AM geeft startsein bouw 26 woningen in Park Hoog Lede in Vlaardingen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 01/12/2015 16:46
Vlaardingen, 30 november 2015 - AM geeft op woensdag 2 december a.s. het startsein voor de bouw van 26 woningen in het project Park Hoog Lede in Vlaardingen. Wethouder Hans Versluijs van de gemeente Vlaardingen verricht in het bijzijn van de nieuwe bewoners een officiële handeling om deze start te markeren. In deze fase worden zeventien rijwoningen, acht twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande villa gebouwd. In Park Hoog Lede komen in totaal circa 225 woningen met een klassieke architectuur.

Park Hoog Lede
Direct aan de Vlaardingse Vaart, op het terrein van het voormalige Holy (Vlietland) Ziekenhuis, verrijst Park Hoog Lede. Met in het westen de Broekpolder en in de directe omgeving winkelcentrum de Loper en het centrum van Vlaardingen biedt Park Hoog Lede het beste uit twee werelden. De rust van de natuur en de bedrijvigheid van de stad. Er is een grote diversiteit aan woningtypes: vrijstaande villa's, twee-onder-een-kapwoningen, eengezinswoningen, patiowoningen en appartementen. Alle woningen hebben een royale tuin, balkon of terras. Daarnaast heeft iedere woning eigen unieke kenmerken en zijn er vele opties mogelijk.

Woninginformatie
In deze fase worden zeventien rijwoningen, acht twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande villa gebouwd. Van deze woningen zijn er nog slechts zeven beschikbaar. De woningen hebben een prijs variërend van € 279.500,- tot € 514.500,- en een vloeroppervlakte tussen de 122 m² en de 184 m². Het ontwerp is in handen van Van Egmond totaal architectuur. Er wordt een klassieke architectuurstijl gerealiseerd, wat zich uit in onder meer de klassieke kappen, mooie bakstenen erkers en aantal verassende details. De bouw wordt uitgevoerd door BAM Woningbouw. Meer informatie is te vinden op www.parkhooglede.nl/Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL