USG People verkoopt Luzac

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 12/04/2006 08:15
USG People N.V. maakt bekend dat het verwacht overeenstemming te bereiken met het management van Luzac Holding B.V. over een management buy-out, tezamen met Rabo Participaties B.V.

USG People N.V. is enig aandeelhouder van Luzac Holding B.V., moedermaatschappij van onder meer Luzac College en InterCollege. Het besluit tot verkoop is genomen in het kader van de verdere uitvoering van de vastgestelde strategie van USG People, waarbij deze niet-arbeidsmarktgerelateerde opleidingsactiviteiten worden vervreemd.

Luzac College is opgericht in 1983 en is marktleider in Nederland op het gebied van versnelde opleidingen in het voortgezet onderwijs. Luzac College is erkend door het Ministerie van Onderwijs en Cultuur. Luzac College is eveneens actief op CuraƧao onder de naam Nieuw Abel Tasman College.
InterCollege is opgericht in 1979 en biedt in Nederland HBO-opleidingen aan voor management-, marketing- en communicatiefuncties.

Luzac Holding heeft circa 110 vaste medewerkers in dienst en is actief vanuit 21 vestigingen. Het aantal aan de organisatie verbonden docenten bedraagt ruim 300. In 2005 realiseerde Luzac Holding een omzet van 17 miljoen euro.

Luzac Holding zal haar activiteiten als een zelfstandig bedrijf voortzetten vanaf het moment dat de management buy-out is afgerond.

De verwachte boekwinst, welke onbelast is, bedraagt circa 19 miljoen euro en zal in het tweede kwartaal van 2006 worden toegevoegd aan de resultaten van USG People.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL