Drukte door sneeuw en gladheid; meer dan 1300 km file op Nederlandse wegen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 05/01/2009 11:41
Amsterdam, 05 januari 2009 – Vanochtend zorgde sneeuw voor lange files en fikse vertragingen op de Nederlandse wegen. Het drukste moment was om 8:00 uur vanochtend. Er stond 1.304,7 kilometer file, verspreid over 218 files. Hiervan stond 1.190,1 kilometer file op de snelwegen en 114,6 kilometer file op secundaire wegen. Andere verkeersinformatiebronnen registreerde op dit moment maar 571 kilometer file.
- De langste file stond op de A2. Tussen Knooppunt Europaplein in Maastricht en de afslag Eindhoven-Centrum stond 91,1 km file.

- Op de A58 was het ook erg druk. Tussen Roosendaal en Best stond op het drukste moment 72,4 km file.

De vertragingen onderweg waren eveneens aanzienlijk. Op de A2 moesten automobilisten zelfs rekening houden met een extra reistijd van tweeënhalf uur. Op de A58 betrof de extra reistijd twee uur en twaalf minuten.

Op het secundaire wegennet was het met name druk in het zuiden. Op de N282 tussen Rijen en Tilburg stond een file van 7 km en bestuurders konden rekenen op een extra reistijd van ruim 35 minuten.

TomTom is in staat om zeer nauwkeurige verkeersinformatie te leveren, doordat het deze informatie van meer bronnen en over veel meer wegen verzamelt dan iedere andere verkeersinformatiebron. Bovendien biedt het inzicht in het aantal minuten vertraging die mensen op hun route tegenkomen, waardoor ze weten hoe laat ze aankomen.








Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL