FBM versterkt M&A activiteiten met team overnamespecialisten RBS

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 08/09/2009 09:20
Creatie onafhankelijke speler in breed financieel en strategisch advies
Financieel Bedrijfsmanagement (FBM) maakt bekend dat per vandaag een team van ervaren fusie en overnamespecialisten de bestaande activiteiten van FBM zal komen versterken. Hiermee is FBM in één keer een van de grotere onafhankelijke spelers geworden op het gebied van strategisch en financieel advies in Nederland.

De fusie- en overnamespecialisten die in totaal meer dan 30 jaar aan praktijkervaring meebrengen hebben vele aansprekende transacties begeleid. Ze zijn afkomstig van RBS, dat de grootbankactiviteiten overnam van ABN AMRO.

De fusie- en overnameactiviteiten zullen worden ondergebracht in een nieuwe vennootschap, FBM Mahler B.V. De adviseurs van FBM Mahler zullen zich richten op het grootbedrijf- en mid market segment, de traditionele markt van FBM debt advisory. De fusie- en overnameactiviteiten worden naast de bestaande activiteiten, bedrijfsfinancieringen en herstructureringen, aangeboden. FBM, sinds 1990 adviseur op het gebied van bedrijfsfinancieringen, heeft eerder onder het label FBM Themis haar werkterrein al verbreed met turnaround en herstructureringsactiviteiten. De samenwerking tussen de drie vennootschappen, Financieel Bedrijfsmanagement (FBM) B.V., FBM Themis B.V. en FBM Mahler B.V. wordt uitgedragen middels de naam, FBM, independent advisory. FBM opereert voortaan vanuit twee locaties, Nieuwegein en Amsterdam.

Herman Olde Hartmann, founding partner FBM: “Wij geloven in anticyclisch handelen en zijn zeer verheugd om onze groeistrategie met FBM Mahler te kunnen versnellen. Hiermee zijn we in staat een groot deel van de zakelijke markt van een breed, professioneel en objectief financieel en strategisch advies te voorzien”.

Robert Westenberg en Arjen Rijpkema, partners FBM Mahler: “Wij zien dat onafhankelijk en breed advies inclusief fusie en overnames steeds belangrijker gevonden wordt door het Nederlandse bedrijfsleven. Daarom zijn wij verheugd met FBM Mahler binnen FBM op ondernemende wijze onze activiteiten te kunnen uitbouwen.”

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar www.fbm.nl


Aanvulling XEA.nl
Dhr H. Olde Hartman is voorzitter bij Ctac.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL