Delta Lloyd versterkt bankdistributie in Nederland door samenwerking met Deutsche Bank

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 18/09/2012 10:19
- 30-jarige exclusieve distributieovereenkomst
- Sterke pensioenpropositie voor zakelijke klanten van Deutsche Bank
- Exclusieve samenwerking labels Delta Lloyd Groep en Deutsche Bank
Delta Lloyd Groep en Deutsche Bank hebben een 30-jarige overeenkomst gesloten voor de exclusieve distributie van pensioenproducten aan klanten van Deutsche Bank via de labels van Delta Lloyd Groep. OHRA biedt een propositie voor de individuele levenmarkt, waarbij klanten direct hun pensioen kunnen regelen. Voor de zakelijke pensioenmarkt worden producten geleverd die klanten direct (via Deutsche Bank) kunnen afsluiten, en voor onafhankelijk pensioenadvies werken Deutsche Bank en Delta Lloyd samen met pensioenadviseurs. BeFrank, de joint venture tussen BinckBank en Delta Lloyd, wordt exclusieve partner van Deutsche Bank voor zakelijke klanten die een collectieve pensioenregeling willen afsluiten bij een premiepensioeninstelling (PPI). Tevens werken BeFrank en Deutsche Bank aan het ontwikkelen van een pensioenvariant voor zakelijke klanten.

Samenwerking biedt Deutsche Bank verruiming aanbod voor zakelijke klanten
Deutsche Bank streeft naar een volledig aanbod van financiële dienstverlening voor haar zakelijke klanten, zonder de focus op bancaire producten te verliezen. Het aangaan van deze langjarige samenwerking tussen Deutsche Bank en pensioenverzekeraar Delta Lloyd geeft hier invulling aan. Delta Lloyd gebruikt hiermee haar schaalvoordeel in levensverzekeringen en pensioenen en is zo in staat de verdere ontwikkeling van Deutsche Bank op de Nederlandse markt te versterken.

Deutsche Bank en Delta Lloyd zien de advisering en verkoop van toegesneden levensverzekerings- en pensioenproducten via de bank als een uitstekende manier om zakelijke klanten van dienst te zijn. Klanten profiteren zo van de efficiënte werkwijze en de goede kwaliteitsborging en service.

Joint venture Delta Lloyd en Friesland Bank beëindigd
De joint venture tussen Delta Lloyd Groep en Friesland Bank zal in 2012 worden beëindigd, als gevolg van de overname van Friesland Bank door Rabobank Nederland. Delta Lloyd Groep en Rabobank Nederland hebben hierover een principe-overeenkomst bereikt, waarbij Friesland Bank Delta Lloyd's belang (51%) in de joint venture terugkoopt. Daarmee wordt Friesland Bank Assurantiën, inclusief alle medewerkers, weer onderdeel van Friesland Bank. Delta Lloyd Groep blijft preferred supplier voor verzekeringen bij Rabobank.
De beëindiging van de joint venture is onder voorbehoud van het doorlopen van het adviestraject met de ondernemingsraad.

tijd 10.26
Delta Lloyd EUR 12,535 -29,5 ct en 146.600 sts omzet,
Kansen om nog op de rijdende trein op te stappen(red.XEA.nl).



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL