Hellenic Bank lanceert PayBand met Gemalto's waterbestendige contactloze EMV-betalingspolsbandjes

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 02/08/2016 10:38
Amsterdam, 2 augustus 2016 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, produceerde voor Hellenic Bank, een belangrijke Cypriotische financiële instelling, zijn Optelio contactloze EMV-betalingspolsbandjes. Door deze waterbestendige NFC-polsbandjes, in Cyprus verkocht als PayBand, hoeven Cypriotische klanten niet langer contant geld of kaarten bij zich te hebben, zelfs wanneer ze deze zomer het strand of het zwembad opzoeken.

Gemalto werkte samen met zijn lokale partner Mellon Cyprus om Hellenic Bank een initiële totaaloplossing aan te bieden voor zwarte siliconen betalingspolsbandjes. Deze bandjes bevatten een ingebedde Visa-applet en maken moeiteloos verbinding met de bank- of kredietkaartrekening bij de Hellenic Bank van de gebruiker. Snelle en veilige cashloze transacties zijn nu dus mogelijk in heel Cyprus, dat onlangs werd opgenomen in Visa's 'Top 8' voor de penetratie van contactloze terminals in Europa. Meer dan 50% van de POS-terminals in het land zijn compatibel met contactloze technologie en één op vijf cashloze transacties wordt nu al uitgevoerd met deze tijdbesparende technologie.

"Gemalto en Mellon Cyprus boden alle voordelen van een eenvoudige dienst en hielden zich met succes aan ons veeleisende lanceringsschema," zegt George Karagiorges, Hellenic Bank Group General Manager, Retail and International Banking. "Gemak, keuze en innovatie staan centraal in wat wij onze klanten aanbieden, en nu hebben we ook plannen om het gamma van NFC-polsbandjes uit te breiden met nieuwe kleuren en materialen."

"De introductie van PayBand, de nieuwe waterbestendige betalingspolsbandjes, weerspiegelt en versterkt de reputatie van Hellenic Bank als pionier op het gebied van financiële diensten," zegt Patrick Kleuters, Senior Vice President voor Europa bij Gemalto. "De NFC-polsbandjes maken contactloos betalen mogelijk, altijd en overal. Ze boosten de loyaliteit en spreken belangrijke marktsectoren zoals jonge, technisch aangelegde consumenten aan."




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL