TenCate Protective Fabrics breidt marktaanwezigheid uit in VS en Canada

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 04/05/2011 08:09
TenCate Protective Fabrics Americas, de marktleider in beschermende weefsels voor de brandweer-, industriële en defensiemarkt, heeft een akkoord bereikt met Difco Performance Fabrics Inc. in Montreal (Quebec, Canada) inzake de overname van activa. Door deze transactie zullen de commerciële aanwezigheid en productieactiviteiten van TenCate in de markten voor beschermende weefsels in de Verenigde Staten en Canada worden uitgebreid.

Onder de activa die door TenCate worden overgenomen zijn alle merknamen van Difco en andere intellectuele eigendomsrechten die betrekking hebben op de productportfolio van beschermende weefsels van Difco. Deze transactie is in lijn met de strategie van TenCate om haar activiteiten in deze markten zowel geografisch als met een bredere productportfolio uit te breiden.

Difco is een toonaangevend producent van beschermende weefsels in de Canadese en Noord-Amerikaanse markten. Voor TenCate Protective Fabrics zal deze strategische transactie een belangrijke stap zijn naar versterking van haar aanwezigheid in met name de Canadese markt voor beschermende weefsels en in Noord-Amerika als geheel. Deze transactie zal voor TenCate leiden tot een groter marktaandeel in de hiervoor genoemde regio's als gevolg van een bredere productportfolio en meer innovatiecapaciteit om aan de veranderende behoeften van de markt te voldoen.
De transactie zal in de komende weken worden afgerond. In deze fase worden geen financiële details verstrekt.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL