Banco Neon kiest voor Gemalto voor levering van innovatieve Visa Quick Read-pas voor millenniumgeneratie in Brazilië

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 10/11/2016 07:20
- Gebruiksvriendelijke betaalpas met Quick Read-functies van Visa verbetert webwinkelbeleving van gebruikers
Amsterdam, 10 november 2016 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), de wereldleider op het gebied van digitale beveiliging, is door Banco Neon, een Braziliaanse bank die zich richt op het gebruik van smartphones door de millenniumgeneratie, gekozen voor het uitrollen van innovatieve Visa Quick Read-debetkaarten onder klanten. Het innovatieve betaalpasontwerp combineert belangrijke informatie, zoals het rekeningnummer, de vervaldatum en de veiligheidscode, waardoor online kan worden betaald met een unieke code. Neon is de eerste bank in Brazilië die een betaalpas met dit nieuwe, gebruiksvriendelijke formaat uitrolt.

Het unieke Visa Quick Read-design van Gemalto voor Banco Neon bestaat uit een opvallende, helderblauwe pas van pvc, zeefdrukbelettering, een afbeelding die zichtbaar wordt onder uv-licht, een aantrekkelijk hologram, een weggewerkte magneetstrip en een gekleurd handtekeningkader op de achterzijde. Het Visa Quick Read-ontwerp biedt belangrijke aankoopinformatie op een handige manier op de voorkant van de pas. Klanten kunnen een nieuwe rekening openen via een mobiele app die documentverificatie, gezichtsherkenning en biometrische vingerafdrukken gebruikt voor authenticatie - stuk voor stuk mechanismen die de veiligheid van het registratieproces verbeteren.

"We vertrouwden erop dat Gemalto snel een aantrekkelijke Visa Quick Read-debetkaart voor onze klanten kon ontwerpen en realiseren. Onze klanten verlangen veilige oplossingen voor mobiel bankieren die hun digitale levensstijl ondersteunen", vertelde Pedro Conrade, CEO van Neon. "Binnen 48 uur nadat Banco Neon de nieuwe Visa Quick Read-debetkaart aanbood, ontvingen we meer dan 5.000 aanvragen voor nieuwe rekeningen. We verwachten dat we vóór het einde van 2016 meer dan 100.000 nieuwe passen kunnen verstrekken."

Rodrigo Serna, President voor Americas bij Gemalto: "Zuid-Amerika vormt vruchtbare grond voor fintechs die de kansen zien om innovatieve oplossingen voor digitaal bankieren te bieden aan een nieuwe generatie bankklanten. Ons succes bij het aanbieden van Visa Quick Read-passen in Brazilië en onze lokale aanwezigheid op de markt stelt Gemalto in staat om wereldwijde fintechts in Latijns-Amerika innovatieve oplossingen te leveren."




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL