Gemalto Subscription Management bundelt de krachten met OceanConnect van Huawei en geeft IoT-ecosysteem een boost

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 28/11/2016 07:51
Amsterdam, 28 november 2016 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), de wereldleider in digitale beveiliging, heeft op Huawei Connect, Europe 2016 een memorandum van overeenstemming gesloten met Huawei, de wereldleider in ICT-oplossingen, om de visie op het Internet of Things (IoT) van beide partijen te realiseren.

In het kader van de overeenkomst levert Gemalto zijn bekroonde LinqUs On-Demand Connectivity (ODC)-oplossing, geïntegreerd met het OceanConnect IoT-platform van Huawei, om een naadloze connectiviteit via beveiligde inschrijvingen op afstand mogelijk te maken. Voortaan zullen klanten en partners van Huawei verbinding kunnen maken met elke mobiele operator van hun keuze, waar en wanneer dan ook. Dit partnerschap zal bijdragen tot het versnellen van de uitrol van diensten, het beperken van de integratiekosten en het verhogen van de inkomsten voor ondernemingen die gebruik willen maken van IoT-toepassingen voor bedrijven of consumenten, zoals de technologieën die worden gebruikt in slimme steden, verbonden voertuigen en intelligente woningen.

Gartner voorspelt een enorme groei van het IoT-ecosysteem, van 6,4 miljard verbonden voorwerpen in 2016 naar 20,8 miljard in 2020[1]. Huawei lanceerde op 1 september 2016 zijn OceanConnect IoT-platform en staat daarmee klaar om bij te dragen aan deze almaar groeiende trend.

"Huawei laat de groei in het cloud- en IoT-universum op volle toeren draaien. Wij hebben diverse IoT-oplossingen ontwikkeld en overgenomen voor verschillende sectoren, waaronder slimme woningen, auto's, nutsvoorzieningen en de olie- en gassector," zei Zhang Qin, President of Huawei Cloud Core Network Marketing Execution van Huawei. "Met de integratie van de LinqUs On-Demand Connectivity van Gemalto in het OceanConnect IoT-platform van Huawei zullen wij flexibele en schaalbare IoT-diensten kunnen aanbieden aan al onze klanten over de hele wereld."

"Net zoals voor Huawei is het IoT een van de topprioriteiten van Gemalto in dit digitale tijdperk. Wij geloven dat dit partnerschap een nieuw hoofdstuk van nauwe samenwerking en kennisdeling tussen de twee ondernemingen zal inluiden," zei Suzanne Tong-Li, President, Greater China & Korea van Gemalto.

Over Huawei OceanConnect
Huawei OceanConnect is een open ecosysteem waarbij het IoT-verbindingsbeheerplatform centraal staat. Met open API's en serial agents versnelt het de release van toepassingen, vereenvoudigt het de toegang tot terminals en verzekert het de netwerkverbindingen. Daarnaast biedt het partners een volledige service, waaronder alle vormen van technische ondersteuning, verkoopsupport en commerciële samenwerking.

Met meer dan 170 vrijgegeven API's, meer dan 200 geïntegreerde apparaten en sensoren en meer dan 80 partners levert het OceanConnect-ecosysteem van Huawei oplossingen voor verbonden voertuigen, slimme woningen, nutsvoorzieningen, aardgas en energie en andere domeinen.

tijd 09.30
Gemalto EUR 48,57 +26ct vol. 46.338




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL