Nedap valt dubbel in de prijzen tijdens Britse Security & Fire Awards

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 24/11/2017 14:14

Nedap is de trotse winnaar van de Britse Security & Fire Excellence awards 2017. Nedap Security won twee awards met haar AEOS end-to-end security in de categorieën: ‘Cyber Security Innovation of the Year’ en ‘Access Product of the Year’. De awards zijn een erkenning voor de vernieuwende beveiligingsoplossingen die Nedap biedt. Het technologiebedrijf draagt met deze slimme innovatie bij aan de verdere optimalisatie van het beveiligingssysteem van hun cliënten. Dit zodat zij beschermd zijn tegen cyberaanvallen en het verspreiden van malware naar andere systemen binnen het netwerk van de klant.

Het beste van twee werelden
Daryn Flynn, Global Client Manager bij Nedap: “Wij zijn erg trots op deze prestigieuze internationale awards en de erkenning van de professionele vakjury. De awards benadrukken dat onze AEOS end-to-end security wordt gezien als een van de leidende oplossingen op gebied van beveiliging wereldwijd.” Nedap ontwikkelde AEOS end-to-end security om bescherming te bieden tegen digitale dreigingen op toegangscontrolesystemen door best practices uit de IT- en fysieke beveiliging met elkaar te verenigen. Deze oplossing biedt het beste van beide werelden voor klanten die het hoogste beveiligingsniveau vereisen.

Security Fire & Excellence Awards
De Security & Fire Excellence Award is in Europa een van de meest gewaardeerde onderscheidingen in zijn soort, waarbij de winnaars worden geselecteerd door een onafhankelijk panel van experts uit de industrie. Afgelopen woensdag nam Nedap – in het bijzijn van 1.000 professionals op het gebied van beveiliging en brandveiligheid – de awards in ontvangst tijdens een feestelijke ceremonie in Londen.

zie meer op
https://nedap.com/nieuws/nedap-valt-dubbel-prijzen-tijdens-britse-security-fire-awards/Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL