Financiële wereld in verwarring. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 10/01/2018 06:25
Bovenstaande mogen wij best neerschrijven, want beleggers hebben dat schijnbaar niet door.
Wat is er gaande?
Draghi (ECB) is als hoofd van de ECB al enige tijd de weg kwijt, volgt niet de economische regels. Dat zagen wij eind jaren 1980, begin jaren 1990 in Japan. Draghi volgt ons inzien dezelfde weg. De ervaring vanuit Japan liet toen al zien dat dat niet de juiste was. Japan lijdt er nog steeds onder en Abe (premier) heeft er wel een goede keer aangegeven. Maar een bootje geef je wel eenvoudig een andere keer, dan een economische Tanker die uit "koers" is.

Het edelmetaal wordt massaal op gekocht door Leiders van de Overheden en welke fondsmanager hoor je over edelmetalen adviseren?

De adviseurs hoor je alleen maar dat de economie weer groeit in de wereld! Maar merken de Burgers dat in hun portemonnee?
De Burgers laten zich misleiden door LIST & BEDROG!

Gisteren bleek dat de schuldenlasten in de wereld driemaal zo hard groeit.
media,
World Debt Is Rising Nearly Three Times As Fast As Total Global Wealth.
read more on
https://srsroccoreport.com/total-world-debt-rising-nearly-three-times-fast-total-global-wealth/

Realiseren wij ons dat wel?

Dus gaat 't in het geheel niet goed in de wereld.
Wie gaat dat stoppen?
GEEN DRAGHI en Ook geen andere Leider in de wereld!
Waarom NIET?

HET past niet in hun leugen patroon!

Want patronen zeggen ons meer dan wat Leiders hun Burgers WIJS maken met hun leugens! Het lijkt wel oorlog, want in Oorlogstijd wordt ook de waarheid niet verteld!

Daarom krijgt het edelmetaal er weer van langs en daalt.
Goud $ 1.310,90 ,zilver $ 16,89 en platina $ 958,-- Gold/Silver Ratio 77.58
Olie $ 63,44 en de dollar euro 1,1946
1 Bitcoin = 14.116 USA dollar
1 Ripple = 1,80001 deze krijgt er van langs.

Actuele goud en zilver prijs
10-jan-2018 06:45 CET
Goudprijs: € 1.098,15 -2,01
Zilverprijs: € 14,16 -0,04
Prijzen in euro's en per troy ounce

De DOW sloot in de plus op 25.385.80 +102.80 +0.41%
De Nasdaq 7.163.58 +6.19 +0.09%

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 863.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 6.25 -0.02 11 1 Anonymous 36 Latimer Q
16:00:00 T 6.25 -0.02 16 36 Latimer 80 National Bank Q
16:00:00 T 6.25 -0.02 54 36 Latimer 79 CIBC Q
16:00:00 T 6.25 -0.02 100 53 Morgan Stanley 15 UBS KQ

In de Oostmarkt een gemengd beeld.
In Japan de Nikkei 23.802 -47 punten
In Hong Kong de Hang Seng 31.072 +61 punten
In Australië de All Ordianries 6.206 -35 punten
In Singapore de Straits 3.518 -6 punten

De valuta's
de dollar euro 1,1946 de Yen 134,04 't Pond 0,8822 AU$ 1,5260 C$ 1,4872 NZ$ 1,6652 en Sing$ 1,5942

De agenda voor deze week
woensdag 10 jan.
Takeaway 4de kwartaal

donderdag 11 jan.
geen mededelingen

vrijdag 12 jan.
Geen mededelingen.

Media
kunnen je maken & breken
D66-leider Alexander Pechtold vindt niet dat hij het gratis verkrijgen van een appartement in Scheveningen had moeten melden in het geschenkenregister van de Tweede Kamer.
Nauwelijks meer in de media... !!!!!
Mijnheer C. Eurling
Kreeg ruzie met zijn vriendin en veel in de media. Die ruzie is al enige jaren geleden en nog steeds op TV en in Couranten.

media
Camiel Eurlings treedt terug als IOC-lid.
De Gifbeker moest leeg voor hem.
Nu de gifbeker voor Pechtholt of komt dat NU niet van pas?
Want de media maakt of BREEKT iemand.

Media, 26 juli 2016
IS eist moord op Franse priester op.
Islamitische Staat heeft de moord op een Franse priester opgeëist. De 85-jarige priester werd vanochtend in zijn kerk in Normandië aangevallen door twee mannen, die zijn keel doorsneden. Het Vaticaan is ernstig geschokt en noemde de moord "een barbaarse daad". Een van de daders was een 19-jarige jihadist.

Nu het echte VERHAAL
Wat blijkt sinds 5 jan. j.l., maar niets in de Nederlandse media.!

De opsporingsambtenaar in Frankrijk had op een media gelezen dat de dader dit van plan was, de dader was bekend bij de Franse Politie. Die ambtenaar gaf het door (mocht alleen aan zijn MEERDERE) aan de juiste persoon. Die waren niet allen aanwezig en de ambtenaar die het door MOEST geven had het te DRUK. Dus bleef het liggen tot dat de aanslag gepleegd was.
Toen de aangever van die mogelijke aanslag duidelijk liet weten wat HIJ had doorgegeven, moest HIJ (de klokkenluider) alles wat hij had doorgegeven in woord & geschrift verwijderen en de mond houden.
Nu zijn opsporingsjournalisten er achter gekomen en GISTERAVOND zijn die opsporingsjournalisten ERMEE naar buiten gekomen.

DE DOOFPOT werkt dus ook in Frankrijk, Overheden zijn NIET te vertrouwen wat wij vandaag al eerder schreven. Alles moet dicht voor eigen EER & GLORIE!

Een SCHANDE, dus die bejaarde Priester had NU nog kunnen leven als er juist was gehandeld (Lees ingegrepen).

Barbaars
Paus Franciscus liet weten dat hij zwaar geschokt is door het nieuws. Het Vaticaan noemde de dood van de 85-jarige priester een "barbaarse daad".

Wat een huichelaars
Woordvoerder Frederico Lombardi: "We zijn vooral geschokt omdat dit vreselijke geweld in een kerk plaatsvond, een plek waar Gods liefde wordt verkondigd."
De Franse president François Hollande bracht na de aanslag een bezoek aan de kerk en noemde de moord op de priester, "een schandelijke terreuraanslag''. Hij zei dat Islamitische Staat Frankrijk de oorlog heeft verklaard, en benadrukte dat de Franse regering de strijd tegen IS "met alle middelen'' zal voortzetten.
De Franse premier Manuel Valls noemde de gijzeling een "barbaarse aanval". Marine Le Pen, de leider van het extreemrechtse Front National, sprak van "een nieuwe aanslag van islamitische terroristen".

Nieuwsbrief staat te lezen via de link nieuwsbrieven en de MiFiD II Nen de LEI hebben wij belicht.
Alleen leden van XEA.nl hebben toegang tot deze link. Nog geen gratis lid? Via de link gratis aan te melden, al meer dan 18 jaar zijn wij in de lucht.
Veel lees plezier.

In de Media
Beleggers blij met opsplitsing van Altice, maar hoe zijn/worden de schuldenlast opgesplitst? Overal kom je enorme schulden tegen, je rendement op het EIGEN kapitaal is dan wel hoog, maar word je daar wijzer van als belegger? Waar is de realiteit!

Philips personal health solutions at CES 2018 connect people, technology and data. lees elders meer.

Arcadis acquires software and analytics firm SEAMS to improve infrastructure performance and resilience around the UK. lees elders meer

tijd 07.19
De goudprijs in euro per kg 35.302.23 en de zilverprijs in euro per kg 455.76

Geld
Waarom willen ze (lees Overheden) het Chartaal geld weg hebben? Even voor de duidelijkheid.
Chartaal geld (letterlijk: wettig betaalmiddel) is het tastbare geld (munten en biljetten) in handen van het publiek, dat wil zeggen iedereen behalve de geldscheppende instellingen (algemene of primaire banken) en de rijksoverheid. Kenmerk van dit geld is dat men het kan aanraken, dat het tastbaar is. Chartaal geld.

Omdat men straks, als dat chartaal geld weg is, alles kan volgen (lees Toezsichthouders en Overheden) wat U als Burger uitgeeft. Het begin van de alles overheersing van 't individu als mens.
Overheden zijn al veel langer bezig met haar Burgers te MISLEIDEN.
Het stoppen van chartaal geld is er een van.

Waarom doen zij dat niet in/bij de Handel in Effecten en allerlei producten (lees onbegrijpelijke etc.) om die ook te kunnen volgen? Onder andere 't herinvoeren van de nummering digitale aandelen en het verbieden van producten die NIETS met beleggen te maken hebben.
ER worden op aandelen soms wel duizenden malen (lees op HETZELFDE aandeel) producten geschreven, de risico's daarvan willen de TOEZICHTHOUDERS niet controleren/duidelijk maken. Want dan komt dat vele malen gebruiken van EEN (lees hetzelfde) aandeel naar buiten. Een sluier van schemering zoals in de DARKROOMS hangt er NU al jaren over de HANDEL in Effecten en wat ze erbij hebben genomen(lees allerlei onbegrijpelijk producten etc.), die er NIETS mee te maken hebben.
Aandelen worden ge(mis)bruikt als AFLEIDING. WANT controle is er nauwelijks meer (lees door de massaliteit NIET meer te doen(lees uit te voeren).

Die(misleidingen) worden als afleiding gebruikt om de Burgers toch het gevoel te geven dat de economie in de WERELD wel goed gaat.
Waarom is/wordt de rente laag gebracht/gehouden? Wat men doet is 't anders lijken!
Dat is een onderdeel van de totale misleiding, want zo worden Burgers naar risico kapitaal geduwd en kunnen zij alles van U te weten te komen.
Met/bij Chartaal geld kunnen zij (lees Overheden) dat niet en dat IS nu juist wat Overheden en Financiële instellingen willen/doen.

Je moet dit meer zien als "vestzak- broekzak" verhouding. Effectenkredietinstelling vergroeien met Overheden.
Circa 20 grote Effectenkredietinstellingen (lees eigenlijk zijn dat GEEN Effectenkredietinstellingen meer) bepalen samen met Overheden de economische gang van zaken in de Wereld.
En willen alles ZELF sturen, ook die van U (lees uitgave patronen etc.)!

Burgers worden op een geraffineerde manier gevolgd (lees Overheden) willen alles van U weten.
Beseffen de Burgers dat WEL?
Neen is ons antwoord, de privacy staat HOOG bij de Overheden in het vaandel, maar die is er strak/nu nauwelijks meer.
Belastingen (aangiften) invullen is er straks niet meer bij, alles krijgt de Overheid( dat is de Belastingdienst toch ook) al binnen van U.
Met Uw eigen (lees door Uzelf aangevraagde) plastickaarten is via UW eigen medewerking nu toch alles te volgen!
Beseft U zich dan niet dat U daarmee UW eigen privacy weggeeft/doet!

Stop met medewerking en wordt eens wakker!

ESPERITE (ESP) : L1 Capital subscribes to the 12th tranche of investment today
Amsterdam, The Netherlands - 10 January 2018
Esperite N.V. (Euronext: ESP, "Esperite" or "the Group") announces that today the 12th Tranche of EUR 250,000 is issued as a private placement of 25 convertible notes (the "Notes") with a principal amount of EUR 10,000 each, with 206,422 share subscription warrants attached (the "Warrants"), under the financing agreement of up to EUR 13.0 million signed between the Group and the European Select Growth Opportunities Fund on 8 March 2017 (the "Agreement").
The Notes and the Warrants shall have the same characteristics as those described in the Group's press release dated 8 March 2017.

media,
Wereldbank(die is er 1 van red.XEA.NL ) schroeft economische prognoses op.
WASHINGTON (ANP) - Het tempo waarmee de wereldeconomie momenteel aantrekt, houdt waarschijnlijk nog wel even aan. Volgens nieuwe prognoses van de Wereldbank liggen er voor zowel dit jaar, volgend jaar als 2020 plussen in het vooruitzicht van circa 3 procent. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1520963/wereldbank-schroeft-economische-prognoses-op

media Takeaway
Meer bestellingen via sites Takeaway.com
MSTERDAM (AFN) - Takeaway.com heeft afgelopen jaar 38 procent meer bestellingen voor maaltijden ontvangen dan in 2016. In Nederland liepen de bestellingen via Thuisbezorgd.nl met bijna een derde op, tot 27,4 miljoen. In heel Europa stroomden 68,3 miljoen orders binnen op de platforms van Takeaway. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1520898/meer-bestellingen-via-sites-takeaway-com

reactie XEA.nl
Omzet is GEEN winst! En steeds duurdere/hogere provisies wordt niet altijd geaccepteerd! Je prijst je dan UIT de markt.

tijd 09.01
De AEX licht lager op 562,00 -1,04 -0,18% Altice EUR 10,25 -19ct vol. 575.000

tijd 09.02
De Midcap 856,21 -1,20 -0,14% TomTom EUR 8,704 -4ct vol. 46.000

tijd 09.03
De Smallcap 1.095,24 -7,86 -0,71% Takeaway begint aan haar snelle teruggang EUR 46.10 -3.45 vol. 19.472 of zullen de systemen weer straks voor stuwing zorgen?

tijd 09.05
De Bel 20 4.139,10 -2,54 -0,06% Umicore REUR 43,555 -41ct vol. 18.000

tijd 09.07
De CAC 5.511,78 -12,16 -0,22% Capgemini EUR 105,75 +1,35 vol. 54.000 Veolia EUR 21,22 -71ct vol 263.000

tijd 09.09
Goud $1.313,20 zilver $ 16,95 en platina $960,-- Gold/Silver Ratio 77.46
Olie $ 63,40 gestuwd door de extra kou o.a. in de VS en de winter die elders is.
De dollar euro 1,1945
1 Bitcoin = 13.829 USA dollar
1 Ripple = 1,73378 USA dollar
De teruggang zet zich versnel door in de Crypto munten.

media,
Tele2 wil Zweedse kabelaar Com Hem inlijven.
STOCKHOLM (ANP) - In de Zweedse telecomsector is een fusie in de maak. Tele2 heeft overeenstemming bereikt met kabelmaatschappij Com Hem over een overname. Het bedrijf krijgt daarmee naar eigen zeggen de beschikking over het snelste vaste netwerk voor telefonie, internet en televisie van Zweden, met landelijke dekking. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1521038/tele2-wil-zweedse-kabelaar-com-hem-inlijven

XEA.nl
krijgt steeds meer ondersteuning in onze visie van Edelmetalen.
In de media
Getting Bullish on Gold.
Gold is up nine of the last 12 Januaries with an average gain of over 4%, and the trend has continued in 2018 with gold reaching an intraday high of $1,327 so far this year. From December 19 of last year, gold rose 10 trading days in a row. Is this another rally destined to disappoint investors or the resumption of the gold bull market? To make a reliable bullish case, gold must first break decisively over $1,360 (the 2017 high) and then $1,375 (the 2016 high). So, the question can't be answered yet. But.. read and see more on
https://www.streetwisereports.com/article/2018/01/08/getting-bullish-on-gold.html

media
Andere Tijden. by Robert Broncel on 9 januari 2018
Tijdens mijn veelvuldige verblijven in de voormalige Sovjet-Unie heb ik me dikwijls afgevraagd hoe lang dat rigide systeem het nog zou weten vol te houden. Al ras werd toen mijn vraag overtroffen door die van dissident/schrijver Andrej Amalrik met zijn boek “Haalt de Soviet-Unie 1984 nog?” daterend uit 1969. Hij zat er niet zo ver naast. Een soortgelijke vraag kwelt me vijftig jaar nadien opnieuw na de in 2008 ontstane crisis die met de mantel der onuitputtelijke geldverruiming (QE) werd afgedekt, een soort schuimkraag. lees verder op
http://www.edelmetaal-info.nl/2018/01/09/andere-tijden/

reactie Robert geeft ons schrijven van heden een ondersteuning.

media
Puinruimen. by Diederik Schmull on 9 januari 2018
Aan alle Blogbezoekers: de allerbeste wensen voor het Nieuwe Jaar in Goede Gezondheid!
Het lijkt wel alsof de gehele wereld om de haverklap een overwinning behaalt! Bijna om saai van te worden. Wie herinnert zich nog de laatste economische recessie? De Dow Jones beursindex nam 28.08% toe in 2017. De iShares Emerging Markets ETF (EEM) schoot 37.28% omhoog. De Pantera Bitcoin Fund steeg 1,900% (en liefst 25,004% sinds 2013!). De Goudprijs wist op te veren met een respectabele 11,3%. Zelfs de defensieve obligatiemarkt presteerde het best in 7 jaar (de TLT — 20+jarige Treasuries– plus 9.18% in 2017). Verder liet de grillige Euro zich in 2017 van zijn beste kant zien (plus 14.1% tegenover de USD). Misschien duurt deze economische opbloei nog jaren, als de Amerikaanse belastinghervorming haar weerslag krijgt op de bedrijvigheid. Straks zal men de laatste overgebleven pessimist met een lantaarntje moeten zoeken, net als de ontploffing nabij is! lees verder op
http://www.edelmetaal-info.nl/2018/01/09/puinruimen/

reactie XEA.nl
Bovenstaande is ZEER lezenswaardig.

De Moraal
Je bent wat je doet!

tijd 09.32
De DAX 13.355.25 -30,34 -0,23% banken gevraagd Commerz ban en Deutsche bank op resp. EUR 12,824 +20ct vol. 114.000 en EUR 15,44 +32ct vol. 360.000 Infineon EUR 24,63 -29ct vol. 50.915

tijd 09.35
De AEX 562,58 -0,46 -0,08% Altice EUR 10.07 -37ct vol. 3,1 milj. gisteren was een tijdelijke opleving en vandaag de realiteit.

Systemen & vaste patronen beginnen weer als van ouderwets terug te komen te Amsterdam.
Toezicht ontbreekt op de Amsterdamse beurs in onze ogen nog steeds.
Schonere handel lijkt NIET gewenst.

tijd 09.38
De Midcap 852,22 -5,19 -0,61% ASMI EUR 58.60 -84ct vol. 33.100 OCI EUR 21,55 -30ct vol. 44.000 TomTom EUR 8,654 -9ct vol. 278.000

tijd 09.40
De Smallcap 1.097,73 -5,37 -0,49% Takeaway EUR 47,80 -1,75 vol. 80.118
Waar komen al die aandelen vandaan? Of zijn er grootaandeelhouders aan 't weg doen? Maar systemen hebben dit FONDS naar ongekende hoogte gebracht en die kunnen dat nu ook weer doen, HOUDT daar wel rekening mee.
Bij dit fonds is GEEN realisme!

tijd 09.44
DocData weer als een pijl naar boven EUR 2,20 +42ct vol. 150.000

Systeem handel
bepaalt voor meer dan 80% van de omzet de prijsvorming.
Toezicht FAALT op dit gebeid om echt acties te ondernemen om dit te voorkomen.

tijd 09.47
De goudprijs in euro per kg 35.355.37 en de zilverprijs in euro per kg 457.58

tijd 10.36
De AEX 563,11 +0,07 +0,01% en de DAX 13.349.17 -36,42 -0,27% de Bel 20 4.156,48 +14,84 +0,36% en de CAC 5.526,17 +2,23 +0,04%

media,
De Mol stapt in bij bedrijf Gerschtanowitz.
John de Mol heeft een minderheidsbelang genomen in de Amsterdamse leverancier van digitale content DFFRNT Media. Ook marketingbureau TCC Global stapt in bij het media- en technologiebedrijf, dat eind 2016 werd opgericht door onder anderen televisiepresentator Winston Gerschtanowitz. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1521199/de-mol-stapt-in-bij-bedrijf-gerschtanowitz

media
VolkerWessels bouwt mee aan campus en hoofdkantoor Engelse volksgezondheidsdienst. lees elders meer.

tijd 10.45
Goud $1.314,90 zilver $ 16,98 en platina $960,-- Gold/Silver Ratio 77.41
Olie $ 63,38 en de dollar euro 1,1946
1 bitcoin = 13.675 USA dollar
1 Ripple = 1,95000 USA dollar

DocData
het dok middel?
DocData EUR 2,69 +91ct vol. 237.214
Wat is er gaande?

Te Amsterdam KAN & MAG alles
tijd 10.51
Boekje Oranjewoud.

Orders Volume Bied Laat Volume Orders
koop 1 250 6,25 6,25 100 1 verkoop
1 200 6,20 6,40 2.100 2
1 200 6,15 6,50 2.737 2
1 1.000 6,10 6,70 411 1
2 7.788 5,95 6,75 3.160 4
Als er nu digitale nummers aan de digitale aandelen zouden zitten, als eenvoudig na te gaan wie er achter dit drukkende gedrag zit/zat!
Amsterdam WIL geen schone handel hebben, dit blijkt NU weer!

tijd 11.26
De Midcap 853,37 -4,04 -0,47% Air France KLM EUR 13,49 -72ct vol. 2,5 milj. ASR EUR 58,96 +48ct vol. 73.678 TomTom herstelt op EUR 8,886 +15ct vol. 1,3 milj.

tijd 11.30
EEN heel vreemde prijsontwikkeling bij Oranjewoud vanmorgen, zie Oranjewoud boekje om 10.51 uur even hier boven
Om ca.11.29.30 komt er kopen 250 sts op EUR 6,50 in liggen

tijd 11.50
Systemen zetten o.a. bij Corbion de prijs geraffineerd terug.
Orderboek
Orders Volume Bied Laat Volume Orders
3 338 26,68 26,70 489 3
5 688 26,66 26,72 695 5
3 3.142 26,64 26,74 2.558 9
5 4.815 26,62 26,76 851 4
1 218 26,60 26,78 4.235 5
Huidige prijs EUR 26.68 -56ct vol. 27.115 = 249 transacties
Gemaakte prijzen en controle ontbreekt er op.

Boekje om
Active as of 10 Jan 2018 11:37 CET Corbion.
# ORDERS # SHARES BID PRICE ASK PRICE # SHARES # ORDERS
1 19 26,76 26,78 345 3
5 668 26,74 26,80 867 6
4 1.411 26,72 26,82 1.432 4
5 6.555 26,70 26,84 4.707 6
3 347 26,68 26,86 314 2
2 327 26,66 26,88 461 3
2 525 26,62 26,90 209 1
2 1.190 26,60 26,92 125 1
1 208 26,56 26,94 712 2
1 1.121 26,54 26,96 125 1
26kopen 12.371 Total 9.297 29 verkopen
Meer koop aantal dan verkoop aantal. Zo wordt te Amsterdam het spel gespeeld.
Toezichthouders kijken schijnbaar de andere kant op.
Amsterdam GEEFT ONS van de redactie geen betrouwbare indruk.
Wij bellen met Euronext en die verbinden ons door met Parijs en Parijs mag alleen met Members van Euronext praten.
Wat een geheimzinnigheid over normale zaken.
Transparantie, eerlijkheid en voor iedereen te begrijpen is er bij ONS niet bij! Wel bij U ?


DIT is toch 'n SMERIGE manier van zaken doen!

tijd 11.58
De goudprijs in euro per kg 35.508.24 en de zilverprijs in euro per kg 458.86

Corbion boekje om
Active as of 10 Jan 2018 11:45 CET
# ORDERS # SHARES BID PRICE ASK PRICE # SHARES # ORDERS
3 270 26,76 26,78 364 3
4 584 26,74 26,80 653 5
4 1.394 26,72 26,82 1.394 4
5 4.746 26,70 26,84 6.574 7
4 2.347 26,68 26,86 332 2
2 235 26,66 26,88 235 2
2 525 26,62 26,92 125 1
2 1.190 26,60 26,94 712 2
1 208 26,56 26,96 125 1
1 1.121 26,54 26,98 1.453 3
28koop 12.620 Total 11.967 30 verkoop
Dagelijkse patronen van smerige HANDEL en oplichting in onze ogen.
Moet je dan wel op zo'n plaats handel drijven? Neen, want dit is geen handel, maar heet ANDERS!


boekje Corbion even later om
Active as of 10 Jan 2018 11:47 CET
# ORDERS # SHARES BID PRICE ASK PRICE # SHARES # ORDERS
4 583 26,74 26,78 887 7
4 1.404 26,72 26,80 653 5
5 4.746 26,70 26,82 1.394 4
4 2.347 26,68 26,84 6.574 7
3 450 26,66 26,86 332 2
2 525 26,62 26,88 235 2
2 1.190 26,60 26,92 125 1
1 208 26,56 26,94 712 2
1 1.121 26,54 26,96 125 1
2 781 26,52 26,98 1.650 4
28koop 13.355 Total 12.687 35 verkoop
tijd 12.03
Corbion EUR 26.68 -56ct vol. 28.592 = 259 transacties.

Boekje Corbion om
Active as of 10 Jan 2018 11:49 CET
# ORDERS # SHARES BID PRICE ASK PRICE # SHARES # ORDERS
1 223 26,72 26,74 870 6
4 710 26,70 26,76 732 6
6 3.444 26,68 26,78 1.581 6
5 4.501 26,66 26,80 843 4
1 218 26,64 26,82 4.049 4
2 525 26,62 26,84 2.420 5
1 125 26,58 26,86 332 2
1 587 26,54 26,88 125 1
2 402 26,52 26,92 712 2
8 3.923 26,50 26,94 125 1
31koop 14.658 Total 11.789 37 verkoop
Alles dicht bij elkaar houden en toch drukken/ (lees)in prijs lager zetten.
Toezicht? Ach er wordt aan verdiend. Steeds meer kopers dan verkopers.

tijd 13.36
De AEX 560,86 -2,18 -0,39% Altice EUR 9,772 -67ct vol. 11.4 milj. ING EUR 16.256 +30ct vol. 11,8 milj. Heineken EUR 88,26 -1,52 vol. 249.000

tijd 13.38
De Midcap 851,34 -6,07 -0,71% Air France KLM EUR 13,44 -78ct vol. 3,6 milj. ASR EUR 34,62 +70ct vol. 231.000 Corbion EUR 26,76 -48ct vol. 46.720 gemanipuleerde prijs zie ons commentaar. Waar gebeurd dit NIET! OCI EUR 21,40 -45ct vol. 296.000 TomTom EUR 8,93 +19ct vol. 2,2 milj.

tijd 13.42
De DAX 13.274,60 -110,99 -0,83%
Bayer EUR 105.26 -2,22 vol. 351.000 Commerz Bank EUR 13,132 +50ct vol. klein 2 milj. Comtinental EUR 243,60 -6,80 vol. 126.000 ProSieben EUR 28,33 -1,08 vol. 293.000

tijd 13.45
Goud $ 1.322,30 zilver $ 17,08 en platina $ 967,-- Gold/Silver Ratio 77.40

Equinox Gold Continues to Intersect Significant Gold Mineralization at Piaba West. lees elders meer.

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en latere
8 jan. EUR 26.88 67.358 631 EUR 26,92 95.756 704 17.35.16
9 jan. EUR 27,22 58.929 566 EUR 27.24 76.408 633 17.35.15
10 jan EUR 26,72 104.458 847 EUR 26,66 119.084 908 17.35.27
10 jan -------------------------------26,66 86 1 17.36.14 ^Tel fout

tijd 17.40
de AEX 560.44 -2,60 -0,46%
De Midcap 852,06 -5,35 -0,62%
De Smallcap 1.097,23 -5,87 -0,53%
De Bel 20 4.157,55 +15,91 +0,38%
De CAC 5.504,68 -19,26 -0,35%
De DAX 13.275.67 -109,92 -0,82%

Bijzondere prijsvorming bij grote omzetten
Curetis
EUR 7,960 +2,54 +46,86% vorige prijs EUR 5,420 vol. 1.059.173
Docdata
EUR 3,200 +1,42 +79,78% vorige prijs EUR 1,780 vol. 952.857

ESPERITE (ESP) : transfers its laboratory activity to Geneva and consequently sells its Belgium loss making subsidiary and avoids EUR 4 millions of future cash out for charges and financial costs. lees elders meer.

tijd 17.48
Sandstorm Gold Today Vol. 214.400
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:27:18 T 6.35 +0.10 100 1 Anonymous 39 Merrill Lynch K
11:27:18 T 6.35 +0.10 100 1 Anonymous 39 Merrill Lynch K
11:27:18 T 6.35 +0.10 600 1 Anonymous 72 Credit Suisse K

Wessanen,
daar broeit wat, oplopende prijs.

shortlijst
Tower House Partners LLP Philips L. N.V. NL0011821392 0,51 10 jan 2018
AHL Partners LLP Koninklijke BAM Groep N.V. NL0000337319 0,91 09 jan 2018

tijd 17.58
Goud $ 1.316,90 zilver $ 16,98 en platina $ 971,-- Gold/Silver Ratio 77.65
Olie $ 63,36 en de dollar euro 1,1955
1 bitcoin = 14.445 USA dollar
1 Ripple = 1,96001 USA dollar

DOCDATA N.V.: koersontwikkeling en publicatie agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden op 21 februari 2018
lees elders meer.

tijd 18.48
De DOW 25.378.80 -7.00 -0.03%
De Nasdaq 7.142.59 -20.98 -0.29%

tijd 18.50
De goudprijs in euro per kg 35.408.03 en de zilverprijs in euro per kg 456.88

media,
I3 groep wint opslag-contract 50 miljoen bij fiscus.
De derde Road (Rijksoverheid Aanbesteding Datacenters)-aanbesteding, ROAD Belastingdienst Storage, is definitief gegund aan ict-dienstverlener i3 groep, in combinatie met de onderaannemers Tectrade en Misco Solutions. Het bedrijf uit Vianen is de komende drie jaar verantwoordelijk voor alle vraagstukken bij de fiscus op het gebied van data- opslag en daarbij horende diensten. Het contract heeft een geraamde waarde van vijftig miljoen euro en kan met een jaar worden verlengd. lees verder op
https://www.computable.nl/artikel/nieuws/wie-gunt-wat/6277751/3152533/i3-groep-wint-opslag-contract-50-miljoen-bij-fiscus.html

fijne avond.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL