Mio en Tele Atlas verlengen succesvol partnership met drie jaar

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 29/08/2008 18:16
MiTAC International Corp en Tele Atlas hebben hun huidige overeenkomst voor het gebruik van de geografische databanken van Tele Atlas voor Mio, de afdeling van MiTAC die gespecialiseerd is in navigatieproducten, verlengd. Mio blijft de digitale kaarten en inhoud van Tele Atlas gebruiken voor zijn volledige gamma van navigatieproducten. De nieuwe overeenkomst betekent een verlenging met drie jaar van de huidige samenwerking tussen MiTAC en Tele Atlas die al dateert uit 2005.

Dankzij deze deal, zullen de Mio-producten tegen 2011 systematisch voorzien zijn van de modernste technische updates uit het spectrum van Tele Atlas, zoals ondermeer navigatiekaarten voor 74 landen, Tele Atlasâ 3D Oriëntatiepunten, voorgeprogrammeerde locaties van flitspalen en bijna 30 miljoen POI’s of bezienswaardigheden.

Over Mio
Mio Technology Corp. ontwikkelt en brengt producten op de markt die het gebruikers mogelijk maken te genieten van de allerlaatste ontwikkelingen in mobiele diensten. Mio stelt wereldwijd meer dan 1500 mensen tewerk en brengt zijn producten op de markt in meer dan 47 landen en regio’s. Mio’s Europese vestigingen bevinden zich in België, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

De producten van Mio, die autonavigatie, draagbare navigatie en navigatie PDA systemen omvatten, zijn ontwikkeld met een focus op de behoeften van consumenten. Mio’s slogan ‘Explore More’ richt zich op het veranderen van de manier waarop mensen de wereld ervaren en wil hen laten weten dat ze de wereld makkelijk en in alle vrijheid kunnen ontdekken.

Meer informatie over de producten van Mio Technology is te vinden op http://www.mio.com



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL