Boskalis update Smit bod - 94% accepteert Bod

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 30/03/2010 08:44
Verwezen wordt naar het persbericht van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) van 27 maart 2010, waarbij Boskalis Holding B.V., een volledige dochtermaatschappij van Boskalis (de Bieder) aankondigde het openbaar bod in contanten (het Bod) op alle uitstaande en geplaatste aandelen (de Aandelen) in Smit International N.V. (Smit) gestand te doen.

Aanvaardingen
Naar aanleiding van de gestanddoening van het Bod door Boskalis, heeft een aantal aandeelhouders van Smit die hun aandelen nog niet had aangemeld, waaronder Van Herk Groep, Boskalis geïnformeerd het Bod eveneens te zullen aanvaarden, nu 90% van de aandeelhouders in Smit het bod heeft geaccepteerd gedurende de aanmeldingstermijn.

Dientengevolge zijn 11.485.988 Aandelen aangemeld voor aanvaarding onder het Bod, welke Aandelen tezamen met de Aandelen die reeds worden gehouden door Boskalis, een totaal van 17,240,480 aan Aandelen bedragen, vertegenwoordigend 93,87% van de Aandelen.

Na-aanmeldingstermijn
Aandeelhouders die hun Aandelen nog niet hebben aangemeld onder het Bod hebben de mogelijkheid om hun Aandelen alsnog aan te melden gedurende de na-aanmeldingstermijn, die zal aanvangen om 9.00 uur, Amsterdamse tijd, op 30 maart 2010 en eindigt om 18.00 uur, Amsterdamse tijd, op 13 april 2010 (de Na-Aanmeldingstermijn). Aandeelhouders kunnen hun Aandelen aanmelden onder de voorwaarden en conform de bepalingen en beperkingen beschreven in het Biedingsbericht.

Beperkingen
Het Bod wordt uitgebracht met inachtneming van de verklaringen, voorwaarden en beperkingen zoals opgenomen in het Biedingsbericht. De Bieder behoudt het recht om een aanmelding onder het Bod gedaan door of namens een Aandeelhouder te accepteren ook in het geval dat deze niet is gedaan op een wijze zoals aangegeven in het Biedingsbericht.

Verenigde Staten, Canada, Australië en Japan
Het Bod wordt niet, en zal niet, direct of indirect, worden gedaan in, of door gebruik van post, of enig middel of instrument (inclusief, maar niet beperkt tot, elektronische post, post, telefoon, telefax, telex of elektronische transmissie) van interstatelijk of buitenlands handelsverkeer van, of enige faciliteit van een nationale gereglementeerde markt van de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Australië en Japan, en het Bod dient niet te worden geaccepteerd door middel van een dergelijk gebruik, middel, instrument of faciliteit of vanuit de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Australië of Japan.

Dienovereenkomstig worden het Biedingsbericht en elk daaraan gerelateerd document niet per post verstuurd of anderszins verspreid of verzonden binnen of naar de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Australië of Japan, of aan personen die in hun hoedanigheid van bewaarders, gevolmachtigden en beheerders Aandelen houden voor Amerikaanse, Canadese, Australische of Japanse personen. Personen die dergelijke documenten ontvangen (inclusief, maar niet beperkt tot, bewaarders, gevolmachtigden en beheerders) dienen deze niet te distribueren of te zenden naar of vanuit dergelijke jurisdicties of dergelijke post, of enig middel, instrument, of faciliteit te gebruiken voor enig doel direct of indirect gerelateerd aan het Bod en een dergelijk handelen zal de desbetreffende acceptatie van het Bod ongeldig doen zijn.







Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL