Accountancybranche omarmt online boekhoudoplossing Exact

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 19/12/2005 19:19
ACCOUNTANCYBRANCHE OMARMT ONLINE BOEKHOUDOPLOSSING EXACT
Onderzoekbureau GBNed prijst Exact Online
Een maand na de marktintroductie is duidelijk dat Exact Online in goede aarde valt. Ruim 1000 Nederlandse organisaties, waaronder meer dan 700 accountants- en administratiekantoren, maken inmiddels gebruik van de nieuwe online boekhoudoplossing van Exact Software. De reacties uit de accountancybranche zijn lovend en ook onderzoeksbureau GBNed schrijft een positieve recensie. In 2006 wordt Exact Online uitgebreid met een aantal nieuwe functies en breed ingevoerd voor het MKB.

Op 2 november jongstleden lanceerde Exact een nieuwe dienst voor financiële administratie op internet: Exact Online. Ondernemers doen de boekhouding online; accountants loggen in om cliëntadministraties te controleren. Exact Online sluit aan op een brede trend, waarbij steeds meer ondernemers zelf de boekhouding doen en de accountant controleert, corrigeert en adviseert. De tijd die daarmee wordt gewonnen, kan door accountants worden gebruikt voor professionele dienstverlening en advies. De reacties uit de branche zijn positief; de vier accountancydagen die Exact in november en december organiseerde, trokken in totaal ruim 1.500 accountants.

Productonderzoek
Onderzoeksbureau GBNed prijst Exact Online na een uitgebreide producttest. Het testrapport concludeert: "Exact is het nog niet verleerd een boekhoudpakket op de markt te brengen dat eenvoudig is in gebruik, functioneel doet wat het moet doen en afgestemd is op de MKB-ondernemer. Het pakket is zondermeer gebruikersvriendelijk te noemen en prima afgestemd op het werken met een (web)browser. Het vastleggen van basisgegevens gaat goed met dit pakket en de snelheid waarmee we boekingen kunnen vastleggen, verrast ons in positieve zin."

In 2006 wordt Exact Online ook voor de ondernemersmarkt breed geïntroduceerd. De dienst wordt dan uitgebreid met een aantal extra functies, waaronder facturering en herinnering. Daarmee heeft Exact Online alles in huis wat de moderne ondernemer nodig heeft om een eenvoudige, maar volledige financiële administratie op internet te voeren. Voor meer informatie: www.exactonline.nl.

Over Exact Online
Exact Online is een snel, veilig en gebruiksvriendelijk online boekhoudpakket, dat is gericht op samenwerking tussen het accountants- of administratiekantoor en de cliënt. Abonnees betalen een vast bedrag per maand en loggen in om hun boekhouding te doen in een beveiligde internetomgeving. Hosting door KPN, automatische software-upgrades en ondersteuning door een professionele helpdesk zijn bij de abonnementsprijs inbegrepen. Zie voor meer informatie: www.exactonline.nl.

Over Exact Software
Exact is producent van software voor Logistiek, Human Resource Management (HRM), Customer Relationship Management (CRM,) e-business en Enterprise Resource Planning (ERP). Zij voert de productlijnen Exact Online, Exact Globe 2003 en Exact e-Synergy. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1984 wereldwijd uitgegroeid tot een vooraanstaande onderneming op het gebied van zakelijke softwareoplossingen voor middelgrote organisaties. Exact-software is beschikbaar in 39 talen en wordt in 126 landen gebruikt. Het bedrijf heeft het hoofdkantoor in Delft en vestigingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en Afrika. Sinds 1999 zijn de aandelen van Exact Holding N.V. genoteerd aan Euronext Amsterdam. Zie voor meer informatie: www.exact.nl.
Bron : Exact




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL