De week van de nieuwe President van Amerika. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 08/01/2017 06:42
De week van de aanstelling van mijnheer D. Trump als President van de VS.
Wat zal hij kunnen waarmaken?
Lang niet alles wat hij gezegd heeft en misschien slechts 5%. Mijnheer Obama had ook mooie beloftes, maar ook hij is/was afhankelijk van twee partijen. Mijnheer Trump heeft het voordeel dat hij een meerderheid heeft, maar laat hij zijn eigen partijleden ook niet onderschatten. Ook in zijn eigen partij heeft hij geen vrienden gemaakt.
Hij kan wel eens de historie ingaan van de President van de Beloftes en misschien wel dat hij extra bewaking nodig zal hebben. Hij heeft en maakt met veel van zijn uitingen geen vrienden en die kunnen wel eens zijn grootste tegenstanders worden/zijn.

Wat voor ons wel duidelijk is, er breken onzekere tijden aan en hogere rente tarieven, dat is slecht nieuws voor aandelen. Inflaties gaan door de duurdere olieprijs extra aantrekken, houdt daar wel rekening mee.
Toch gaan wij niet uit van de sterke stijging van de olieprijs, een top van $65 per vat en daarna weer een teruggang naar de 50-55 dollar per vat. De alternatieven bronnen doen het olie gebruik afnemen en ook minder olie gebruik voor de plastics, doordat Bio plastics hun opmars gaan maken.

Schuldenlasten
Wereldwijde schuld loopt op tot 325% van het bbp kopte ook gisteren het FD. Hebben zij onze zorg ontdekt? Wij schrijven veelvuldig over de enorme schuldenlast die de Burgers hebben, samen met Overheden, en de aandelenmarkten stijgen maar en de analisten zijn zo positief!
Waar halen zij dat vandaan?
Overheden, particulieren, bedrijven etc. waren in de eerste 9 maanden 2016 voor USA $ 11.000 miljard aan extra schulden aangegaan, boven USA 206.000 miljard aan schulden= totaal USA$ 217.000 miljard. Lees ons verhaal over de schuldenlast van gisteren nog eens.

Maar wie kan er in de toekomst kijken?
Niemand, maar dat het edelmetaal haar dieptepunt heeft bereikt is duidelijk.
Enorme schulden in de wereld, een aanstaand Capital Taks om die schuldenlast in de wereld draaglijk te maken. Een waardeloze Euro draagt ook niet bij en vooral dat deze euro niet gedekt is door GOUD of iets anders, gaan zorgen voor een verdere daling t.o. de USA dollar.

Wie het weet mag 't zeggen

De agenda voor deze week
maandag 9 jan.
geen nieuws doorgekregen

dinsdag 10 jan
RoodMicrotec - voorlopige Omzetcijfers 2016

woensdag 11 jan
Geen meldingen gekregen.

donderdag 12 jan.
Geen meldingen gekregen.

vrijdag 13 jan.
CBS met diversen berichten

media,
A U.S. consular official in the Mexican city of Guadalajara was shot by a gunman but was in stable condition, Mexican authorities said on Saturday, prompting the FBI to offer a reward for information. The victim was attacked on Friday evening in Mexico's second largest city, in the often violent western state of Jalisco, according to Mexico's Attorney General and the U.S. embassy.
read more on
http://www.reuters.com/article/us-mexico-violence-idUSKBN14R0K8?il=0

En het gaat maar door de aanslagen, waar is het respect nog voor de medemens?(red. XEA.nl)

Vodafone
zit met een hels probleem, ze willen het oplossen, maar de berekening van dubbel geld voor NIET gebruikt gebruik, gaat nog wel door. Onze techneut had de fout bloot gelegd nadat er al enige tijd abnormaal veel gebruik was vast gelegd door Vodafone. MAAR zij berekende zijn gebruik naar boven afgerond en DUBBEL. Zo kun je rijk worden van NIET geleverde diensten.
Wijkt UW gebruik bij Vodafone ook af, neem contact op met consuwijzer tel. 088 0707070

IJswijn
FREIBURG (ANP/DPA) - Wijnboeren in Baden-Württemberg zijn zaterdagochtend om 6 uur bij 11 graden vorst in het donker begonnen aan de laatste druivenoogst van het seizoen. Dat klinkt bijzonder, maar ze halen druiven binnen die worden gebruikt voor een drankje met een toepasselijke naam: ijswijn. lees meer op
http://www.telegraaf.nl/dft/ondernemen/27386934/__Duitse_druif_klaar_voor_ijswijn__.html

Wilt U eens Uw vrienden en kennissen verrassen, ga dan naar
www.ijswijnen.nl
Een keur van soorten, maar zoals U leest in het bovenstaande verhaal, daar moet wel kou voor geleden worden door de plukkers.

media Poetin
Putin directed campaign to help Trump: report
Russian President Vladimir Putin ordered an effort to help Republican Donald Trump's electoral chances by discrediting Democrat Hillary Clinton in the 2016 presidential campaign, U.S. intelligence agencies said in an assessment. read more on
http://www.reuters.com/

Ben U als U toch de weg op moest nog veilig thuis gekomen?
Er was voor zo ver wij hebben gehoord 1 dode en meer dan 400 aanrijdingen, dat was de staand die wij gisteren hoorden. Maar 1 dode is nog teveel.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL