Mooi kerstmis feest in vrede en goede gezondheid.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 25/12/2016 09:06
Dit wenst ons team van XEA.nl alle mensen en lezers toe.
Maar is dat wel feest voor iedereen?

Heeft deze mijnheer Julio Poch wel de steun gehad van de Hoogheden en Regeringen waarop hij kon steunen/rekenen?
Zij advocaat denkt daar anders over.

De ogen van de Nederlandse Staat en zelfs van mensenrechtenorganisaties zijn nog altijd gesloten voor de zaak Julio Poch. Die viert dit jaar voor de 8ste maal geen Kerstmis thuis bij zijn gezin en heeft nog steeds geen uitzicht op een eerlijk proces in Argentinië en WIE heeft er nauwere banden met dat LAND?
We moeten ons schamen als wij zo opkomen en actie voeren voor columniste Mevr. Ebru Umar en mevrouw die werd vast gehouden in Turkije. Daar werd alles uit de kast gehaald om haar vrij te krijgen.

Springt de Nederlandse Staat niet vreemd om met deze twee zaken?

Maar er moet verschil wezen.
Lees dit verhaal nog eens.

Getuige: Julio Poch geruild voor Jorge Zorreguieta!!
Er is een relatie tussen het optreden van het Nederlandse Openbaar Ministerie in de zaak tegen de Nederlands-Argentijnse piloot Julio Poch, verdacht van moorden, en het justitiële handelen tegen de vader van koningin Máxima, Jorge Zorreguieta.

Dat vertelde Michiel Meijer, voormalig president-directeur van luchtvaartmaatschappij Transavia, gisteren bij de rechtbank in Den Haag. Meijer werd via een videoverbinding onder ede verhoord door de rechtbank in Buenos Aires, waar Poch terechtstaat. De piloot is ervan beschuldigd ‘dodenvluchten’ te hebben uitgevoerd voor de Argentijnse junta (1976-1983), waarbij ‘subversieven’ uit het vliegtuig werden gegooid.


“Hij zei me dat er in het onderzoek tegen Poch hogere belangen waren die ik me waarschijnlijk niet kon voorstellen. Ik vroeg Schram of hij doelde op de relatie van deze zaak met het Koninklijk Huis, een gerucht dat toen al in bredere kring werd gehoord. Hierop gaf hij geen antwoord, maar uit zijn lichaamstaal maakte ik op dat ik gelijk had.”

‘Nederland werkte mee om Zorreguieta ongemoeid te laten’

De oud-Transaviabaas nam het bij de rechtbank op voor Poch. “Sinds zijn arrestatie heb ik het gevoel dat Poch niet echt een eerlijke kans heeft gehad.”

lees meer op
https://www.nrc.nl/nieuws/2014/10/17/getuige-julio-poch-geruild-voor-jorge-zorreguieta-a1421684

“Het OM is er altijd van overtuigd geweest dat Poch schuldig was, nog voordat er bewijs was gevonden.”

Mensen die hier achter zitten kunnen voor ons geen Kerstmis gevoel hebben/dragen, met al hun mooie woorden en daden blijven ze achter.

Eens zal ook voor hen het oordeel komen.

de agenda voor deze week
maandag 26 dec.
Wall Street gesloten en ook de rest zijn dicht. Japan open.

dinsdag 27 dec.
In Japan - Consumptieprijsindex Japan.

woensdag 28 dec.
geen mededelingen

donderdag 29 dec.
EU - Geldhoeveelheid eurozone M3 - november j.l.

vrijdag 30 dec.
CBS met diversen mededelingen
Nationale bank van België (BE) - Betalingsbalans België.

media,
Een Russisch militair vliegtuig met 92 inzittenden aan boord is zondagochtend vlak na opstijgen in Sotsji neergestort in de Zwarte Zee. Dat bevestigt het Russissche ministerie van Defensie. De kans op overlevenden wordt zo goed als uitgesloten. Het vliegtuig was onderweg was naar Syrië.

media Paus
’Kerstmis is bevangen door materialisme’
Paus Franciscus vindt dat Kerstmis tegenwoordig bevangen is door verblindende materialisme dat velen blind maakt voor de behoeften van de armen in de wereld. Dat zei hij zaterdag tijdens de kerstdienst op kerstavond. lees meer op www.dft.nl

media
Israël stopt ermee te betalen voor instellingen van de Verenigde Naties. Dit heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu zaterdag laten weten als reactie op een VN-resolutie over de noodzaak de kolonisatie van door Israël bezet Palestijns land te stoppen. lees meer op www.dft.nl

media Griekenland
DEN HAAG (ANP) - De gesprekken over een beloofde verlichting van de Griekse schuldenlast worden voortgezet, nu de Griekse regering in een brief heeft aangegeven zich te houden aan eerder gemaakte afspraken. Dat heeft eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem gisteren laten weten. De eurolanden hadden de verlichting van de schuldenlast van de Grieken in de koelkast gezet omdat de Griekse premier Alexis Tsipras 617 miljoen euro wilde geven aan een miljoen gepensioneerden met een laag inkomen. De eenmalige uitkeringen komen in de plaats van een kerstbonus die Athene op last van zijn schuldeisers moest schrappen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL