SLIGRO FOOD GROUP VERWACHT OVER DE EERSTE HELFT VAN 2003 EEN NETTOWINSTGROEI VAN 25%

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 17/04/2003 08:51
Ondanks uitdagende marktomstandigheden bij de horeca in Nederland verwacht Sligro Food Group over het eerste halfjaar 2003 een autonome omzetgroei te realiseren van circa 3%.
Mede door de acquisities in 2002 zal de totale omzet naar verwachting met ongeveer 8% toenemen tot afgerond € 650 miljoen.
Door margemanagement, de winstbijdrage van het vorig jaar geacquireerde EM-TÉ Supermarkten en door de afwezigheid van éénmalige baten en lasten, verwacht Sligro Food Group dat de nettowinst ná belastingen en ná amortisatie goodwill met ongeveer 25% zal toenemen tot meer dan € 16 miljoen. Over het eerste halfjaar 2002 werd een omzet gerealiseerd van € 602 miljoen en een nettowinst van € 13 miljoen.
De halfjaarcijfers 2003 worden op 17 juli 2003 bekend gemaakt. Dan zal tevens ingegaan worden op de verwachtingen voor het tweede halfjaar 2003.
In Sligro Food Group zijn foodservice- en foodretailbedrijven actief, die zich direct en indirect richten op de totale Nederlandse markt van de etende en drinkende mens.
Sligro Food Group streeft ernaar een constant en beheerst groeiende kwaliteitsonderneming te zijn in al haar activiteiten en voor al haar stake holders.
Over het jaar 2002 is een omzet gerealiseerd van € 1.299 miljoen met een nettowinst van € 37 miljoen. Het gemiddeld aantal personeelsleden op fulltime basis bedroeg 2.561



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL