USG, Besluiten Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders USG People N.V.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 02/03/2010 17:41
Almere, 2 maart 2010 - Vrijwel alle agendapunten van de op 2 maart 2010 gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders zijn conform het voorstel door de aandeelhouders goedgekeurd, dan wel vastgesteld.
De Raad van Commissarissen heeft de algemene vergadering formeel in kennis gesteld van haar voornemen om Herman van Campenhout te benoemen tot Chief Executive Officer van USG People N.V. De Raad van Commissarissen zal Herman van Campenhout per 3 maart 2010 voor een periode van vier jaar benoemen tot
CEO.
De Raad van Commissarissen heeft Cees Veerman voorgedragen als nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van USG People N.V. In afwachting van zijn benoeming was Cees Veerman vanaf 1 december 2009 reeds toegevoegd aan de Raad van Commissarissen. De aandeelhouders hebben ingestemd met de benoeming van Cees Veerman tot voorzitter van de Raad van Commissarissen en hebben hem benoemd voor een periode van vier jaar.

De benoemingstermijn van Alex Mulder als lid van de Raad van Commissarissen zou aflopen op 21 april aanstaande. De Raad van Commissarissen heeft Alex Mulder voorgedragen om te worden herbenoemd. Daarnaast is hij, evenals bij zijn benoeming in 2006, versterkt aanbevolen door de Centrale Ondernemingsraad om te worden herbenoemd. De aandeelhouders hebben Alex Mulder herbenoemd als lid van de Raad van Commissarissen voor een periode van vier jaar.

Herman van Campenhout heeft op eigen initiatief tijdens de vergadering aangegeven af te zien van de uitkering door USG People van de sign on bonus. De bezoldiging voor de leden van de Raad van Commissarissen is - conform het voorstel - door de vergadering vastgesteld.








Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL