USG People introduceert de wereld van IKKI

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 23/06/2008 16:38
USG People lanceert met de wereld van IKKI een uniek carrière platform.
De wereld van IKKI is een nieuw internetplatform dat inspeelt op de veranderingen op de arbeidsmarkt. Want toptalent is schaars, net als topvacatures. En de juiste match tussen die twee al helemaal. Daarom ontwikkelde USG People 'de wereld van IKKI'. Een platform waar talent en werkgevers elkaar op een vernieuwende manier ontmoeten.

"De wereld van IKKI maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Internet en social networking om talent duurzaam met werkgevers te verbinden. Hierdoor kunnen ze op het juiste moment in hun ontwikkeling een passende werkrelatie met elkaar aangaan", zegt Ron Icke, CEO van USG People.

Op ikki.nl kunnen young professionals een eigen profiel aanmaken dat veel verder reikt dan het geijkte CV. Door slimme en professionele tests krijg je meer inzicht in je drijfveren, persoonlijkheid en ambities. Bovendien worden gelijkgestemden aan elkaar gekoppeld om van elkaar te kunnen leren.

Voor werkgevers geldt hetzelfde. In plaats van functieomschrijvingen kunnen werkgevers hun profiel plaatsen en verdiepen. Onder andere door middel van tests, maar ook door medewerkers aan het woord te laten. De werkgever krijgt dan meer inzicht in de eigen cultuur en ambitie. Zo kun je veel preciezer duidelijk maken wat je in een nieuw talent zoekt, en wat je kunt bieden.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL