Politiek = list en bedrog. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 07/01/2017 08:42
Mijnheer Dijsselbloem heeft zijn ware gezicht laten zien van List & BEDROG!
Circa twee maanden geleden was hij duidelijk voor een verlaging van de winst- en vennootschapsbelasting, gisteren op de voorpagina van het FD, "Dijsselbloem verrast met steun hogere winst- en vennootschapsbelasting!

Zo'n man moet je per direct de deur uitzetten met een rode kaart en niet meer terugkomen.
Als je gaat stemmen per 15 maart a.s. dan weet je dat List & Bedrog je deel kan worden.

Schuldenlasten
Wereldwijde schuld loopt op tot 325% van het bbp kopte ook gisteren het FD. Hebben zij onze zorg ontdekt? Wij schrijven veelvuldig over de enorme schuldenlast die de Burgers hebben, samen met Overheden, en de aandelenmarkten stijgen maar en de analisten zijn zo positief!
Waar halen zij dat vandaan?
Overheden, particulieren, bedrijven etc. waren in de eerste 9 maanden 2016 voor USA $ 11.000 miljard aan extra schulden aangegaan, boven USA 206.000 miljard aan schulden= totaal USA$ 217.000 miljard.

Wie zal betalen? Niet zoete lieve Gerritje.

Nederland is koploper in de wereld met particuliere schulden, vergeet dat ook niet.

Goud $1.172,70 zilver $16.44 en platina $ 966,-- Gold/Silver Ratio 71.30
Olie $53,68 en de dollar euro 1.0537
De wweek beginstanden waren
Goud $ 1.151,40 zilver $ 15,88 en platina $ 901,--
Olie $ 53,89 en de dollar euro 1,0521

In de VS werd de balans van de 1ste week en cijfers opgemaakt.
De DOW pakte nog wat winst erbij op 19,963.80 +64.51 +0.32% Week beginstand 19.762
S&P 500 2,276.98 +7.98 +0.35%
NASDAQ 5,521.06 +33.12 +0.60% de week beginstand was 5,383
TR US INDEX 203.21 +0.57 +0.28%

De valuta's slotstanden vrijdag 6 jan. en week beginstanden
de dollar euro 1,0537 - 1,0521
De Yen 123,14 - 123,14
't pond 0,8568 - 0,8518
AU$ 1,4435 - 1,4597
C$ 1,3947 - 1,4131
NZ$ 1,5114 - 1,5120
Sing$ 1,5152 - 1,5221

In de Oostmarkt de slotstanden vrijdag 6 jan en de week beginstanden
In Japan de Nikkei 19.454 - 19.114
In Hong Kong de Hang Seng 22.503 - 22.000
In Australië de All Ordinaries 5.809 - 5.719
In Singapore de Straits 2.962 - 2.880

Vodafone
zit met een hels probleem, ze willen het oplossen, maar de berekening van dubbel geld voor NIET gebruikt gebruik, gaat nog wel door. Onze techneut had de fout bloot gelegd nadat er al enige tijd abnormaal veel gebruik was vast gelegd door Vodafone. MAAR zij berekende zijn gebruik naar boven afgerond en DUBBEL. Zo kun je rijk worden van NIET geleverde diensten.
Wijkt UW gebruik bij Vodafone ook af, neem contact op met consuwijzer tel. 088 0707070

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 1.064.800
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 5.49 -0.41 2 15 UBS 36 Latimer Q
16:00:00 T 5.49 -0.41 10 36 Latimer 80 National Bank Q
16:00:00 T 5.49 -0.41 1,000 79 CIBC 80 National Bank KQ

Herhaling van eergistermiddag
De stemmingen op de beurzen wereldwijd worden gevoed door geluiden die opgeblazen worden en vaak buiten de waarheid zijn. Verdiep je in het management en de financiële spankracht, in combinatie met de toekomst strategie van het bedrijf. Is die goed dan is aanschaf verantwoord. Laat U niet (mis)leiden door andere berichten, want Uw eigen koers en gevoel zijn de beste gronden om op te bouwen.

Kijk eens bij TMG
wat er allemaal niet mogelijk is. Waarom wilde enige jaren geleden de grootaandeelhouder (Puijenbroek) niet van de beurs af met TMG? Toen was de prijs van het aandeel hoger en inclusief de uitkering (EUR 6 van ProSieben), er was wat te halen. Maar de prijsvorming werd wel op een dubieuze manier bewerkt (lees gemanipuleerd). Daarom werden wij uitgenodigd bij de TMG eens uitleg te geven hoe dat in z'n werk ging. Toen begrepen zij (lees Directie) het. Maar zij konden geen vertrek van de beurs afdwingen.
Nu doet de grootaandeelhouders gezamenlijk een bieding (te lage) en daarom moest de prijs naar beneden.
Wij (red.XEA.nl) hebben al zo vaak geschreven, zo werkt het en dan voor een FOOI van de beurs af.
Je moet er doorheen prikken, want daar halen wij de kandidaat over te nemen bedrijven ook uit. Patronen vertellen ons veel meer dan 't bedrijfsnieuws van/over het bedrijf.

Duidelijke Marktmanipulatie
Prijs manipulatie bij aandeel Telegraaf (TMG) op 16 november 2016
lees elders meer.
Dit zien wij dagelijks en bij tig aantal fondsen. Wij hebben een hele lijst. Lees meer op
http://www.xea.nl/advies.php?id=dba-30513&type=toon

Neem Oranjewoud.
Ook daar wordt al jaren de prijsvorming bewerkt(lees gedrukt in prijs). Niemand steekt een hand uit, maar het einde van het beurs bestaan van Oranjewoud is spoedig. De prijs vorming wordt ook hier door de grootaandeelhouders bepaald. En wij hebben er meer op onze lijst staan. Er worden wel AVA's gegeven, maar de grootaandeelhouder bepaalt de werkwijze en strategie en NIEMAND anders. De waarde van het aandeel Oranjewoud is zeker het dubbel en misschien het twee dubbele, daarom wordt de prijs gedrukt en straks een bieding van EUR 6 tot 8 en dan is dat ook een FOOI.

Bescherming van de kleine beleggers is er toch niet! Wat kunnen zij afdwingen? De VEB stoort zich niet aan de systeemhandel en hebben er ook geen tijd voor werd ons verteld. Dat moeten jullie maar doen, hebben zij dan wel het belang van de kleine beleggers hoog in het vaandel staan?
De Risk manager vertelde ons vorige week nog dat het management OOK teveel met HUN eigen belangen bezig waren. Zij vliegen snel van de ene duiventil naar de andere, want de geldbuidel is dan wel een last tijdens dat vliegen, maar dat moet dan maar voor even.
Waar is het respect nog voor de kapitaal verschaffers?
De mentaliteit is tever in het negatieve geschoten en het eigen belang gaat eerst.
Wat een verschil toen wij jaren 1970 de AVA's bezochten en met NU ons bezoek aan de AVA. Het verschil is niet in woorden te verwoorden, maar wel in mentaliteit. Er is nu nauwelijks na de AVA tijd om de mensen achter de tafel aan te schieten en sommige gaan al weer tijdens de AVA weg, het vliegtuig wacht niet wordt er dan gezegd.
Maar de bus of trein wacht ook niet op je als je naar je werk moet, maar de BAAS verwacht je wel op tijd op het werk! Dat is het verschil van mentaliteit vanuit het management, want zij hebben nauwelijks tijd voor de kapitaal verschaffers. Begrijpt U dit schrijven!

waarschuwing
Sparen vs beleggen
Wij horen en lezen dat er veel spaargeld naar de aandelen markt vloeit, daar zitten grote gevaren aan. Spaargeld is voor bestedingen die later moeten gebeuren, maar als dat spaargeld in aandelen (lees belegd) wordt gestopt, dan is er risico. Dat wordt veel tekort beschreven en dat doen wij nu maar. Wees heel voorzichtig met beleggen van UW spaargeld in aandelen, beter is het dan nog fysiek edelmetaal te kopen.
Goede en gangbare beleggingsmunten is veel beter en veiliger.
De munten specialisten kunnen U daarbij helpen.
Google even op beleggingsmunten en ze komen op Uw scherm. Neem wel de in Nederland gevestigde en kijk naar de tevredenheid cijfers van dat bedrijf.
Aandelen kunnen op NUL komen, maar beleggingsmunten van edelmetaal houden altijd waarde, al is de waarde nu in euro beschamend. De euro is namelijk door geen enkele STAAT gegarandeerd en ook is er geen dekking door U raadt 't al, GOUD! Wat kunt U dan van deze kant bekeken het beste doen? Door zelf Uw eigen dekking te kopen en dan fysiek.
Een gewaarschuwde spaarder telt voor twee.

media
VEEL MEER BANKEN BETROKKEN BIJ MANIPULATIE ZILVERPRIJS
De manipulatie van de zilverprijs vond op een veel grotere schaal plaats dan tot voor kort werd aangenomen. In april trof Deutsche Bank al een schikking met gedupeerde beleggers, maar uit het bewijsmateriaal van deze rechtszaak blijkt nu dat veel meer banken betrokken waren bij het manipuleren van de zilvermarkt.

Uit de bewijslast blijkt dat ook banken als UBS, HSBC en Bank of Nova Scotia en een aantal andere bedrijven zich aan marktmanipulatie schuldig hebben gemaakt. Tot voor kort werden alleen Barclays, BNP Paribas, Standard Chartered, Bank of America en Deutsche Bank verantwoordelijk gehouden voor misstanden in de zilvermarkt. De samenzwering blijkt dus veel groter te zijn dan eerder werd aangenomen. Gedupeerde beleggers die de documenten van Deutsche Bank bestudeerden claimen nu hard bewijs te hebben, waaronder elektronische tekstberichten die handelaren van verschillende financiële instellingen jarenlang met elkaar uitwisselden. Deze berichten hadden betrekking op het gecoördineerd beïnvloeden van de zilverprijs.
reactie XEA.nl
Wij hebben altijd al geschreven en dat werd ons niet in dank afgenomen, dat er veel gemanipuleerd werd en wordt.
Waar gaan de schikking gelden heen?
Naar de organisaties die tekort toezicht en onderzoek hebben gedaan.

Dat zie je nu bij de sport in Rusland, onderzoeken hebben meer dan 1000 sporters uit Rusland laten glippen, DUS waren de onderzoeken slecht uitgevoerd.

Zo gaat het in de Financiële wereld ook.
Toezichthouders hebben tekort kennis en ervaring en missen het handelsgevoel.
Onze nestor haalt de foute zaken er zo uit!
Ga een kijken na 17.35.00 wat daar allemaal gebeurd, de controleurs zijn voor het grootste deel al huiswaarts gekeerd.
DUS geen JUISTE controle en daar wordt zoals in de SPORT misbruik van gemaakt! En waar gaan de schikkingsgelden heen? Nu mag niet meer raden.

De VEB begint nu een rechtszaak tegen Innoconcepts.
Maar wat als de AFM wel had ingegrepen toen wij (XEA.nl) een rapport van 5 dec. 2008, met duidelijke manipulaties via het BFER Amsterdam WEL serieus had genomen?
Op 8 jan. 2009 is dat rapport persoonlijk door XEA.nl bij het BFER (Bureau Financieel Ecomosche Recherche) te Amsterdam afgegeven.
Op 31 maart 2009 belde de BFER naar XEA.nl en vertelde dat hij het rapport naar de AFM had doorgestuurd. De Heer v.d.B. zal U wel inmiddels gebeld hebben!
De AFM heeft NIMMER meer met ons over het rapport gesproken etc. etc.
Mogen wij veronderstellen dat het in de LA terecht gekomen is. Op CD stond het en op A3 papier uitgewerkt, dus de AFM kon het zo afdraaien, zoals de ECB geld bijdraait.
Eind 2010 ging Innoconcepts failliet.
Eigenlijk zou de AFM ook terecht moeten staan(lees vervolgd wegen nalatigheid), want als die toen WEL uitgebreid onderzoek hadden gedaan was er bij Innoconcepts misschien meer boven water gekomen. WANT wiens opdracht was dat manipuleren? Een bestuurder van Innoconcepts had een put lopen in/op aandelen Innoconcepts.


As de rente WEL gaat stijgen!
Verg Eigen Huis (VEH).
Aflossingsvrije hypotheken baren zorgen.
Circa 16% van de hypotheken in Nederland zijn aflossingsvrij blijkt uit een enquête van VEH.
Daarvan verwacht 1/3 de totale schuld niet te kunnen voldoen bij het aflopen van de termijn van aflossing. De wens van tussentijdse aflossingen door huizenbezitters wordt niet door de financier geaccepteerd. Een starre houding die latere ellende kan voorkomen.
Maar hoe zit het met de afwikkeling als er over het oplopende spaartegoed wordt geoordeeld bij een Capital TAX in de toekomst?
Ook daar zullen vragen en zorgen over zijn.
Daarom, neem nimmer een spaarhypotheek. Een lineaire is de beste waarmee je alle kanten op kan, ook tussentijds. Leg duidelijk in Uw voordeel afspraken vast o.a. extra aflossingen, rente tarieven en bij totale aflossing (lees vervroegde) welke boete er betaald moet worden. Vergeet niet dat U als klant koning bent. De financiers denken tegenwoordig wel anders, maar dat zijn de jonge "broekies die willen scoren"!

Wees baas over Uw eigen huis, ook al is de financiers de grootste baas en bezitter. Die maakt het geld ook zelf door, debet Uw hypotheek rekening en credit de rekening van de Notaris en die verzorgd de vereffening weer met de verkopende partij.
Laat U net als in de Effectenwereld niet flessen en misleiden. De financiers uit het verleden hadden een "MEEDENKENDE TAK", maar dat is nu wel anders.

Denk aan de woeker en rente swaps, die bij leningen moesten worden afgesloten, wisten de afnemers VEEL!!

Schuldenlasten in de wereld,
Het IMF maakt zich zorgen daarover. Wij doen dat al heel lang en daarom verwachten wij na de manipulaties van de laatste dagen door o.a. grote lichamen (lees Centrale Banken) en andere invloedrijke partijen, dat het edelmetaal zo weer op zijn oude prijzen zitten. Waarom mogen deze partijen ongestraft manipuleren? Eind jaren 1970 waren de Gebr. Hunt bezig en die werden letterlijk uitgekleed en nu gebeurt van tijd tot tijd door genoemde partijen.

Het gaat om deze schulden
Hypotheekschuld in Nederland
De totale Hypotheek schuld van Nederlandse huishoudens loopt weer op. In het tweede kwartaal 2016 steeg die met EUR 9,8 miljard in vergelijking met dezelfde periode 2015 naar EUR 662 miljard.
Staat Nederland er dan totaal gezien, want er staan ook nog andere leningen uit bij huishoudens, zo goed voor? Zeker niet als de rente weer zou gaan stijgen, want dan zullen de maandlasten eerder stijgen, dan verminderen.
Maar tijdens de crisis daalde juist de schuld van Hypotheken, maar nu stijgt die alweer 5 kwartalen op rij, aldus het CBS.
Vandaag weer in de media. Meer aanvragen voor hypotheken in Nederland, het 3de kw. j.l. ca. 249.000 volgens HDN (Hypotheek DATA Netwerk).

reactie XEA.nl
Onze totale schatting schulden Nederlandse huishoudens zal niet ver van de EUR 750 miljard afwijken en de laatst bekende totale schuld was EUR 752 miljard van de Nederlandse huishoudens.
De hoogste in de wereld van huishoudens.

Duidelijke Marktmanipulatie
Prijs manipulatie bij aandeel Telegraaf (TMG) op 16 november 2016
lees elders meer.
Dit zien wij dagelijks en bij tig aantal fondsen. Wij hebben een hele lijst. Lees meer op
http://www.xea.nl/advies.php?id=dba-30513&type=toon

Wegen zijn op veel plaatsen in Nederland nauwelijks te berijden.
Op veel wegen snelheid verlaagd naar 50 km/u
Ongelukken door gladheid, Rijkswaterstaat zegt, ga niet de weg op als HET NIET nodig is. Al meer dan 200 ongelukken.

Ook op Schiphol
Reizigers moeten zaterdag rekening houden met vertragingen door het winterse weer op Schiphol.

IJswijn
FREIBURG (ANP/DPA) - Wijnboeren in Baden-Württemberg zijn zaterdagochtend om 6 uur bij 11 graden vorst in het donker begonnen aan de laatste druivenoogst van het seizoen. Dat klinkt bijzonder, maar ze halen druiven binnen die worden gebruikt voor een drankje met een toepasselijke naam: ijswijn. lees meer op
http://www.telegraaf.nl/dft/ondernemen/27386934/__Duitse_druif_klaar_voor_ijswijn__.html

Wilt U eens Uw vrienden en kennissen verrassen, ga dan naar
www.ijswijnen.nl
Een keur van soorten, maar zoals U leest in het bovenstaande verhaal, daar moet wel kou voor geleden worden door de plukkers.

media,
Wordt 2017 het jaar van Business Intelligence voor iedereen?
Business Intelligence heeft bij veel bedrijven topprioriteit. Begrijpelijk, want inzicht krijgen in klantbehoeften, prestaties en toekomstscenario’s is belangrijk. In de afgelopen jaren hebben veel bedrijven zich daarom gericht op de technologische kant van BI. Op de servers, het opslaan en ophalen van data, tools om te rapporteren. Nu is het tijd om BI naar het volgende level te tillen en het niet alleen inzetbaar te maken voor analisten en IT-professionals, maar ook voor eindgebruikers. Hoe pakt je dat aan? lees meer op
https://blog.ctac.nl/sap-bi

tijd 16.51
De goudprijs in euro per kg 35.799,17 en de zilverprijs in euro per kg 502,48



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL