Tijdens de vandaag gehouden jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Holland Colours NV

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 12/07/2017 07:17
Tijdens de vandaag gehouden jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Holland Colours NV (agenda en toelichting verkrijgbaar via www.hollandcolours.com) zijn de volgende besluiten genomen:
? De jaarrekening over het boekjaar 2016/2017 is vastgesteld;
? Het dividend over het boekjaar 2016/2017 is vastgesteld op € 3,01 per gewoon aandeel van nominaal € 2,27. Het dividend wordt beschikbaar gesteld als een uitkering in contanten. Op de uitkering in contanten zal 15% dividendbelasting worden ingehouden. De ex-dividenddatum is 13 juli 2017. De registratiedatum voor dividendgerechtigheid is 14 juli 2017 (na beurs). Betaling van het dividend op de gewone aandelen zal geschieden per 11 augustus 2017;
? Aan de leden van de Directie en de leden van de Raad van Commissarissen is decharge verleend;
? Accountantskantoor PricewaterhouseCoopers Accountants NV is benoemd als accountant voor een periode van drie jaar;
? De aanwijzing van de Directie om tot 11 januari 2019, onder goedkeuring van de Raad van Commissarissen, eigen aandelen te verkrijgen is goedgekeurd.
Apeldoorn, 11 juli 2017
Profiel
Holland Colours ontwikkelt, produceert en verkoopt vaste en vloeibare kleurconcentraten, masterbatches en additieven voor het inkleuren van vaste en flexibele PVC voor de bouw- en constructie industrie alsook voor PET en polyolefines voor de verpakkingsindustrie. Behalve deze wereldwijde markten, bedienen we de verfindustrie en producenten van siliconenkitten en lijmen. Onze technische experts ontwikkelen specifieke oplossingen afgestemd op de eisen en wensen van de klant en toegespitst op zijn productieomstandigheden.
Holland Colours is een Nederlandse onderneming, waarvan de aandelen genoteerd staan aan Euronext Amsterdam en heeft vestigingen in Amerika, Europa en Azië. Middels betrokken medewerkers, die tevens aandeelhouder zijn, leveren wij persoonlijke service op wereldwijde schaal.

Belangrijke data
26 oktober 2017 Publicatie halfjaarcijfers 2017/2018
31 mei 2018 Publicatie jaarcijfers 2017/2018
12 juli 2018 Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Holland Colours NV



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL