TomTom levert de navigatietechnologie voor Sony’s Xplod serie van ingebouwde audiovisuele navigatiesystemen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 01/09/2010 17:08
IFA Berlijn, 1 september 2010 – TomTom en Sony maken vandaag bekend dat zij een samenwerkingsverband zijn aangegaan, waarbij TomToms expertise op het gebied van navigatie- en dienstentechnologie gecombineerd wordt met Sony’s nieuwe Xplod AV Navigatieystemen. Dit apparaat is volledig connected* en zorgt voor ongeëvenaarde live kennis van de route die moet worden afgelegd.

“We vinden het fantastisch dat Sony gekozen heeft voor TomTom als hun leverancier van navigatiediensten in Europa,” zegt Giles Shrimpton, Managing Director van TomTom Automotive. “Dit versterkt onze positie als de toonaangevende leverancier van localisatie- en navigatie-oplossingen. Door de audio en video know-how van Sony te combineren met onze expertise op het gebied van navigatie, is er een prachtige serie ontstaan. Daar komt nog bij dat de technologie die is gebruikt, bestaat uit flexibele hardware gebaseerd op standaard interfaces, waardoor updates in de toekomst zeer eenvoudig zijn – een enorm voordeel in de auto-industrie.”

De LIVE diensten bestaan uit de bekroonde TomTom HD Traffic™, die is ontworpen om bestuurders sneller dan welke andere verkeersdienst dan ook door het verkeer te loodsen. Bestuurders kunnen altijd over up-to-date informatie over flitsers beschikken (zowel mobiel als vast), over live weerberichten en ze kunnen ter plaatse bedrijven zoeken met behulp van Local Search via Google™.
Behalve deze LIVE diensten, hebben bestuurders ook toegang tot TomTom IQ Routes™ en TomTom MapShare™. Alleen TomTom gebruikt werkelijke snelheidsgegevens die met behulp van miljoenen gebruikers verzameld zijn om nauwkeurig de reistijd te berekenen van welke route dan ook. Het houdt bij het berekenen van de reistijden rekening met spitsuren, verkeerslichten en zelfs winkelende mensenmassa’s. Dus ongeacht het tijdstip, de gebruiker kan erop vertrouwen dat IQ Routes de juiste aankomsttijd berekent.

Al deze diensten samen leveren bestuurders de meest recente informatie over de af te leggen weg en zorgen ze voor een aangename, ontspannen rit, zonder stress.

*in eerste instantie alleen verkrijgbaar in de landen Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Portugal, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL