!D Cloud-software van Nedap geselecteerd voor grootste RFID-implementatie op Scandinavische retailmarkt

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 18/10/2018 08:24
Voor de RFID-uitrol in hun 200 winkels in Noorwegen heeft Voice Norge AS gekozen voor !D Cloud, het toonaangevende RFID-softwareplatform van Nedap. De roll-out, die binnen 6 maanden werd afgerond, is de grootste RFID-implementatie op de Scandinavische retailmarkt tot nu toe.

Johnny Ottesen, CEO bij Voice: “We moesten onze voorraadnauwkeurigheid aanzienlijk verhogen om de beschikbaarheid van onze producten in de schappen te verbeteren en onze omnichannel-plannen te kunnen realiseren. !D Cloud is voor ons de beste oplossing: het is schaalbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren met onze Infor M3 ERP-software, waardoor een snelle grootschalige implementatie gerealiseerd kon worden.”

De volledige uitrol werd vooraf gegaan door een pre-rollout in vier winkels. Het resultaat: 98+% voorraadnauwkeurigheid, wat leidde tot een betere productbeschikbaarheid en meer omzet. Op basis van deze resultaten besloot Voice om !D Cloud uit te rollen in hun 200 winkels binnen de Voice retailketen, onder meer in winkels van Match, VIC en Boys of Europe.

“We zijn er trots op dat Voice heeft gekozen voor onze !D Cloud software. Het is de grootste RFID-implementatie tot nu toe in Scandinavië. Het is fantastisch om retailers te ondersteunen bij het oplossen van uitdagingen op het gebied van voorraadnauwkeurigheid. Vanaf nu kan Voice omnichannel-services zoals Click & Collect aanbieden en de customer journey opnieuw vormgeven”, vertelt Mark Kasbergen, Global Business Developer bij Nedap Retail.

En op 9 okt. j.l.
Nedap presenteert de Luxon Switch App. Met deze mobiele app kunnen gebruikers van het online lichtmanagement platform van Nedap verlichting snel handmatig aanpassen aan hun individuele behoeften, zonder de standaard instellingen te hoeven wijzigen.
Jeroen Smit, Product Manager bij Nedap Light Controls: “Het Luxon lichtmanagement platform is ontwikkeld om verlichting van multi-site eindgebruikers waar dan ook ter wereld te beheren. De Luxon Switch App maakt het mogelijk lichtniveaus binnen gebouwen snel en eenvoudig aan te passen. Dit geeft gebruikers maximale flexibiliteit, bijvoorbeeld in het geval van overwerk of wanneer tijdelijk meer licht gewenst is.”

Luxon Switch is nu beschikbaar in de App Store of via Google Play.

tijd 09.31
Nedap EUR 46,90 +50ct vol. 550



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL