Carmat live met MS Dynamics AX en Centric TradeWorld

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 10/09/2009 11:53
- Carmat is operationeel met Centric TradeWorld op basis van Microsoft Dynamics AX, een geïntegreerde en moderne oplossing die ondersteuning biedt aan alle bedrijfsprocessen binnen de groothandel.

Microsoft Dynamics AX 2009 in combinatie met de brancheoplossing Centric TradeWorld, biedt vele voordelen waaronder een gebruiksvriendelijke userinterface, een snelle verwerking van telefonische verkooporders en de mogelijkheid tot het digitaliseren van facturen, orderbevestigingen en offertes.

Carmat heeft vanwege de positieve ervaringen uit het verleden gekozen voor Centric als implementatiepartner. De groothandel wil met Microsoft Dynamics AX meer ruimte voor groei creëren met behoud van hetzelfde aantal medewerkers. Bovendien wil de onderneming de software inzetten om de servicegraad naar klanten nog verder te verbeteren. Snelheid, gemak en ondersteuning bij de communicatie tussen medewerkers en de klanten zijn hierbij het uitgangspunt.

Over Carmat
Carmat B.V. is sinds 1961 actief in de toelevering van materialen aan de industrie. Carmat richt zich vooral op de (metaal)industrie en de carrosserie- en busbouw. Door snelle levering, het brede assortiment, het meedenken met de klanten en een hoge servicestandaard heeft zij in deze sectoren een vooraanstaande positie opgebouwd. In Nederland heeft Carmat de exclusieve vertegenwoordiging van meerdere wereldwijd gerenommeerde fabrikanten.

Over Centric Business Solutions
Centric Business Solutions richt zich met Microsoft Dynamics AX 2009, Centric RetailWorld en Centric TradeWorld op de retail- en groothandelsmarkt. Daarnaast is het onderdeel van het cluster Centric Supply Chain Solutions. Dit cluster voorziet retailers, logistieke dienstverleners, productiebedrijven en groothandels van moderne geïntegreerde ICT-oplossingen.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL