Rob Mooren benoemd als Global Director Infrastructure. Gert Kroon wordt nieuwe algemeen directeur van ARCADIS Nederland

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 01/10/2013 10:54
ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de leidende wereldwijd actieve 'pure play'advies en ingenieursonderneming heeft vandaag bekend gemaakt dat Rob Mooren met ingang van 1 januari 2014 is benoemd als Global Director Infrastructure van ARCADIS. Hij volgt daarmee de Fransman Yann Leblais op die de afgelopen 5 jaar leiding heeft gegeven aan de Global Business Line (GBL) Infrastructure. Gert Kroon zal per 1 januari 2014 Rob Mooren opvolgen als algemeen directeur van ARCADIS Nederland BV.

Rob Mooren (1956) werkt sinds 1991 bij ARCADIS Nederland en heeft gedurende die tijd diverse managementposities vervuld. Zo was hij onder meer directeur van de divisie Mobiliteit, waarin de activiteiten op het gebied van infrastructuur, verkeer en vervoer en informatiemanagement zijn ondergebracht. Sinds januari 2009 is hij algemeen directeur en sinds februari 2013 is hij ook lid van het directieteam van ARCADIS Europe met verantwoordelijkheid voor de infrastructuuractiviteiten in Europa. In zijn nieuwe functie als Global Director Infrastructure wordt hij wereldwijd verantwoordelijk voor de verdere groei van de infrastructurele markt binnen ARCADIS. Rob Mooren is in deze positie lid van het Senior Management Committee.

Gert Kroon (1962) werkt sinds 1992 bij ARCADIS en heeft in die periode een aantal managementfuncties vervuld. Zo was hij onder meer verantwoordelijk voor de business unit Ruimte & Milieu en heeft hij een ruime ervaring als projectmanager van complexe projecten. Gert Kroon is momenteel directeur van de divisie Mobiliteit, de grootste divisie van ARCADIS Nederland.

"De afgelopen vijf jaar heeft ARCADIS Nederland onder leiding van Rob Mooren prima gepresteerd ondanks de zware economische omstandigheden", aldus Friedrich Schneider, binnen de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor de Europese activiteiten en de Global Business Line Infrastructure. "Rob Mooren heeft gedurende zijn carrière binnen ons bedrijf telkens weer bewezen door een sterk klantgerichte aanpak uitstekende resultaten te kunnen behalen. Met Gert Kroon hebben we een sterke opvolger gevonden, die in staat wordt geacht ervoor de zorgen dat ARCADIS Nederland sterke resultaten zal blijven behalen. We bedanken Yann Leblais voor zijn sterke bijdrage aan de ontwikkeling van de Global Business Line Infrastructure en waarderen zijn blijvende betrokkenheid bij dit belangrijke team."




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL