Afronding overname Optelecom-NKF door TKH

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 28/01/2011 08:13
TKH Group NV ("TKH") maakt bekend dat de overname van Optelecom-NKF, Inc., gevestigd te Germantown, Verenigde Staten ("Optelecom-NKF") definitief is afgerond.
In overeenstemming met de fusieovereenkomst tussen TKH en Optelecom-NKF heeft TKH alle aandelen in Optelecom-NKF verworven tegen $ 2,45 per aandeel in contanten. De totale overnamesom bedraagt $ 9,2 miljoen. Als gevolg van de overname zullen de aandelen van Optelecom-NKF vanaf heden niet langer genoteerd zijn aan de Nasdaq Capital Market.

De activiteiten van Optelecom-NKF zullen worden ondergebracht in het security-cluster van TKH, dat deel uitmaakt van het business segment Building Solutions. De strategische fit tussen TKH en Optelecom-NKF is uitstekend. De portfolio van Optelecom-NKF is complementair aan TKH's bestaande portfolio. Deze acquisitie sluit ook aan bij de doelstellingen van TKH om de omzet van security systems verder uit te bouwen tot 20% van de totaalomzet.

TKH financiert de overname uit eigen middelen en verwacht door de overname een positief effect op de winst per aandeel van TKH te realiseren vanaf 2012.

Haaksbergen, 28 januari 2011



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL