Top Vastgoed en AM verkopen deel plan Brouwerspoort in Veenendaal aan Hoogvliet Beheer

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 31/01/2016 07:29
Utrecht, 29 januari 2016 - Top Vastgoed en AM hebben met Hoogvliet Beheer een koopovereenkomst gesloten voor 5.860 m2 winkelruimte en een parkeerdek met ruim 200 parkeerplaatsen in het plan Brouwerspoort in Veenendaal, zo maakten beide partijen vandaag bekend.

Hoogvliet Beheer verwerft de gehele ontwikkeling van Top/AM en vestigt er een Hoogvliet supermarkt van 2.900 m2. Partijen voeren momenteel oriƫnterende gesprekken voor de invulling van de overige ruimten. De bouw van bouwproject 12-13 start medio augustus 2016, de oplevering vindt een jaar later plaats. Bouwbedrijf De Vries en Verburg is als aannemer geselecteerd.

Top en AM ontwikkelen in Brouwerspoort de bouwprojecten 10 en 12-13 in een 50/50 joint-venture, voor eigen rekening en risico. Top neemt daarbij de commerciƫle ontwikkeling van de plannen op zich, terwijl AM voor de technische uitwerking zorgt. De eerste plannen voor de centrumontwikkeling Brouwerspoort zijn al een kleine 10 jaar oud. Een groot gedeelte van het masterplan is inmiddels uitgevoerd. Met de realisatie van bouwproject 12-13 komt de afronding van het complete plan Brouwerspoort in zicht.

Top en AM hebben voor het ontwerp van bouwdeel 12-13 Moke Architecten uit Amsterdam ingeschakeld. Bouwproject 10, met een oppervlakte van circa 1.600 m2 winkelruimte, fungeert als schakel tussen het bestaande kernwinkelgebied en Brouwerspoort.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL