Op Wall Street lagen de Financiële waarden aan de linker kant. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 24/06/2017 06:52
Op Wall Street lagen de Financiële waarden links, ondanks dat zijn de Stresstest goed hadden door staan. Laten de banken in de VS veel meer Eigen Vermogen hebben dan de Effectenkredietinstellingen HIER!
De DOW bleef dicht bij huis op 21,394.76 -2.53 -0.01% de week beginstand was 21.284
S&P 500 2,438.30 +3.80 +0.16%
NASDAQ 6,265.25 +28.57 +0.46% de week beginstand was 6.151
TR US INDEX 217.08 +0.52 +0.24%

Goud $ 1.257,10 zilver $ 16,68 en platina $ 928,-- Gold/Silver Ratio 75.34
De dollar euro 1,1199 en de olie $43,15

De week begin standen waren
Goud $ 1,253,90 zilver $ 16,69 en platina $ 929,--
Olie $ 44,66 en de dollar euro 1,1201

In de Oostmarkt
de slotstanden van vrijdag 23 juni en de week beginstanden
In Japan de Nikkei 20.132 - 19.943
In Hong Kong de Hang Seng 25.670 - 25.626
In Australië de All Ordinaries 5.754 - 5.808
In Singapore de Straits 3.209 - 3.231

De valuta's
de slotstanden van vrijdag 23 juni en de week beginstanden
de dollar euro 1,1199 - 1,1201
De Yen 124,50 - 124,07
't pond 0,8800 - 0,8756
AU$ 1,4776 - 1,4684
C$ 1,4848 - 1,4785
NZ$ 1,5352 - 1,5433
Sing$ 1,5523 - 1,5475

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 1.423.400
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 4.92 +0.17 44 36 Latimer 1 Anonymous Q
16:00:00 T 4.92 +0.17 44 36 Latimer 1 Anonymous Q
16:00:00 T 4.92 +0.17 44 36 Latimer 1 Anonymous Q


Let vooral op Mijnbouwers die belangen hebben in Zuid Afrika.
Door de maatregel van de Regering van Zuid Afrika dat een deel naar de eigen bevolking moet, heeft daar de koersen van de Mijnbouwers sterk onder druk gezet.

Macron (Frankrijk
Die heeft op de Euro Top van zich afgebeten en gezegd dat de EU alles moet beschermen o.a. de handel en dat de Chinezen het niet voor het zeggen krijgen.
Is Frankrijk daar niet VEEL te laat mee? IN Griekenland hebben o.a. de Chinezen en de Duitsers samen al HEEL VEEL bezit en deelnemingen samen verdeeld.
Mosterd na de maaltijd mijnheer Macron!
En U zal NU even vertellen en beweren dat U de mentaliteit in Frankrijk en elders in de EU landen kan veranderen van de ene op de andere dag?
De jeugd speelt bij U een hoofdrol, zoals elders de Jeugd er over denkt, maar U en de Jeugd missen de ervaring HOE de werkelijkheid is en was!!
Ons advies aan U mijnheer Macro is: "dek U in, want anders komt U van een koude Kermis thuis"!

Laatste nieuws van Euronext.
12 Jun 2017 Antalis International lists on Euronext Paris expand
13 Jun 2017 Renewal of Euronext Reference Shareholders Agreement expand
14 Jun 2017 Balta lists on Euronext Brussels expand
16 Jun 2017 ALD shifts gear to Euronext listing expand

Waar is het nieuws over de wijziging van de Veilingfondsen TE Amsterdam?
Euronext is teveel met HAAR EIGEN belangen bezig.
Zo heeft Euronext de afdeling particulieren opgedoekt, die stellen NIETS meer voor en dat laat Euronext ook zien bij de berichtgeving van de wijziging veilingfondsen.
Wat wij hoorden zelf via Euronext, die ons verschillende keren doorverbond en plots hadden wij De Giro aan de lijn en via 1 lezer die info had gehaald bij ZIJN bemiddelaar, kloppen de antwoorden NIET met elkaar.

Wat is NU de juiste wijzing?
Als er tussen 11.30 en 12 uur een notering is geweest, dan kan er na, dus tussen 12.00 en 15.00 uur op die zelfde prijs nog gehandeld worden en hoe zit het met de 2de veiling dan?
Welke voorschriften zijn er dan of blijven die ongewijzigd?

AFM wat vinden jullie als toezichthouders HIERVAN?
Graag een duidelijkheid van UW kant en waar blijft de VEB?

Corbion
WAAROM was er geen onderbreking van de notering afgelopen donderdag22 juni?
In het verleden was er bij soortgelijke situaties altijd een schorsing van de notering! Of waren de instanties die daar voor moeten zorgen o.a. Euronext en AFM teveel afwezig bij de handel te Amsterdam?
Triest dat de schorsing van de Notering achterwege bleef.

Belangrijke informaties.
Waarom is het voor de Particulier steeds moeilijker de juiste informaties te krijgen, De middelaar van onze lezer en wij kregen verschillende antwoorden over de wijziging van de Veilingfondsen.
Triest dat je als Particulier niet meer serieus genomen wordt, er wordt tekort aan de Particulier verdiend. En Euronext EIGEN belangen gaan VOOR!
Ben je geen Member, dan wordt je aan het LIJNTJE gehouden en plots doorverbonden.
Zo gaat 't te Amsterdamse beurs(lees Euronext).
Waar is de tijd dan Mijnheer MAAS (Beurs)ons in het verleden keurig netjes te woord stond!!!

Ach, dat moeten wij maar allemaal vergeten, dat @WAS toen en NU is de situatie voor NIEMAND meer duidelijk, rommel maar wat aan. Wijzigingen hoeft niet iedereen GELIJKTIJDIG TE WETEN!

Waar is de eerlijkheid, transparantie en begrijpelijke handel nog?

Er is geen KENNIS zonder voorkennis.

Wie maakt er een rommeltje VAN ? Geld & macht gaan voor juiste controle & toezicht, mogen wij het zo samen vaten?
Het voorval veiling Oranjewoud van deze week(zie ons schrijven daarover in het dagadvies 22/6 even na 12.33 uur van die bewuste dag) zegt ons voldoende en bevestigd de ellende & misverstanden die door GEEN juiste berichtgeving ontstaan.

Imtech
daar heeft de accountant HET LEK ontdekt, een NEPWISSEL van EUR 147,6 miljoen.
Imtecg had deze weet de media te melden voor "cash equivalent geboekt", maar kon inwerkelijkheid NIET over het geld beschikken.
De accountant vroeg de rvc en rvb wie besloten had deze NEPWISSEL als cash te boeken. Daar kreeg de accountant GEEN antwoord op. Toen werd al duidelijk dat er iets niet juist was.

Schuldenlast in de wereld.
Met dank aan Jaap v. Duijn.
Effectenkredietinstellingen schrijft hij, die zwemmen in het geld. De Effectenkredietinstellingen (althans) de meeste zijn de verkopers van de papieren/obligaties die de ECB opkoopt.
Mijnheer v. Duijn schrijft ook, wereldwijd groeit elk jaar de schuldenlast, waren die in 2000 nog $85 biljoen, in 2008 waren dat er $175 biljoen en nu $ 215 biljoen.
Wat zegt Jim Rogers?
Binnen twee jaar komt er een crisis die nog grote is dan de crisis jaren 1930 van de vorige eeuw.

De ECB (lees Draghi) doet meer negatiefs en dat schrijven wij al jaren met die lage rente en HAAR beleid.
Drahgi was ook de man, die via zijn bedrijf, die de Grieken op het verkeerde been heeft gezet. Eerst bij het bedrijf en NU als baas van de ECB. De Rijken in Griekenland woorden ontzien.

Herplaatsing
media,
Griekenland
EU & IMF lijken er in Luxemburg toch uit te komen over Griekenland.
MAAR de Grieken lijden nog steeds onder de huidige crisis.
MOETEN de Grieken nog meer uitgeknepen worden?
Waar is nog controle op de leefbaarheid aldaar?
Veel bedrijven in Griekenland sluiten of worden opgekocht. Bij dat laatste weet je toch dat na enige tijd het bedrijf wordt LEEG gemolken en ook gesloten!
IS dat een toekomst voor de Grieken? Daar hebben de financiers NU lak aan.
De Grieken en nog meer zwakkeren hadden er NIMMER bij gemogen.
Dankzij
The New York Times berichtte dat twee Amerikaanse grootbanken, JP Morgan en Goldman Sachs tien jaar lang professioneel geholpen hebben om de correcte Griekse schuld- en begrotingscijfers te verdoezelen. En wie was in die periode vicevoorzitter en managing director bij Goldman Sachs International? Meneer Mario Draghi. Ondanks het gesjoemel met de Griekse cijfers – Draghi had dat moeten weten, het was welbeschouwd zijn bank – hebben Merkel, Sarkozy en de andere Europese leiders Draghi voorgedragen als nieuwe voorzitter van de Europese Centrale Bank.
Lees het onthutsende verhaal/boek van
Peter Mertens schetst in “Hoe durven ze” onder andere het onthutsende verhaal achter de Griekse crisis. Mertens en de uitgever (EPO) boden ons het volledige hoofdstuk over dat Griekse drama aan. zie en lees meer op
http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2012/02/10/peter-mertens-in-griekenland-botsen-twee-werelden-met-elkaar

Dit moet U weten, dan pas GAAN UW ogen.
Rainer Voss biechtte op wat Peter Mertens neer schijft. Een aanrader om zeker te lezen.
Het bevestigt ook wat XEA.nl regelmatig al neer schrijft en wij schamen ons voor hoe de Bankiers met HUN klanten omgaan. De klant is GEEN koning meer, maar een, waarop systemen/producten op worden uitgetest en GELD oplevert. Wij zullen onze nieuwsbrief aan Rainer Voss weiden.

media
Oorlog tegen deflatie.
De wat ouderen onder ons zijn opgevoed in een tijd waarin inflatie bestreden werd. Vanaf 2000 werd deflatie bestreden. Dit laatste is een stuk lastiger te begrijpen en velen zien het niet eens. Er is veel verwarring en vooral veel desinformatie over. In deze blog gaan we terug in de tijd waarop de omslag kwam van inflatie bestrijden naar inflatie aanjagen. Lees verder op
http://blog.thesilvermountain.nl/oorlog-tegen-deflatie/

met o.a.
De echte oorzaak was het extreem buitensporig leengedrag van zowel particulieren, bedrijven als overheden eind jaren 90.
EN
men verkocht die “lucht-fondsen”(lees rommelhypotheken) wereldwijd als warme broodjes bij de bakker. De FED gaf er de vergunning voor af. Een legale vergunning voor pure fraude. Goldman Sachs maakte het nóg bonter. Ze gingen ook nog eens hun nepfondsen verzekeren bij IAG tegen wanbetaling. Hypotheken die aan daklozen en drugsverslaafden werden verstrekt en IAG wist van niets.

media,
After More than A Century, This Mining Region Still Has Plenty Of Golden Opportunities. (Kitco News) - More than one century after gold was first discovered, the Val d’Or, Abitibi-Témiscamingue region remains one of the top gold mining jurisdictions in the world; and, according to mining analysts and mining executives, that is unlikely to change anytime soon. The region’s potential was on display in full force Thursday at the Red Cloud Klondike Strike Mining Conference in Montreal, Canada. Chad Williams, president and CEO of Red Cloud, said that the conference highlights some of the best investment opportunities currently in the exploration sector. read more on
http://www.kitco.com/news/2017-06-23/After-More-than-A-Century-This-Mining-Jurisdiction-Still-Has-Plenty-Of-Golden-Opportunities.html

Nieuwsbrief XEA.nl
Deze ligt nu bij de techneut, als die hem heeft behandelt zullen wij hem actief zetten voor onze leden. Onderwerp is, "de biecht van een bankier"!
Nog geen lid! Doe dat via de link op onze website (gratis)

Novartis Kisqali® (ribociclib) receives positive CHMP opinion as first-line treatment for HR+/HER2- locally advanced or metastatic breast cancer in combination with any aromatase inhibitor.
lees elders meer.

media Banken Italië.
Italiaans spoedberaad om noodlijdende banken
Vandaag, 10:23
ROTTERDAM - De Italiaanse regering houdt vandaag een spoedberaad over de ontmanteling van twee noodlijdende banken. Premier Gentiloni wil zo snel mogelijk een decreet uitvaardigen waarmee Veneto Banca en Banco Populare di Vicenza kunnen worden geliquideerd. lees verder op http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/28465079/__Italiaans_spoedberaad_om_noodlijdende_banken__.html

reactie XEA.nl
Waarom schrijven wij steeds, je moet niet in de Financiële waarden zitten!
De meeste banken in de Eurolanden hebben slechts 1 probleem, is het eigen vermogen wel dekkingsvoldoende?
Er schuilen nog zoveel gevaren achter de financiële waarden!

media TMG
Mediahuis: Samenwerken met Talpa.
MSTERDAM - Mediahuis zet de deur open voor samenwerking met Talpa. De twee bedrijven delen na een maandenlange overnamestrijd het eigendom van Telegraaf Media Groep (TMG), de uitgever van onder meer deze krant. lees verder op
http://www.telegraaf.nl/dft/bedrijven/telegraaf/28464902/__Mediahuis__Samenwerken_met_Talpa__.html


media,
Dochter voor Estavana!
Estavana Polman en Rafael van der Vaart hebben een dochter gekregen: Jesslynn. Kort voordat ze ging bevallen, stond Estavana de media te woord over de laatste loodjes. Telegraaf VNDG was daar natuurlijk bij.
reactie XEA.nl
Onze felicitaties



















































































































































































Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL