Waar is nog een sluitende Controle. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 21/12/2016 06:15
Burgers werden met list & bedrog om de tuin geleid en dat laat z'n uitwerking zien. Het verdriet kan nu overal gestrooid worden, waar zit de verrader niet?
Wij moesten vroeger en visum hebben, een pokken boekje en anders kwam je niet binnen bij controle. Nu hebben ze vrijwel niets meer bij zicht en kunnen vrijwel overal zonder pardon doorlopen.

Waar zit het verschil? In de controles.

Maar waar is nog controle? De Dieselcontroles werden in het belang van de Auto-industrie door HUN vrienden aan de laats gelapt. In de Effecten branche is het nauwelijks anders, alles kan en mag en veel controleurs keren al huiswaarts als de storm nog kan/moet komen na 17.00 uur.
Wat gebeurd er allemaal na 17.35.00 uur?

Wat controleert het aantal uitgeven aandelen(lees uitstaande aandelen) van bedrijf A, met het aantal verpakte aandelen van bedrijf A in allerlei producten, met het aantal nog vrije aandelen?
Die vraag is door de AFM nimmer beantwoord en dat is geen juist antwoord (lees controle).
Dus staat de deur voor fraude en NEP AANDELEN open. Bij Imtech gingen zoveel aandelen na de bekenmaking over mogelijke fraude over de beurs heen, die aandelen waren er totaal gezien niet, want er waren er veel in vaste handen. Dit was voor ons het sluitende bewijs dat er nauwelijks daarop controle was/is!

Imtech ging failliet en eind deze maand is de laatste beursdag voor de aandelen Imtech ook voor Macintosh.

Ken kan verkeren zei Brederode.

Goud vlak op $1.136,10 zilver hoger op $ 16,15 en platina $919,--
Gold/Silver Ratio 70.31 Olie $ 53,47 en de dollar euro 1,0413

Geweld gaat maar door
In de media, Indonesian police kill 3 suspects in gunfight after bomb found.

Op Wall Street kijken beleggers uit naar de 20.000 stand, maar waar is de basis?

De DOW sloot op 19,974.62 +91.56 +0.46%
S&P 500 2,270.76 +8.23 +0.36%
NASDAQ 5,483.94 +26.50 +0.49%
TR US INDEX 202.77 +0.82 +0.41%

De valuta's
de dollar euro 1,0413 de Yen 122,35 't pond 0,8405 AU$ 1,4339 C$ 1,3918 NZ$ 1,5001 en Sing$ 1,5039

In de Oostmarkt een gemengd beeld.
In Japan de Nikkei 19.434 -60 punten
In Hong Kong de Hang Seng 21.860 +131 punten
In Australië de All Ordinaries 5.662 +21 punten
In Singapore de Straits 2.917 +6 punten

De agenda voor deze week
woensdag 21 dec.
CBS berichten
BAVA DocData
BAVA Deceuninck NV

donderdag 22 dec.
Federal Reserve (USA) - Geldhoeveelheid VS
ECB - Economisch bulletin
België - industriële productie

vrijdag 23 dec.
Japan - Tokyo Stock Exchange gesloten.
CBS berichten
België - Consumptieprijsindex - inflatie - Producentenprijsindex
CBS berichten

Manipulaties
Wanneer zal er serieus worden opgetreden tegen dit spel?
Bij edelmetaal blijven grote instellingen elkaar van alles over en weer met elkaar besproken en gehandeld (lees doorgegeven) te hebben. Controles waren er intern en extern nauwelijks. XEA.nl schreef daar al ca. 15 jaar geleden over. Niets aan de hand kregen wij te horen, normale handel. ER kwamen onderzoeken en die brachten NIETS aan het licht. MEN WILDE DE WAARHEID niet naar buiten brengen medio 2005.
Men wist zelf wel dat het fout was en toen kregen beleggers met edelmetaalrekeningen van hun Effectenkredietinstelling een aanbod om hun edelmetaalrekeningen te liquideren. Ook werd het niet meer mogelijk een edelmetaalrekening te openen bij veel instellingen.
Dat was een signaal voor de kenners, pas op, er is wat gaande, want straks worden ook wij bij deze smerige handel betrokken.
Daarom bleven wij volharden in de manipulatieve beoordeling van het edelmetaal, lezers stuurde mails van, kunnen jullie dat bewijzen? In zo'n grote markt kan dat niet! Dat blijkt dus wel te kunnen en daarom deden heel veel instellingen mee. Dit wordt door de Overheden en Politiek nauwelijks aangekaart! Waarom? Omdat Centrale Banken hetzelfde doen bij het GOUD!

De Effectenkredietinstellingen scoren goed in de sector boetes en schikkingen, waar moet U Uw zaken doen? Geeft dat een goed gevoeld? Wie moesten en moeten de beleggers in het vervolg gaan redden?
Vreemde constructie toch. Waarom is komt er geen STAATS gegarandeerde en gecontroleerde bank? Die nimmer is particuliere handen mag komen.

Actuele goud en zilver prijs
21-dec-2016 06:45 CET
Goudprijs: € 1.091,40 +2,21
Zilverprijs: € 15,50 +0,04
Prijzen in euro's en per troy ounce

Duidelijke Marktmanipulatie
Prijs manipulatie bij aandeel Telegraaf (TMG) op 16 november 2016
lees elders meer.
Dit zien wij dagelijks en bij tig aantal fondsen. Wij hebben een hele lijst. Lees meer op
http://www.xea.nl/advies.php?id=dba-30513&type=toon

Vertrouwen in de handel te Amsterdam.
Wij hebben weinig vertrouwen meer in de handel te Amsterdam, dat mag wel duidelijk zijn uit ons schrijven.
Handel behoort begrijpelijk, duidelijk, eerlijk en transparant te zijn.
Waarom worden er zoveel nieuwe producten in de markt gezet?
Wie controleert de juistheid?
Wie controleert of er geen nep aandelen worden ingezet? Met de aandelen die er NIET uit voorraad kwamen is Imtech qua prijsvorming in elkaar gedrukt. Een van de hoofd oorzaken dat het vertrouwen wegvloeide en zo het totale bedrijf voor de leveranciers onbetrouwbaar qua betalingen werd. En zo gleed dit mooie bedrijf weg.
Er zullen meer van dit soort voorbeelden nog volgen. Want Octoplus werd ook gedrukt en daardoor te goedkope emissies en teveel nieuwe aandelen. Later gevolgd door een te goedkope overname door Dr. Reddy.
Waar zien en zagen wij dat drukken nog meer?
O.A. bij TMG, al jaren lang en de Ad Interim CEO vroeg XEA.nl dat eens te komen uitleggen. Die begreep het al snel, maar wij willen daarom van de beurs af. Maar de grootaandeelhouders (was toen ook al de fa. Puijenbroek) wil niet van de beurs af.
Maar het drukken ging wel door en vorige week een NIET bindende bieding van de Belgen en van Puijenbroek.

Toevallig? Daar geloven wij niet meer in, na het jaren van manipuleren bij Octoplus. Het Amsterdamse AEK ging failliet, en het manipuleren bij Octoplus was per direct over en ook de hulp op het fora uit Schagen stopte per direct.
Wij hebben meerdere malen de AFM daarvan op de hoogte gesteld en na tussenkomst van de Nationale Ombudsman mochten wij van de AFM GEEN zaken meer aandragen. XEA.nl had in 3 jaar tijd(wij hebben ze niet nageteld) ca. 300 zaken aangedragen bij de AFM. DAT was teveel en niet werkbaar voor hen.
Daar zat ook de zaak van Innoconcepts bij van 5 dec. 2008 en afgeleverd bij het BFER te Amsterdam en die stuurde het door naar de AFM (dhr v.d.B.). Eind 2010 ging ook dit bedrijf Innoconcepts failliet wegens nog niet verklaarbare zaken. MAAR, als de AFM wel onze klacht had opgepakt over Innoconcepts, wat had er bij goed speurwerk wel eens uit kunnen komen?

Er klopt qua veel zaken hier iets niet. Is het wil of onwil?
Maar van deskundigheid loopt 't hier niet over. De markt moeten het maar doen, de controle of het werkt.
Dat zagen wij aan de rente swaps, de woekerpolissen, de LiBor, edelmetaal fraude en nog meer staat er op de lijst.
Dit schokt toch het wederzijdse vertrouwen, want de BEURS is de plaats voor het verhandelen van risico kapitaal en NIET van neppers!

Er worden heden ten dagen nep aandelen gebruiken e/o uit het centrale depot waar geen contracten of toestemming voor is gegeven.
Bij de Kas Bank worden contracten opgemaakt en die berekenen een JUISTE vergoeding (Fee), maar waarom wijkt de fee van andere bemiddelaars dan zo sterk af met die van de Kas Bank? Die lijkt veel op de betaling door 1 partij en het door vergoeden aan de bezitter(s) van de in bruikleen genomen aandelen niet.

Wij kunnen nog meer boekjes open doen!

Galapagos SAPHIRA 1 toont competitieve klinische resultaten in G551D patiënten
lees elders meer.

media CBS
DEN HAAG (AFN) - De investeringen in Nederland zijn in oktober j.l. met 0,6 procent toegenomen ten opzichte van oktober 2015. Dat bleek vanmorgen uit cijfers van het CBS. De stijging is een stuk kleiner dan in de voorgaande maanden. Dat komt vooral doordat in oktober de investeringen in personenauto’s en infrastructuur krompen. De investeringen in woningen groeiden in oktober j.l. opnieuw aanzienlijk, aldus het statistiekbureau. Volgens het CBS zijn de condities voor investeringen in december gunstiger dan in oktober j.l..

Nyrstar: Completion of the El Mochito mine sale for a total cash consideration of USD 0.5 million. Regulated Information - Inside Information
21 December 2016 at 07:00 CET
Nyrstar NV ("Nyrstar" or the "Company") today announces that it has successfully completed the sale of its El Mochito mine in Honduras to Morumbi Resources Inc ("Morumbi"), a Canadian based mining company, for a total cash consideration of USD 0.5 million. As previously announced, the share purchase agreement for the sale was entered into on 22 September 2016 and had a number of customary conditions precedent that needed to be satisfied before the transaction could complete. As part of the completed sale, Nyrstar and Morumbi have also entered into an off-take agreement pursuant to which Morumbi will sell to Nyrstar 100% of the zinc and lead concentrate production from El Mochito for the coming ten year period at benchmark terms.

SBM Offshore Awarded Contracts for ExxonMobil Liza FPSO
lees elders meer.

tijd 07.17
De goudprijs in euro per kg 35.107,69 en de zilverkoers in euro per kg 498,16

Boskalis gaat Houtribdijk versterken
lees elders meer.

Eurocastle Announces New Italian Investment and Closes Sale of Belfry and Truss
Guernsey, 21 December 2016 - Eurocastle Investment Limited (Euronext Amsterdam: ECT) today announces that it has acquired a 25% interest in a portfolio of four non-performing loans to a single borrower, with a gross book value of approximately €16 million. The loans are approximately 74% secured by first lien mortgages and 26% unsecured. Affiliates of Fortress Investment Group LLC have invested alongside Eurocastle by acquiring the remaining interest in the loans.
In addition, following the agreed sale announced in September 2016, 66 of the 67 assets within the legacy German real estate Belfry and Truss portfolios have successfully closed. The sale generated approximately €2.3 million of net proceeds to the Company compared to the reported adjusted NAV of zero for these portfolios as at 30 September 2016. The remaining asset is expected to close in January 2017 resulting in a further €34,000 of net proceeds to the Company.

tijd 08.54
Goud $ 1.136,20 zilver $ 16,12 en platina $ 919,-- Gold/Silver Ratio 70.45
Olie $53,59 en de dollar euro 1,0412

media,
ROTTERDAM - Vestia claimt honderden miljoenen euro's bij Deutsche Bank. Volgens de woningcorporatie had het Duitse financiële concern een belangrijk aandeel in het derivatendebacle dat Vestia en de corporatiesector in totaal meer dan 2,5 miljard euro schade heeft opgeleverd. De schade door Deutsche Bank wordt vooralsnog geschat op ruim 800 miljoen euro. lees meer op
http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/27282734/__Vestia_claimt_800_miljoen_bij_Deutsche_Bank__.html

Actuele goud en zilver prijs
21-dec-2016 08:45 CET
Goudprijs: € 1.091,01 +1,83
Zilverprijs: € 15,51 +0,04
Prijzen in euro's en per troy ounce

media,
Geen trek van ’uitstekende mensen’ naar buitenland. Korten topsalaris werkt!

tijd 09.00
Licht lagere AEX op 483.21 -0,83 -0,17% de Bel 20 3.594.80 -10,47 -0,29% en de CAC 4.828.49 -21,40 -0,44% weinig hoop op een rally voor de Kerst. Dat zou ook niet realistisch zijn. We leven op de beurzen al boven onze stand!!

tijd 09.57
De AEX stabiel in het kleine verlies op 483,22 -0,82 -0,17% Arcelor EUR 7,36 +10ct vol. ruim 3 milj. de DAX 11.473.58 +8,84 +0,08% Deutsche bank EUR 18,225 +12ct vol. 120.000 Deutsche Boerse EUR 78,93 -1,16 vol. 2.166

tijd 10.00
De Bel 20 3.594,02 -11,25 -0,31% Galapagos EUR 60,19 +1,79 vol. 197.000 Bekaert EUR 39,43 +35ct vol. 888

tijd 10.01
De CAC 4.842,86 -7,03 -0,14% BNP EUR 60,88 -59ct vol. 405.000 Nokia EUR 4,729 +3ct vol. 246.00 en de rest houdt elkaar in evenwicht.

Actuele goud en zilver prijs
21-dec-2016 10:00 CET
Goudprijs: € 1.089,07 -0,11
Zilverprijs: € 15,40 -0,06
Prijzen in euro's en per troy ounce
De manipulators zijn weer wakker geworden.

tijd 11.40
Er matte stemming op de Europese beurzen.
De AEX 483,18 -0,86 -0,18% de DAX 11.463.61 -1,13 -0,01% de Bel 20 3.593,360 -11,91 -0,33% en de CAC 4.836,00 -13,89 -0,29%

tijd 11.42
Goud $ 1.134,70 zilver $16,03 en platina $916,-- Gold/Silver Ratio 70.75
olie $53,49 en de dollar euro 1,04,03
Zorgen om de banken nu in Italië de Monte Dei Paschi en welke bank in Europa niet? De meeste hebben in de crisis schade opgelopen. Daar blijven wij van de Effectenkredietinstellingen af. Tekort EV en dat moet spoedig omhoog, maar daar zijn de Europese banken niet voor in!

ABN AMRO publiceert eerste mensenrechtenrapport
ABN AMRO brengt vandaag als eerste financiële instelling ter wereld haar mensenrechtenrapport uit op basis van de rapportagerichtlijn van de UN Guiding Principles on Business and Human Rights. In het rapport legt de bank verantwoording af over haar mensenrechtenbeleid en de implementatie daarvan. Het rapport is een belangrijke mijlpaal in de ambitie van de bank om mensenrechten een serieuze plek te geven in haar activiteiten. lees meer op
http://hugin.info/172722/R/2066938/776068.pdf

media, Twitter
Het kantoor van Twitter in Amsterdam, waar vooral advertenties voor België, Nederland en Luxemburg worden verkocht, gaat dicht. Dit gerucht ging al twee maanden rond en is nu door Twitter bevestigd. De werkzaamheden worden overgenomen door BrandDeli; een deel van de werknemers gaat voor dat bedrijf aan de slag. lees meer op
https://www.computable.nl/artikel/nieuws/internet/5907068/250449/twitter-vertrekt-uit-amsterdam.html

GENTSE INDIGO HAALT 7 MILJOEN EURO STARTKAPITAAL OP
lees elders meer.

media, NS
NS-personeel staakt vrijdag a.s. lees meer op www.dft.nl

Actuele goud en zilver prijs
21-dec-2016 11:45 CET
Goudprijs: € 1.090,72 +1,53
Zilverprijs: € 15,41 -0,05
Prijzen in euro's en per troy ounce

media Startups
Publieke en private investeerders hebben sinds de start van YES!Delft 300 miljoen euro geïnvesteerd in bedrijven uit deze broedkamer voor innovatieve startups. Dat zegt Sagar Boers, marketing manager bij YES!Delft. Hier ontwikkelen veelal jonge ondernemers al sinds 2005 complexe technologieën op het gebied van gezondheid, clean tech, ICT en mobiliteit. Ook technologie op gebied van biobased/circulair hoort daarbij. Delft ligt niet voor niets in het Biobased Delta-gebied. ‘We hebben in de loop der jaren een uitstekende track record opgebouwd, zegt Boers in Agro&Chemie. ‘Van de circa 180 bedrijven die onze programma’s hebben gevolgd, is 85 procent nog steeds in business, hetzij zelfstandig, hetzij overgenomen door een andere partij.’ YES!Delft biedt de start-ups begeleiding en een groot netwerk van corporate partners, investeerders en connecties in binnen- en buitenland die ze verder kunnen helpen. ‘Denk aan een eerste klant, of de CEO van een groot bedrijf. Wij faciliteren ondernemerschap en brengen verschillende werelden bij elkaar om innovatie te versnellen’

media,
AB Mauri Will Acquire Specialty Blending Business. lees elders meer.

media
U wilde echt al inpakken met goud?
Indien Trump aan de macht zou komen, zou goud zijn rally van 2016 gestaag doorzetten. Althans, dit waren de voorspellingen van veel analysen, zelfs in de mainstream media. Van $1.082 dollar in januari 2016 doorbrak de prijs van een troy ounce de $1.350 barrière in de zomer, bleef daarna nog enkele .. lees meer op
https://slimbeleggen.com/goud-2/139327/139327/?c=4ccbfe580ec00

tijd 12.57
De AEX 482,73 -1,31 -0,27% de DAX 11.463.94 -0,80 -0,01% Deutsche bank EUR 18.265 +15ct vol. 554.000 Thyssen Kr. EUR 22,81 -36ct vol. 228.191

tijd 12.59
De Bel 20 3.590,24 -15,03 -0,42% Ackermans & van Haaren EUR 129,05 -1,10 vol. 7.913 Galapagos EUR 60,15 +1,75 vol. 350.000 Ageas EUR 37,52 -41ct vol. 141.000

tijd 13.02
De CAC 4.823,41 -26,48 -0,55% AXA EUR 23,76 -31ct vol. vol 1,4 milj. Airbus EUR 63,08 -76ct vol. 549.000

tijd 13.05
De Midcap 680,77 -2,34 -0,34% BAM terug naar EUR 4,378 -4ct vol. 1,2 milj, waar komen al die aandelen vandaan? TomTom EUR 8,372 -12ct vol. 514.000 Philips Light. EUR 23,88 -24ct vol. 75.000

tijd 13.07
De Smallcap 828,22 +3,22 +0,39% Kiadis Ph. EUR 8,262 -72ct vol. 253.000 ICT EUR 10,15 +16ct vol. 3.938 Acomo EUR 20,90 +29ct vol. 7.693 Wessanen EUR 13,415 +20ct vol. 113.000

in de media
Kamerleden zijn verontwaardigd over het nieuws dat de controle op jihadisten tussen de asielzoekers faalt. Van links tot rechts spreken parlementariërs er schande van dat deze check totaal niet op orde blijkt. zie meer op www.dft.nl

tijd 13.13
Goud $ 1.136,10 zilver $ 16,07 en platina $ 917,-- Gold/Silver Ratio 70.67
Olie $ 53,62 en de dollar euro 1,0431
Voor 2017 zien wij een verder aantrekken van het edelmetaal.
Burgers voelen steeds meer de angst over de Euro en een verdere sociale mineur.
Ook de Capital Taks zal ter sprake komen, i.v.m. hoe lossen we de schulden op. Italië, Griekenland, maar ook Frankrijk is een zorgen kind. Wie eigenlijk niet!
Wij worden NIET de waarheid vertellen door de LEIDERS in de wereld.
De werkelijkheid is een verdere groei van de schulden. Ook al wordt de USA dollar voor het oog sterker, de dollar wordt wel uitgehold.
Edelmetaal houdt haar waarde.

tijd 13.18
De goudprijs in euro per kg 35.016,33 en de zilverprijs in euro per kg 495,07

media
De Duitse politie is een klopjacht begonnen op een Tunesiër wiens verblijfsvergunning in de cabine van de moordtruck in Berlijn werd gevonden. Het zou gaan om Anis Amri. Dit weten we tot nu toe over hem:.. lees meer bij www.dft.nl

met o.a.
Amri komt oorspronkelijk uit Tunesië, waar hij in de stad Tataouine geboren werd. In 2015 kwam hij Duitsland binnen als asielzoeker.

media, Eurozone
BRUSSEL (AFN) - Het consumentenvertrouwen in de eurozone is iets verbeterd in december. Dat meldde de Europese Commissie vandaag. De graadmeter waarmee de commissie het vertrouwen in de eurolanden meet, ging deze maand van min 6,1 naar min 5,1.

tijd 17.04
Goud $ 1.131.50 zilver $ 15,92 en platina $ 908.-- Gold/Silver Ratio 71.06
Olie $ 53,08 en de dollar euro 1,0435

tijd 17.07
Duidelijke terughoudendheid op de beurzen in Europa en in de VS.
De AEX 482.59 -1,45 -0,30% de Dow 19.956,89 -0,09% de Nasdaq 5.470,44 -0,255

Here’s a New Year’s resolution we should all make – take “The Challenge”!
lees elders meer.

media,
Dankzij de sterke biobased industrie en bedrijven in de belangrijkste technologieën van de industriële biotechnologie, heeft Europa de potentie om toonaangevend te worden in bepaalde gebieden en waardeketens van de biobased economie. Uitvoerend directeur Philippe Mengal van de Bio-Based gemeenschappelijke onderneming Industries zegt dat dit in een interview met Agro & Chemie. Volgens Mengal was Europa in vergelijking met Noord-Amerika, Brazilië en China een achterblijver met het investeren in groete bioraffinaderijen die passen bij een grootschalige inzet van biogebaseerde productie. ‘De grote landen hebben omvangrijke bronnen van biomassa en profiteren van R&D-investeringsprogramma’s plus een sterke politieke wil om de bio-economie te laten groeien. Zo verklaarde Barack Obama tijdens zijn tweede ambtstermijn dat de bio-economie een belangrijke aanjager is van innovatie en economische groei in Amerika. Brazilië zegt duidelijk dat het ’s werelds nummer één wil worden in de bio-economie.’
Om te kunnen concurreren, zullen de Europese regio’s en steden een steeds belangrijkere rol gaan spelen bij de uitvoering van de bio-economie, volgens de BBI JU. ‘Als regio’s initiatieven steunen met een sterk beleid op het gebied van regionale bio economie, kunnen ze innovatie mogelijk maken door industrie en onderzoeksinstellingen samen te brengen. Regio’s kunnen de noodzakelijke steun en infrastructuur stimuleren die nodig is om te profiteren van lokale natuurlijke bronnen en regionale kwaliteiten en mogelijkheden.’
De BBI JU lanceert een nieuwe call voor het indienen van investeringsvoorstellen in april 2017. De onderwerpen worden tegen het einde van 2016 gepubliceerd. Er zal een Open Infodag in Brussel worden gehouden op 28 april 2017.

tijd 17.14
Sandstorm Gold Today Vol.356.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
10:59:19 T 4.58 +0.04 218,000 80 National Bank 80 National Bank
10:58:58 T 4.58 +0.04 100 39 Merrill Lynch 1 Anonymous W
10:58:58 T 4.58 +0.04 100 39 Merrill Lynch 53 Morgan Stanley W

tijd 17.18
De DAX 11.460.92 -3,82 -0,03% Deutsche bank EUR 17,915 -20ct vol. 1,4 milj. Deutsche Boerse EUR 79,01 -1,08 vol. 38.076 Linde EUR 159,00 +2,42 vol. 215.000 Volkswagen EUR 138,75 +2,60 vol. 138.000

Systemen
beheersen ruim 85% van de handel en soms nog meer. Er zijn fondsen waar dat 98% is. Dat kunnen wij zien aan de opbouw van de boekjes.

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en latere.
19 dec. EUR 25,685 127.601 925 EUR 25,65 152.815 983 17.35.00
20 dec. EUR 25,30 83.684 790 EUR 25,255 110.648 862 17.35.15
Kijk eens maar het gemiddelde van de transacties.
21 dec. EUR 25,37 74.331 648 EUR 25,345 95.720 724 17.35.13

tijd 17.36
De AEX 483.21 -0,83 -0,17% SBM EUR opvallende stijger EUR 15,125 +56ct vol.2,4 miljoen.
De Midcap 682,79 -0,32 -0,05%
De Smallcap 826,33 +1,33 +0,16%
De Bel 20 3.599,36 -5,91 -0,16%
De CAC 4.833,82 -16,07 -0,33%
De DAX 11.466.58 +1,84 +0,02%

tijd 17.43
Olie $53,05 en de dollar euro 1,0427

shortlijst
AQR Capital Man., LLC Gemalto N.V. NL0000400653 0,5 2016-12-20
Marshall Wace LLP Wereldhave N.V. NL0000289213 0,81 2016-12-20
BlackRock Investm. Man.(UK) Limited Wereldhave N.V. NL0000289213 0,9 2016-12-20
Millennium Intern. Man. LP Galapagos N.V. BE0003818359 0,51 2016-12-20
GSA Capital Partners LLP Heijmans N.V. NL0009269109 0,78 2016-12-20
AQR Capital Man., LLC Fugro N.V. NL0000352565 0,54 2016-12-20
BNP Paribas S.A. Fugro N.V. NL0000352565 0,5 2016-12-20
Millennium Intern. Management LP Wereldhave N.V. NL0000289213 0,52 2016-12-19

Beurzen
Wij hadden vanmiddag een gesprek over de beurzen.
Kort kwam ons betoog op het volgende neer:" wanneer treden de beurzen eens uit de schijn wereld en dat de realiteit op de beurzen mag doordringen!"
De huidige schijn wereld is erg bedrieglijk en wij kunnen niet tekort waarschuwen.
De feiten noemen wij vrijwel dagelijks, maar deze dringen nauwelijks door in de media. Ook de kenners verzwijgen de realiteit en denken teveel aan hun eigen bonus.

Fijne avond en eet smakelijk.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL