We leven in TWEE verschillende werelden. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 16/01/2018 06:18
Wall Street dicht en andere beurzen open. Dat zijn verschillen, maar die bedoelen wij niet. De werelden van wat er werkelijk gaande is en de schijn wereld waar wij door de leiders met LIST & BROG in worden gehouden.
Neem de moord op de priester in Frankrijk, dat was bekend dat er een aanslag op gepleegd zou worden, maar door gemakzucht geen acties en toen de moord werd gepleegd, MOEST 't de DOOFPOT in!
Neem wat er gisteren en vorige week in Griekenland gebeurde, stakingen en grote uitingen van onvrede in Griekenland onder de bevolking. Wij hoorden dat via de radio en wat zagen we op de TV (lees Journaals) niets. Wat gebeurt er in Duitsland onder de bevolking? Ga eens googlen op Friedland (NederSaksen). De onrust & onvrede moet onder de PET gehouden worden. Waarom waarschuwt de huidige PAUS uit Rome voor een naderende Kernoorlog? Ziet hij ook de echte wereld en kijkt hij door de schijn wereld heen?
De schijn wereld wordt ons alleen via het SCHERM getoond en wat zien we daarop! Dat het milieu, de opwarming van de aarde en dat wij te dik woorden (lees ongezond leven).

Hetzelfde zien wij in de Effecten wereld, schijn: "we willen een schonere handel", maar de mond houden, want de rijke (lees de 20 grote partijen(lees de aanwezige van de Bilderberg groep) die uitmaken wat er werkelijk mag gebeuren.

Dat je een schonere Effectenhandel met herinvoering van nummering digitale aandelen al met ca. 80% kan bereiken, wordt in de media en door de LEIDERS gewoon verzwegen. Beleggers worden gewoon om de tuin geleid en worden de schijn wereld ingedrukt.

Wall Street was gisteren gesloten.

Wij van XEA.nl kijken ook door die schijn wereld heen, met onze 55 jarige ervaring laten wij ons niet MISLEIDEN!
We kijken teveel op de nieuwe media die daar uitstekende misleidingen naar voor kunnen TOVEREN! De radio wordt nauwelijks nog naar geluisterd en daar hoor je wel eens wat betere nieuwsgaring.
U bent gewaarschuwd.

Daarom schrijven wij, zorg dat U zich indekt met valuta's (lees edelmetalen) die ze niet kunnen bijdraaien. Zorg wel dat U ze in EIGEN beheer heeft.

Goud stabiel op $ 1.341,40 zilver $ 17,33 en Platina $ 995.-- Gold/Silver Ratio 77.36 Olie $ 64,51 en de dollar euro 1,2251
1 bitcoin = 12.983 USA dollar
1 ripple = 1.57873 USA dollar

In de Oostmarkt overwegende positieve indices.
In Japan de Nikkei 23.944 +229 punten
In Hong Kong de Hang Seng 31.688 +349 punten
In Australië de All Ordinaries 6.165 -21 punten
In Singapore de Straits 3.541 +5 punten.

Actuele goud en zilver prijs
16-jan-2018 06:45 CET
Goudprijs: € 1.092,27 +0,59
Zilverprijs: € 14,12 0,00
Prijzen in euro's en per troy ounce

De valuta's
de Dollar euro 1,2257 de Yen 135,96 't Pond 0,8891 AU$ 1,5396 C$ 1,5238 NZ$ 1,6838 Sing$ 1,6213

In de media
Column: Juncker wil meer geld en macht.
De Europese Unie kost een schijntje. De begroting is te klein om alle ’ambities en uitdagingen’ waar te maken, zo beklaagde topeurocraat Jean-Claude Juncker zich deze week. „Europa is meer waard dan een kopje koffie per dag, denk ik.”
lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1525239/column-juncker-wil-meer-geld-en-macht

LIST & BEDROG
luxe en voor zichzelf een mooi leven en oude dag, DAAR draait 't bij deze gasten alleen om. De BURGERS moeten voor hun voeten liggen en het WERK doen.
Column: Juncker wil meer geld en macht.

de agenda voor deze week
dinsdag 16 jan.
In Duitsland Consumptieprijsindex.

woensdag 17 jan.
ASML jaar + 4de kwartaalcijfers
SnowWorld Jaarresultaat
In de VS Industriële Productie + MBA Hypotheek-aanvragen

donderdag 18 jan.
In de VS de Werkloosheid + Bouwvergunningen + olievoorraden

vrijdag 19 jan.
Beter Bed - tussentijdse verklaring Q4 2017
In Duitsland Producentenprijsindex
In de VS Consumenten sentiment

Media, 26 juli 2016
IS eist moord op Franse priester op.
Islamitische Staat heeft de moord op een Franse priester opgeëist. De 85-jarige priester werd vanochtend in zijn kerk in Normandië aangevallen door twee mannen, die zijn keel doorsneden. Het Vaticaan is ernstig geschokt en noemde de moord "een barbaarse daad". Een van de daders was een 19-jarige jihadist.

Nu het echte VERHAAL
Wat blijkt sinds 5 jan. j.l., maar niets in de Nederlandse media.!

De opsporingsambtenaar in Frankrijk had op een media gelezen dat de dader dit van plan was, de dader was bekend bij de Franse Politie. Die ambtenaar gaf het door (mocht alleen aan zijn MEERDERE) aan de juiste persoon. Die waren niet allen aanwezig en de ambtenaar die het door MOEST geven had het te DRUK. Dus bleef het liggen tot dat de aanslag gepleegd was.
Toen de aangever van die mogelijke aanslag duidelijk liet weten wat HIJ had doorgegeven, moest HIJ (de klokkenluider) alles wat hij had doorgegeven in woord & geschrift verwijderen en de mond houden.
Nu zijn opsporingsjournalisten er achter gekomen en GISTERAVOND zijn die opsporingsjournalisten ERMEE naar buiten gekomen.

DE DOOFPOT werkt dus ook in Frankrijk, Overheden zijn NIET te vertrouwen wat wij vandaag al eerder schreven. Alles moet dicht voor eigen EER & GLORIE!

Een SCHANDE, dus die bejaarde Priester had NU nog kunnen leven als er juist was gehandeld (Lees ingegrepen).

Barbaars
Paus Franciscus liet weten dat hij zwaar geschokt is door het nieuws. Het Vaticaan noemde de dood van de 85-jarige priester een "barbaarse daad".

Wat een huichelaars
Woordvoerder Frederico Lombardi: "We zijn vooral geschokt omdat dit vreselijke geweld in een kerk plaatsvond, een plek waar Gods liefde wordt verkondigd."
De Franse president François Hollande bracht na de aanslag een bezoek aan de kerk en noemde de moord op de priester, "een schandelijke terreuraanslag''. Hij zei dat Islamitische Staat Frankrijk de oorlog heeft verklaard, en benadrukte dat de Franse regering de strijd tegen IS "met alle middelen'' zal voortzetten.
De Franse premier Manuel Valls noemde de gijzeling een "barbaarse aanval". Marine Le Pen, de leider van het extreemrechtse Front National, sprak van "een nieuwe aanslag van islamitische terroristen".

Griekenland
Geen veerboten op 12 januari door staking
De overkoepelende vakbond voor Griekse zeelieden (PNO) heeft een 24-uurstaking aangekondigd voor vrijdag 12 januari. Dat houdt in dat alle veerboten in Griekenland op die dag aan de kade blijven liggen.

Het personeel legt het werk neer om te protesteren tegen onverzekerde arbeid, de toename van de werkloosheid en de verlaging van de pensioenen.

Een van de eisen van het personeel is dat de werknemersrechten en sociale zekerheid worden teruggebracht naar het niveau van voor het memorandum waarin wordt bepaald welke hervormingen en bezuinigingen Griekenland moet doorvoeren in ruil voor financiële steun van het IMF en de EU.

“De overheid is niet van plan om onze problemen op te lossen. Ondanks de aanhoudende (loze) beloften nemen de problemen alleen maar toe, als gevolg van de afspraken, hervormingen en bezuinigingen van het derde steunprogramma”, schrijft PNO in een verklaring.

Het is niet de eerste keer dat ze om deze reden het werk neerleggen. Vorig jaar staakte het personeel van veerboten ook al enkele keren. In december 2016 duurde een staking zelfs bijna een hele week.

Reizigers die al tickets hebben geboekt wordt geadviseerd om contact op te nemen met hun reisagent of de plaatselijke havenautoriteiten voor meer informatie. Mogelijk volgen er nog meer acties.
Update 10/01: Ook het personeel van de metro in Athene legt op 12 januari het werk neer. De 24-uurstaking treft de metrolijnen 2 en 3 (de rode en blauwe lijn). Op maandag 15 januari hebben de Griekse luchtverkeersleiders tussen 12.00 en 15.00 uur een staking gepland.

media Greece Strikes
After the union representing metro d tram anworkers announced the action, the union of trolley bus workers followed suit, decrying the “new tough measures” the government is ushering in with the new multi-bill which is to go to a vote on Monday, when they plan to stage a 24-hour strike.
Greek air traffic controllers are to stage a walkout on Monday between noon and 3 p.m., also in protest at the multi-bill.

Je bent wat je doet!

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 673.300
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 6.48 +0.05 10 80 National Bank 36 Latimer Q
16:00:00 T 6.48 +0.05 19 1 Anonymous 36 Latimer Q
16:00:00 T 6.48 +0.05 300 80 National Bank 39 Merrill Lynch KQ

Onderzoek van Gemalto en het Ponemon Institute: Grote verschillen tussen landen voor wat betreft de houding ten aanzien van gegevensbescherming in de cloud
lees elders meer

Media Mijnheer Rutte maar zeggen het gaat beter en minder werkelozen. Schijn cijfers laten hij doormiddel van instanties zien.
Media CBS
Werkloosheid mannen 25-44 ruim hoger dan voor crisis.
Na de crisis, die begon in 2008, bereikte de werkloosheid begin 2014 een hoogtepunt. Daarna zette een daling in, maar de werkloosheid is nog steeds hoger dan voor de crisis. Vooral bij 25- tot 45-jarigen is het verschil nog groot. Dit meldt CBS op grond van een nadere analyse van de Enquête Beroepsbevolking, een doorlopend onderzoek, elk kwartaal onder ongeveer 75 duizend respondenten van 15 tot 75 jaar. Van de mannelijke beroepsbevolking van 25 tot 45 jaar was 3,2 procent in het derde kwartaal van 2017 op zoek naar werk en direct beschikbaar om te starten (dit zijn de werklozen volgens de definitie van de ILO). Dat percentage is weliswaar een stuk lager dan in 2014, maar nog steeds meer dan drie keer zo hoog als aan het begin van de crisis, toen dat 0,9 was.
Net als voor de crisis is van de vrouwen in de beroepsbevolking een groter deel werkloos. Maar het verschil tussen 2017 en 2008 is minder groot dan bij de mannen. Iets dergelijks geldt ook voor de 45-plussers. De werkloosheid is daar hoger dan onder 25- tot 45-jarigen, vooral doordat onder 55- tot 65-jarigen het werkloosheidspercentage relatief hoog is. Maar het verschil tussen 2017 en 2008 is ook hier kleiner. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/03/werkloosheid-mannen-25-44-ruim-hoger-dan-voor-crisis

reactie XEA.nl
De totale werkeloosheid in Nederland staat ruim boven de ca. 1,2 miljoen personen. Parttimers en voor zich zelf begonnen werkelozen e.a. groepen worden niet meer meegeteld.

media CBS
Economisch beeld nagenoeg gelijk
Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok van CBS is in januari nauwelijks veranderd, meldt het CBS. In de Conjunctuurklok van half januari presteren alle indicatoren beter dan hun langjarige trend. De Conjunctuurklok is een hulpmiddel voor het bepalen van de stand en het verloop van de Nederlandse conjunctuur. In de Conjunctuurklok komt vrijwel alle belangrijke economische informatie samen die CBS tijdens de afgelopen maand c.q. het afgelopen kwartaal heeft gepubliceerd. Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok betreft een macro-economisch beeld en het gaat niet in gelijke mate op voor alle huishoudens, bedrijven of regio’s. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/03/economisch-beeld-nagenoeg-gelijk

media CBS
Binnenvaartschepen vervoerden 368 miljoen ton in 2017.
Binnenvaartschepen vervoerden in 2017 ruim 368 miljoen ton goederen over de Nederlandse wateren. Dat is 4,8 procent meer dan in 2007. Driekwart daarvan (276 miljoen ton) werd door Nederlandse schepen vervoerd. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over de binnenvaart. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/03/binnenvaartschepen-vervoerden-368-miljoen-ton-in-2017

media,
Mkb-valutadochter voor ABN Amro.
AMSTERDAM - ABN Amro opent vandaag voor de derde keer in een halfjaar tijd de deuren van een nieuwe zelfstandige digitale dochter. Het valutaplatform Franx mikt op mkb’ers die over de grens zakendoen. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1543736/mkb-valutadochter-voor-abn-amro

media
Value8 verkoopt optie op belang in SnowWorld.
MERELBEKE (AFN) - Alychlo neemt een optie op een belang van 5 procent in SnowWorld over van Value8. Dat maakte de Belgische investeerder, die bezig is de uitbater van overdekte skibanen helemaal in te lijven, dinsdag bekend. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1544785/value8-verkoopt-optie-op-belang-in-snow-world

media
AMSTERDAM (AFN) - Kiadis Pharma draagt Subhanu Saxena voor als nieuw lid van de raad van commissarissen. Dat maakte het biotechnologiebedrijf vandaag bekend. Een besluit over zijn benoeming valt bij de eerstvolgende aandeelhoudersvergadering.

media,
Weer financiering Esperite door L1 Capital.
AMSTERDAM (AFN) - De Australische investeerder L1 Capital steekt weer 250.000 euro in stamcelbedrijf Esperite.
Esperite N.V. (Euronext: ESP, "Esperite" or "the Group") announces that today the 13th Tranche of EUR 250,000 is issued as a private placement of 25 convertible notes (the "Notes") with a principal amount of EUR 10,000 each, with 206,422 share subscription warrants attached (the "Warrants"), under the financing agreement of up to EUR 13.0 million signed between the Group and the European Select Growth Opportunities Fund on 8 March 2017 (the "Agreement").
The Notes and the Warrants shall have the same characteristics as those described in the Group's press release dated 8 March 2017.

tijd 07.34
De goudprijs in euro per kg 35.133.52 en de zilverprijs in euro per kg 453.79

media
ABN AMRO meldt mee- en tegenvallers. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1544943/abn-amro-meldt-mee-en-tegenvallers

media
EU verklaart oorlog aan plastic.
BRUSSEL - De Europese Unie verklaart de oorlog aan plastic. Recycling moet de komende jaren serieus van de grond komen om het milieu te ontlasten.
reactie XEA.nl
Dat is eindelijk goed nieuws. De bedrijven die in plastics innovatie doen zullen eindelijk eens steun krijgen, OF is 't weer alleen met de MOND!!

Nieuwe Chief Executive Officer Beter Bed Holding
De Raad van Commissarissen van Beter Bed Holding N.V. is voornemens om John Kruijssen te benoemen als Chief Executive Officer (CEO) en statutair bestuurder. John zal met ingang van 1 april 2018 bij de dagelijkse gang van zaken betrokken worden. Voorzitter van de Raad van Commissarissen, Dirk Goeminne: 'We zijn verheugd in John Kruijssen de nieuwe CEO van Beter Bed Holding te hebben gevonden. Naast zijn ruime, internationale retailervaring heeft John op verschillende strategische niveaus gewerkt die hem, gecombineerd met zijn leiderschapsstijl, zeer geschikt maken om leiding te geven aan Beter Bed Holding.'
John Kruijssen is sinds 2015 CEO van de Detailresult Groep N.V., waar de Nederlandse supermarktketens Dirk van den Broek en Dekamarkt onder vallen. Daarvoor bekleedde hij in de afgelopen 20 jaar diverse leidinggevende functies bij onder meer Markeur Holding B.V., Royal Dutch Shell (in zowel Nederland als het Verenigd Koninkrijk), Unigro en Halfords (Nederland en België). Naast een opleiding in Small Business & Retail Management (1984) heeft hij in 1996 het Advanced Food Retailing programma aan de Nyenrode Business University afgerond.

tijd 09.01
De AEX licht hoger op 561.32 +0,26 +0,05% de Midcap 844,41 +0,08 +0,01% en de Smallcap 1.101,43 -0,04 -0,00%

tijd 09.03
De Bel 20 4.157.52 -6,93 -0,17% en de CAC 5.518,70 +9,01 +0,16% geen duidelijke start vandaag, twijfels komen steeds meer bij de beleggers naar de voorgrond.

tijd 09.06
Tie EUR 9,35 -25ct vol. 1.528

tijd 09.31
De DAX 13.254.69 +54,18 +0,41% Herstel Deutsche Luft op EUR 29,82 +60ct vol. 39.000 Infineon EUR 24,14 +25ct vol. 21.745

tijd 09.33
PostNl EUR 4,26 +13ct vol. 1,5 milj. bpost en dit bedrijf zouden elkaar opvullen en als zij ook nog eens maaltijden gaan bezorgen vullen zij witte vlekken op. Want Takeaway is voor ons geen zuivere maaltijd.

tijd 09.37
Altice blijft op de glijbaan zitten EUR 8,868 -13ct vol. 792.000

tijd 10.05
De Smallcap 1.094,07 -7,40 -0,67% AMG EUR 45,62 -60ct vol. 48.044 Fagron EUR 11,10 -55ct vol. 256.675 Probiodrug zakt in elkaar door dat de opgepompte lucht eruit gaat EUR 15,55 -1,45 vol. 89.857 dit fonds kan de spanning niet meer aan.
Veel van dit soort zaken zien wij op de Amsterdamse beurs, toezicht faalt en dan krijg je steeds meer van dit soort voorbeelden. Gevoelsmatig voelen wij dit soort ontwikkelingen aan. Ervaar leer je niet uit een boekje, dat moet je door het doen leren en sommigen leren 't nimmer.

kijk eens naar Novisource
tijd 10.10
Gisteren de remmen los en nu EUR 1,92 -16ct vol. 11.951
Opblazen en aandacht trekken en daarna de lucht er weer uitlaten lopen en dan het spelletje weer herhalen of overstappen naar een ander fonds.
Zo verdienen partijen hun geld en niet met klanten te bedienen, bij die klanten moet de verdiensten vandaan komen.
Waarom is er geen GL & GB meer? Door de digitalisering zou dat ingebouwd kunnen worden, MAAR voor wie? De grote partijen willen dat NIET en dan gebeurt 't ook niet!!
Zo werkt toch een "schone handel"! Of niet!

tijd 10.15
De AEX 561,58 +0,52 +0,09% Altice EUR 8,878 -12ct vol. 1,2 milj. Galapagos EUR 93,10 +84ct vol. 208.000

tijd 10.17
De Midcap 843,75 -0,58-0,07% PostNL EUR 4,265 +14ct vol. 2,3 milj.

FrieslandCampina
Garantieprijs januari 2018 37,50 euro. Lees elders meer.

Blockchain benefits (Part 1): Partners could bypass retailers and wholesalers entirely, says INS founder. lees elders meer.

media,
Petrobras And Total Complete The Transfer Of Rights In The Lapa And Iara Concessions, As Part Of Their Strategic Alliance. lees elders meer.

media,
In Oude Pekela gaat deze week de Hemp Design Factory van start: een samenwerkingsverband in de regio Groningen. Centraal staat de vraag: hoe integreren we de toepassingen van bio-based materiaal (hennep) in ons dagelijks bestaan? lees verder op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/creatieve-broedplaats-hemp-design-factory-start/

agenda
Vancouver Resource Investment Conference
from Jan 21, 2018 to Jan 22, 2018
Wheaton Precious Metals will participate in the Vancouver Resource Investment Conference, held January 21-22, at the Vancouver Convention Centre West.

DUS TOCH, maar ...!
media
‘Venezolaans leger smokkelt naar ABC-eilanden’
Venezuela Vanwege smokkel sloot president Maduro de grens. Maar zijn eigen leger zit juist achter die smokkel, zeggen onderzoekers. lees verder op
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/01/15/leger-smokkelt-naar-abc-eilanden-a1588361

reactie XEA.nl
Vanmorgen hoorden wij over de radio een gepensioneerd persoon die leiding had bij 't bestrijden, had nimmer gezien en gehoord via zijn contanten met Venezuela bestrijders van georganiseerde organisaties vanuit Venezuela. Dat zullen zij ook nimmer gezegd hebben, dan verraden zij zichzelf. Even doordenken wie zijzelf zijn!
Ook hier een in eigen zak steken van waarde spullen.

media
Chinese Physical Gold Investment Demand Surges While Americans Pile Into Stock & Crypto Bubbles. Chinese demand for physical gold investment surged in the first three-quarters of 2017 while Americans ditched the shiny yellow metal for increased bets in the crypto mania and stock market bubble market. Even though China’s Hang Seng Stock Market outperformed the Dow Jones Index last year, Chinese citizens purchased the most gold bar and coin products Q1-Q3 2017 since the same period in 2013, when they took advantage of huge gold market price selloff. read more on
https://srsroccoreport.com/chinese-physical-gold-investment-demand-surges-americans-pile-stock-crypto-bubbles/

with
All I can say is this… enjoy the Crypto fun while it lasts, because the forces of Gravity will once again bring us back down to earth where making a real living takes a lot of sweat and labor. While some followers sense that I am negative about the cryptocurrencies, I am. However, it is for a good reason. Even though the Blockchain technology offers interesting solutions, the speculative mania is a different story entirely. And, yes.. let’s not forget the tremendous amount of fraud and corruption in the crypto markets. If you don’t believe me, just wait around a while… LOL.

tijd 10.43
Er wordt weer volop gedrukt in het edelmetaal.
Goud $ $ 1.335,-- zilver $ 17,03 en platina $ 990,00 Gold/Silver Ratio 78.31
Olie $ 64,32 en de dollar euro 1,2231


1 bitcoin = 11.423 USA dollar
1 riplle = 1.27716 USA dollar
Ook hier zitten de Crypto munten op de glijbaan.

In vergelijking met vanmorgen VROEG om ca. 06.30 uur.
1 bitcoin = 12.983 USA dollar
1 ripple = 1.57873 USA dollar

media
UPDATE 1-Russia's Polyus ups 2018 output forecast, Q4 gold sales rise.
Adds 2018 output forecast, year-on-year comparison, context)
MOSCOW, Jan 16 (Reuters) - Polyus , Russia's largest gold producer, on Tuesday reported fourth-quarter sales of $734 million, up 11 percent year on year, on higher production and prices. Polyus, controlled by the family of tycoon Suleiman Kerimov, also upgraded its 2018 production forecast and said it planned to speed up the ramp-up of its major Natalka gold mine in Russia's far east. read more on
http://www.kitco.com/news/2018-01-16/UPDATE-1-Russia-apos-s-Polyus-ups-2018-output-forecast-Q4-gold-sales-rise.html

Actuele goud en zilver prijs
16-jan-2018 11:15 CET
Goudprijs: € 1.089,85 -1,83
Zilverprijs: € 13,90 -0,22
Prijzen in euro's en per troy ounce

tijd 11.19
1 bitcoin = 11.546 USA dollar
1 ripple = 1,26494 USA dollar

tijd 15.47
De Dow 26,046.11 +242.92 +0.94%
De Naddaq 7,326.68 +65.61 +0.90%

tijd 15.50
Goud $ 1.332,40 zilver $ 17.06 en platina $ 994,-- Gold/Silver Ratio 78.12
Olie $ 64,12 en de dollar euro 1,2208
1 bitcoin = 11.555 USA dollar
1 ripple = 1.36900 USA dollar

media,
Megaverlies voor Amerikaanse bank Citigroup.
NEW YORK (ANP) - De Amerikaanse bank Citigroup heeft afgelopen kwartaal een megaverlies van 18,3 miljard dollar (bijna 15 miljard euro) in de boeken gezet. Dat komt door eenmalige afboekingen van bij elkaar 22 miljard dollar als gevolg van de recente belastinghervorming van de regering-Trump. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1546989/megaverlies-voor-amerikaanse-bank-citigroup

media,
Industrie rond New York groeit minder sterk.
De zogeheten Empire State-index, die de bedrijvigheid weerspiegelt, kwam voor januari uit op 17,7, tegen een herziene 19,6 in december j.l..

Actuele goud en zilver prijs
16-jan-2018 15:45 CET
Goudprijs: € 1.093,55 +1,87
Zilverprijs: € 14,00 -0,12
Prijzen in euro's en per troy ounce

tijd 17.28
Sandstorm Gold Today Vol. 157.900
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:07:33 T 6.40 -0.08 100 90 Barclays 79 CIBC K
11:04:15 T 6.40 -0.09 47 7 TD Sec 36 Latimer
10:58:16 T 6.39 -0.09 200 79 CIBC 7 TD Sec K

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en latere
15 jan. EUR 26,38 50.545 489 EUR 26,40 59.499 560 17.35.09
71 transacties voor 9,000 sts omzet. Om 17.34.33 EUR 26,44
16 jan. EUR 26,22 42.712 387 EUR 26.26 60.619 447 17.35.01
om 17.34.40 EUR 26.32

De Europese beurzen zijn na de opening van Wall Street geleidelijk wat weggezakt.

tijd 17.38
De AEX 561.18 +0,12 +0,02%
De Midcap 847,42 +3,09 +0,37%
De Smallcap 1.093,30 -8,17 -0,74%
De Bel 20 4.163,96 -0,49 -0,01%
De CAC 5.513,82 +4,13 +0,07%
De DAX 13.221.25 +20,74 +0,16%

Pacific Road Exercises Non-Dilution Rights to Acquire Additional Common Shares of Equinox Gold
lees elders meer.

tijd 17.57
Goud $ 1.335,-- zilver $ 17,13 en platina $ 995,-- Gold/Silver Ratio 77.89
Olie $ 63,84 en de dollar euro 1,2225
1 bitcoin = 11.684 USA dollar
1 ripple = 1.36000 USA dollar
De beweeglijkheid bij de Crypto munten is sterk. Waarschuwen doen wij niet meer, iets wat je niet kunt vasthouden is geen bezit!

shortlijst
Argonaut Capital Partners Flow Traders N.V. NL0011279492 0,48 16 jan 2018
GSA Capital Partners LLP Flow Traders N.V. NL0011279492 0,99 15 jan 2018
SBM Offshore Completes Turritella Handover and Transaction
January 16, 2018
After an operational transition period, SBM Offshore and Shell E and P Offshore Services B.V. (Shell) have completed the transaction related to the sale of FPSO Turritella. Both companies have worked successfully together to ensure a safe and controlled handover of operations.The financial impact of this transaction on the SBM Offshore accounts remains in-line with earlier disclosures.

Fijne avond en eet smakelijk
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL