Aware360 breidt zijn industriële IoT-connectiviteit en -analyses uit met Gemalto

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 28/07/2016 07:09
Amsterdam, 28 juli 2016 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider op het gebied van digitale beveiliging, stelt Aware360, een toonaangevende aanbieder van industriële IoT-oplossingen, in staat verbinding te maken met vrijwel elke sensor, toestel of machine om big data snel om te kunnen vormen in slimmere data. Veilige data zijn de "nieuwe valuta" die het IoT aansturen en die tevens Gemalto's strategie ondersteunt waarmee klanten hun oplossingen kunnen "Verbinden - Beveiligen - Monetiseren". Het cloudgebaseerde SensorLogic Application Enablement-platform verbetert Aware360's vermogen om snel nieuwe diensten en oplossingen te lanceren, zowel voor inhouse toestellen als andere toestellen die reeds geïntegreerd zijn in het platform. De krachtige oplossing zet data om in real time informatie die kan worden gebruikt door Aware360's klanten, voor onder meer 'lone workers', openbare veiligheid, track-and-trace en toezicht op afstand.

Industriële IoT vertrouwt op gespecialiseerde verbonden toestellen, die elk specifieke toepassingen gebruiken die op hun eigen manier communiceren met het netwerk. Het SensorLogic-platform verwijdert deze complexiteit en is makkelijk schaalbaar om te voldoen aan de toenemende IoT-vereisten. Het is een ideale oplossing voor bedrijven die M2M-clouddiensten en analyseprogramma's aanbieden of ontwikkelen. Gemalto's M2M-platform stelt Aware360 in staat te focussen op zijn kerncompetentie: een controlecentrumfunctionaliteit ontwikkelen zodat gebruikers gemakkelijk analyses van de gegevens en toestellen overal kunnen beheren. Aware360's controlecentrumdashboard biedt toegang overal voor mensen die in het veld, vanuit bedrijfsvoertuigen of vanop afstand werken.

"We hebben gekozen voor het SensorLogic-platform omdat het perfect geschikt is voor ons doel: het industriële IoT vereenvoudigen. Klanten kunnen de ontwikkelingstijd inkorten dankzij de ingebouwde functies van het platform, zoals communicatiecontrole, flexibele APIs en oneindige verbindingsopties," verklaart Paul Turner van Aware360. "Aware360 en Gemalto's totaaloplossing bieden tot op de laatste minuut bijgewerkte informatie zodat bedrijven hun werknemers op de hoogte kunnen houden, hun middelen kunnen beveiligen en afgelegen sites kunnen beschermen."

"Ons robuuste SensorLogic-platform stelt onze klanten in staat hun IoT-oplossingen af te stellen op hun evoluerende behoeften," zegt Juan Carlos Lazcano, Vice President van M2M voor Noord-Amerika bij Gemalto. "Ons werk met Aware360 heeft ons geholpen onze channel partner-basis uit te breiden en onze unieke combinatie van M2M, beveiligings-, hardware- en software-expertise naar de groeiende IoT-marktplaats te brengen."






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL