TIM en Samsung lanceren in Italië de eerste smartwatch met geïntegreerde e-simkaart, in samenwerking met Gemalto

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 29/08/2016 07:15
Amsterdam, 29 augustus - TIM en Samsung hebben samen met Gemalto de eerste smartwatch met geïntegreerde e-simkaart gelanceerd in Italië, de volgende stap in de evolutie van simkaarten en mobiele toestellen. Samsung Gear S2 Classic 3G Smartwatch is het eerste draagbare toestel ter wereld met een e-simkaart, een technologische innovatie die de volgende stap naar de digitale toekomst van het Internet of Things is.

De e-simkaart maakt het mogelijk om het toestel via een QR-code snel en eenvoudig te verbinden met TIMs mobiele netwerk. Samsung Gear S2 Classic 3G Smartwatch is een echt horloge dat over alle functies van een smartphone beschikt en uitblinkt door zijn prachtig design met ronde wijzerplaat en metalen afwerking. U kunt in alle vrijheid bellen, tekstberichten verzenden en ontvangen, meldingen ontvangen, uw gezondheidsgegevens raadplegen (stappenteller, hartslagmonitor, chronometer), e-mails lezen en op sociale netwerken surfen, waar u ook bent. De smartwatch is uitgerust met het Tizen-besturingssysteem en stelt u in staat door verschillende diensten en schermen te bladeren en deze te selecteren, dankzij een ronddraaiend keuzemenu. Via zijn platform garandeert Gemalto bovendien het correcte beheer en de aanpassing van mobiele radiodiensten, direct vanuit de geïntegreerde e-simkaart.

Dit initiatief, tot stand gebracht dankzij de expertise van TIM, Samsung en de samenwerking met Gemalto, benadrukt het vermogen en de toewijding van de drie bedrijven op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve diensten voor het Internet of Things.

Het gebruik van de e-simkaart is slechts de eerste stap in de evolutie van de kenmerken van de traditionele simkaart. Met dit nieuwe systeem kunt u uw abonnement op afstand activeren en updaten, en de e-simkaart kan ook worden gebruikt in andere toestellen, zoals tablets en smartphones.

Dankzij deze samenwerking zullen mensen onderweg aan elke behoefte kunnen beantwoorden, door middel van steeds eenvoudigere tools voor onmiddellijke verbinding en TIMs 4G-netwerk. De wereld van wearables waarin Samsung de laatste jaren heeft geïnvesteerd is een strategische technologische lijn met een mobiel ecosysteem dat talrijke toepassingen op verschillende gebieden behelst, van sport tot lifestyle en zakendoen. De introductie van de e-simkaart zal verder bijdragen tot de evolutie en verspreiding van deze categorie toestellen, die snel groeit.

Samsung Gear S2 Classic 3G Smartwatch is verkrijgbaar voor € 399,90 of een aanbetaling van € 49 en daarna betalingen van € 10 per maand gedurende 30 maanden.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL