEXT AMSTERDAM: "AMG") is pleased to announce that Dr. Stefan Scherer has joined AMG as the Chief Commercial Officer ("CCO") of AMG Mineração BV. Dr. Scherer has over 20 years of experience in the specialty, fine chemical and lithium industries in various operational and management positions. The Management Board of AMG Mineração BV will be comprised of Fabiano Costa as CEO, who will continue his current role as the CEO of our Brazilian operations, Dr. Scherer as CCO, and Michael Connor as CFO, who will continue his current role as AMG's Corporate Controller. As CCO of AMG Mineração, Dr. Scherer will also oversee our newly established laboratory in Höchst, Germany. Dr. Scherer will be supported by Dr. Martin Janssen, Dr. Vera Nickel, and Dr. Hannes Vitze, all three of whom have vast experience in research and development of lithium-based materials. This research team and laboratory will support our lithium operations in Brazil as well as our downstream lithium chemical strategy.

tijd 15.43
Probiodrug EUR 1,485 -6,5ct vol. 222.961

Equinox
Het deal met deze club financiers is een uitstekende,
Equinox Gold Announces $130 Million Strategic Investment by Mubadala Investment Company.
Ook wilden zij meer hebben en de prijs C$ 1,38 conversie laat zien dat de ruimte een onderwaardering aangeeft. Nu is dat gebruikelijk met conv. obligaties, maar geeft wel de toekomstige ontwikkelingen aan van het fonds.
April a.s. komen de cijfers en die zullen ook de ontginning van de Goud hoeveelheid laten zien. Uit die cijfers kunnen berekeningen voor de toekomstige productie lijn gemaakt worden. Vooral de CEO Ross Beaty heeft een belang van 12% in Equinox (Ross Is oprichter en CEO van Pan America Silver) en verder is 23% in handen van Instituten, High Net Worth Investors 23% en Other insiders 1% en 41% Float.

tijd 15.58
De Dow 26.027.56 -30.42 punten
De NASDAQ 7.541.81 -7.49 punten

tijd 15.59
Sandstorm Gold Today Vol. 48.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:44:16 O 7.55 -0.09 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
09:44:15 O 7.55 -0.09 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
09:44:15 O 7.55 -0.09 100 1 Anonymous 1 Anonymous K

media in de VS
Today, the National Association of Realtors (NAR) said that its pending home sales rose 4.6% to a reading of 103.2 in January, compared to December’s 2.2% drop. The increase ends a three-month downtrend.

media In de VS
Het ministerie van Handel liet vandaag weten, dat de goederenhandelskloof in december j.l. met 12,8 procent tot 79,5 miljard dollar gestegen was, ook dankzij een toename van de invoer. De export daalde met 2,8 procent en de invoer steeg in december j.l. met 2,4 procent.

tijd 16.14
De Dow 25.982.54 -75.44 punten
De NASDAQ 7.524.52 -24.78 punten
Olie $ 56,40 en de dollar euro. 1,1382

tijd 16.18
Equinox Gold Today Vol. 550.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
10:02:04 U 1.18 +0.03 5,000 28 BBS 99 Jitney K
10:01:10 U 1.18 +0.03 100 85 Scotia 2 RBC K
10:00:49 U 1.18 +0.03 1,000 14 ITG 99 Jitney K
09:58:44 U 1.175 +0.025 300,000 89 Raymond James 89 Raymond James RZ

Turquoise Hill announces 2019 financial guidance and provides underground development update. lees elders meer.

tijd 17.25
De Dow laat het verlies oplopen naar 25,911.12 -146.86 punten
De NASDAQ 7.502.00 -47.30 punten
Olie $ 57,28 en de dollar euro 1,1381

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en latere
25 febr. EUR 27,34 22.797 247 EUR 27,32 36.192 316 17.35.17
26 febr. EUR 27,02 25.629 237 EUR 26,96 33.470 287 17.35.01
27 febr. EUR 26,96 12.869 118 EUR 27,04 23.265 176 17.35.19
Om 17.34.54 uur EUR 27,08

tijd 17.39
De AEX 540,29 -2,89 -0,53%
De Midcap 769,76 -14,60 -1,86% Air France KLM EUR 11.235 -1.495 vol.25.210.092
De Smallcap 959,60 -1,64 -0,17%
De Bel 20 3.595,61 -9,19 -0,25% Solvay EUR 96,64 -5,56 vol. 617.774
De CAC 5.225,35 -13,37 -0,26% Idem Solvay
De DAX 11.484,92 -55,87 -0,4% Beiersdorf EUR 82.24 -8,66 vol. 2.273.206

tijd 17.49
De goudprijs in euro per kg 37.355.05 en de zilverprijs in euro per kg 444.74

Oranjewoud
per 25 febr. 2019
Aandelen A Oranjewoud N.V. 100,00 EUR 6,00 100,00 Nee
Soort effect Uitgevende instelling Aantal effecten Aantal stemmen
Aandelen B Oranjewoud N.V. 33.319.803,00 33.319.803,00
Aandelen A Oranjewoud N.V. 28.249.384,00 28.249.384,00
Het aantal geplaatste aandelen met stemrecht (A + B aandelen) is: 62.872.869

shortlijst
AQR Capital Man., LLC Altice Europe N.V. NL0011333752 1.10 26 feb 2019
BlackRock Institutional Trust Company, National Association PostNL N.V. NL0009739416 0.86 26 feb 2019
Canada Pension Plan Investment Board Pharming Group N.V. NL0010391025 0.55 26 feb 2019
HBK Investments LP Fugro N.V. NL0000352565 1.60 26 feb 2019
Highbridge Capital Man. LLC Takeaway.com N.V. NL0012015705 0.50 26 feb 2019
Voleon Capital Management LP Fugro N.V. NL0000352565 0.79 26 feb 2019
Voleon Capital Management LP Heijmans N.V. NL0009269109 0.81 26 feb 2019
AHL Partners LLP AMG Advanced Met. Group N.V. NL0000888691 1.59 25 feb 2019

Fijne avond en voor straks eet smakelijkBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL