Raamovereenkomst bodemadviesdiensten Antea Group en OMWB (Oranjewoud).

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 30/05/2017 15:46
De Omgevingsdienst Midden en West-Brabant (OMWB) heeft een aanbesteding voor bodemadviesdiensten uitgeschreven. Antea Group kwam bij de aanbestedingsprocedure als één van de drie beste inschrijvers naar voren. De OMWB selecteerde Antea Group op basis van de gevraagde hoogwaardige kwaliteit en het aantrekkelijke prijsniveau.

Businesslijnen: Milieu en Veiligheid
Tags: raamovereenkomst,
bodemadvies,
bodemonderzoek,
asbest,
milieukundige begeleiding,
bodemverontreiniging,
bodemsanering

Het met Antea Group afgesloten contract omvat het uitvoeren van verkennend en nader bodemonderzoek, partijkeuringen alsook het voorbereiden en begeleiden van bodemsaneringen. Deze diensten worden namens de 27 deelnemende gemeenten door de OMWB begeleid en uitgezet bij Antea Group. Het contract sluit goed aan op de dienstverlening die Antea Group reeds verzorgd binnen de raamovereenkomsten met de gemeentes Dongen, Oosterhout, Tilburg en de provincie Noord-Brabant en versterkt de regionale samenwerking tussen alle partijen.

Het contract loopt tot 2019 met verlengingsmogelijkheid tot 2021. Antea Group is blij met de keuze van de Omgevingsdienst Midden en West-Brabant en we zien uit naar een vruchtbare samenwerking.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL