ACCELL GROUP INTRODUCEERT PRIVATE LEASE VOOR KOGA, SPARTA EN BATAVUS

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 29/01/2020 08:41
Kwaliteitsfiets vanaf een tientje per maand
HEERENVEEN, 29 Januari 2020 – Vandaag introduceert Accell Group zijn private leaseconcept: Koga lease, Batavus lease en Sparta lease. Drie topmerken onder 1 dak met e-bikes en stadsfietsen die in de fabriek in Heerenveen worden geproduceerd. Het leasecontract kan een consument rechtsreeks afsluiten met één van de honderden Accell-dealers die expertise en ervaring hebben en over Nederland verspreid zijn.

Sten van der Ham, regionaal directeur Benelux Accell: “De fietsmarkt verschuift van bezit naar gebruik met volledige ontzorging voor de consument. Met onze topmerken Koga, Sparta en Batavus zijn we al aantrekkelijk voor een brede doelgroep. Met onze lease opzet maken we gezondere en schonere mobiliteit aantrekkelijk voor een nog grotere groep consumenten. Van ZZP-ers tot een werknemer die dit via de werkgever wil regelen. Een nieuw volledig ontzorgend leaseconcept voor consumenten die geen aanschafkosten voor een (elektrische) fiets willen betalen met een uniek laag eigen risico. Kortom: slimmer en groener reizen op onze topfietsen”.

Batavus, Sparta en Koga leasecontracten kunnen zowel als privépersoon of in overleg met de werkgever afgesloten worden. Bij zakelijke lease geldt de 7% bijtellingsregeling en kan het belastingvoordeel tot wel 40% oplopen. In de praktijk betekent dit dat werknemers vanaf een tientje per maand een kwaliteitsfiets kunnen rijden. Of je nu zakelijk of privé leaset, als gebruiker hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Het onderhoud en mogelijke reparaties bij Sparta, Batavus en Koga lease zijn inbegrepen en worden door de tweewielerspecialist uitgevoerd. Zie ook https://www.koga.com/nl/lease, https://www.batavus.nl/lease, https://www.sparta.nl/lease

Eind vorig jaar lanceerde Accell Group zijn B2B leaseconcept. Recent introduceerde Accell de speciale Batavus Cura Zorgfiets voor thuiszorgorganisaties.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL