TomTom en FUJITSU kondigen tweede generatie semi-geïntegreerde draagbare navigatieapparaten aan

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 07/01/2009 09:37
TomTom versterkt automobielstrategie met tweede generatie apparaat ~



Amsterdam, 7 januari 2009 – TomTom, ’s werelds toonaangevende aanbieder van draagbare navigatieoplossingen, kondigt vandaag de beschikbaarheid van een tweede generatie, semi-geïntegreerd TomTom apparaat aan. Deze is speciaal ontworden voor gebruik in het dashboard van de FUJITSU TEN ECLIPSE AVN4430. Met dit product kan een klant gebruik maken van alle voordelen van draagbare navigatie, volledig geïntegreerd in het dashboard van zijn auto.



TomTom’s samenwerking met FUJITSU TEN is een direct resultaat van een continue focus op innovatieve navigatieoplossingen. Gebruikers zijn in staat het TomTom systeem naadloos in hun auto te integreren met het ECLIPSE AVN4430 audio, video en besturingssysteem. Bovendien kan het TomTom apparaat gemakkelijk uit het dashboard genomen worden en gebruikt worden als een los navigatiesysteem in een andere auto.



Dit tweede generatie product, dat recent gewaardeerd is met een ‘Innovations 2009 Design and Engineering Award Honoree’, is de ideale combinatie van een draagbaar navigatieapparaat (PND) gekoppeld met auto-integratie door middel van de ‘double-DIN radio’.



Het is het enige product in zijn klasse die slimme navigatie en gemak biedt tijdens het rijden. Gebruikers kunnen altijd profiteren van de nieuwste kaart via TomTom’s unieke kaarttechnologieën, waaronder Map Share™. Dit stelt bestuurders in staat om direct kaartverbeteringen op hun apparaat te maken en deze met anderen te delen. Bovendien kunnen bestuurders door het gebruik van Bluetooth hands free bellen en met een compatibele mobiele telefoon veilig telefoneren tijdens het rijden. Wanneer aangesloten, kan het 4.3” touch screen gebruikt worden om alle navigatiefuncties als ook het entertainmentsysteem van de auto te besturen, waaronder de CD/DVD speler, iPod audio, iPod video en USB. Dit betekent dat bestuurders van hun favoriete muziek kunnen genieten over de speakers van de auto.



“We zijn verheugd onze klanten een alternatieve draagbare navigatieoplossing te bieden”, aldus Wolfgang Reelitz, VP Sales Automotive van TomTom. “Door het gebruik van onze technologie in een semi-geïntegreerd navigatieapparaat zijn klanten in staat om alle exclusieve features van TomTom te ontvangen, met het toegevoegde gemak van audio-integratie in de wagen.”



Naast full audio-integratie heeft de semi-geïntegreerde PND van TomTom een strakke-, hoge kwaliteitsafwerking en uitgebreide TeleAtlas kaarten. Het wordt ook geleverd met alle nieuwste navigatiefeatures van TomTom, waaronder:



Beste kaarten

- TomTom Map Share™ technologie, waarmee gebruikers direct updates en correcties kunnen maken aan hun eigen kaart en gratis kunnen profiteren van verbeteringen die door anderen gemaakt zijn.

- Laatste kaartgarantie, zodat gebruikers altijd gratis toegang hebben tot de nieuwste kaart op het moment van aankoop.



Veiligheid

- ‘Help Me’ noodgevallen menu, dat bestuurders direct toegang geeft tot noodgevallendiensten en hulp langs de weg.

- Steminvoer van adres, zodat gebruikers naar miljoenen steden en straten kunnen rijden door enkel het adres van hun bestemming uit te spreken.

- Heldere steminstructies en tekst-naar-spraak, zodat straatnamen, locaties, verkeersupdates en SMS-berichten hardop voorgelezen kunnen worden als onderdeel van de gesproken instructies.

- Verbeterd hands-free bellen, het hoge-kwaliteits geluidssysteem via Bluetooth®, stelt gebruikers in staat om hun ogen op de weg te houden tijdens het bellen in de auto.

- Achteruitrijdcamera Ready, zodat bestuurders hun normale beeld van de omgeving kunnen vergroten.



Klaar voor de toekomst

- Gratis TomTom HOME software en content van de TomTom community om het apparaat altijd up-to-date te houden.



Gebruikersgemak

- Groot 4.3 inch touch screen met frisse iconen en een geüpdate gebruikersinterface om nog makkelijker naar de bestemming te navigeren.



TomTom en FUJITSU TEN, een inventieve ontwikkelaar van producten die de theater entertainment informatie-ervaring verbeteren, werkten in januari 2007 samen om de eerste semi-geïntegreerde ‘double-DIN radionavigatie’ unit te ontwikkelen. Het laat een PND zien – de ECLIPSE AVN2210p – dat voorziet in draagbare navigatie in het dashboard met een CD/ USB multi-source ontvanger. De ECLIPSE AVN4430, de opvolger van de ECLIPSE AVN2210p, is een vast, op het dashboard gemonteerde, audio, visueel en draagbaar navigatiesysteem. Voorzien van TomTom’s innovatieve technologie en ECLIPSE superieure geluids- en visuele kwaliteit.

De ECLIPSE AVN4430 zal in het eerste kwartaal van 2009 beschikbaar zijn in de VS en een aanbevolen verkoopprijs hebben van 850 USD.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL