TenCate Tecasafe® Plus FR-producten klaar voor wereldwijde expansie

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 30/08/2011 08:03
TenCate Protective Fabrics, de marktleider in inherent vlamwerende (FR) weefsels en breisels voor beschermende kleding, versterkt haar strategische inspanningen om de TenCate Tecasafe® Plus productportfolio wereldwijd te vermarkten. De wereldwijde vraag naar TenCate Tecasafe® Plus neemt toe omdat eindgebruikers op zoek zijn naar de meest economische bescherming in combinatie met de uitstekende prestaties, het comfort en de kwaliteit van de FR-weefsels. TenCate Tecasafe® Plus is dit jaar uitgegroeid tot het voorkeurweefsel op een groot aantal continenten.

De TenCate Tecasafe® Plus productportfolio is succesvol in het bereiken van verschillende markten en blijft voortdurend nieuwe wegen inslaan met nieuwe toepassingen, ook in nieuwe geografische markten. TenCate Tecasafe® Plus is op dit moment in termen van omzet het op een na grootste product van TenCate Protective Fabrics, na TenCate Defender(TM) M, het vlamwerende voorkeurweefsel van eindgebruikers binnen de Amerikaanse strijdkrachten.

Opkomende markten voor FR-weefsels
Opkomende markten staan in het algemeen open voor innovaties. TenCate Tecasafe® Plus is daardoor goed ontvangen in diverse nieuwe markten (Zuid-Amerika, Azië en Australië). Om te voldoen aan de behoefte aan superieure FR-weefsels in Zuidoost-Azië heeft TenCate Protective Fabrics voorraden opgebouwd om ervoor te zorgen dat het product direct beschikbaar is. TenCate heeft ook extra medewerkers in Azië gestationeerd om een hoog niveau van persoonlijke klantaandacht te garanderen.

Australië draagt ook bij aan de snelle groei van TenCate Tecasafe® Plus aangezien het product hier steeds meer op de voorgrond treedt in de FR-industrie. Uitbreiding van de productiecapaciteit en partnerschappen in de waardeketen hebben TenCate Tecasafe® Plus gemaakt tot de meest haalbare en innovatieve FR-oplossing voor de wereldwijde markt.

Grotere merkbekendheid
Met reeds miljoenen verkochte meters dit jaar, heeft TenCate Tecasafe® Plus het marktaandeel zien vergroten in met name Zuid-Amerika, waar de TenCate Tecasafe® Plus portfolio enorm populair is gebleken door het als alternatief aan te bieden voor meer traditionele FR-weefsels, en in een brede waaier van kleuren en gewichten. TenCate Tecasafe® Plus 580, een 5,8 ounce overhemdstof, blijft succesvol door een verhoogd comfort en ademend vermogen, terwijl aan de eisen van vlamboog- en flashover-normen wordt voldaan. Waar de multirisicobescherming, kwaliteit en comfort nodig zijn, daar innoveert TenCate Protective Fabrics om te voldoen aan klantbehoeften.

Onder de huidige marktomstandigheden zijn eindgebruikers in het bijzonder op zoek naar de meest economische oplossing. De combinatie van materialen in de TenCate Tecasafe Plus® weefsels, resulteert in zowel een multirisico- als high performance aanpak voor een gunstiger prijs ten opzichte van meer traditionele alternatieven. Behalve in de defensiemarkt onderscheidt het merk TenCate zich nu ook goed in de industriële en institutionele markten.

Brede aantrekkingskracht en betere opties
In haar voortdurende inspanningen om beschermende producten te ontwikkelen met hoge prestaties en draaggemak, introduceert TenCate nu ook breisels van TenCate Tecasafe® Plus. De breisels worden aangeboden in jersey-breisel en piqué-breisel teneinde de FR-stof nog meer comfort en een meer casual look & feel te geven. Als basislaag en als buitenste laag van overhemdstof kan TenCate Tecasafe® Plus voorzien in een gamma stoffen die in combinatie kunnen worden gebruikt om maximale vlamboogbescherming te bieden. Deze breisels beschermen ook tegen flashover-gevaar en bieden de meer comfortabele keuze voor professionele dragers van uniformen. TenCate Tecasafe® Plus breisels worden klantspecifiek ontworpen en verschillen van concurrerende FR-breisels doordat ze herhaald industrieel kunnen worden gewassen.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL