Accell Group krijgt Blauwe Bord van VEB

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 27/11/2009 14:05
Heerenveen, 27 november 2009 – Accell Group N.V. maakt bekend dat René Takens (CEO) vandaag op de 31e Dag van de Belegger in de RAI te Amsterdam het Blauwe Bord in ontvangst heeft mogen nemen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) aan een persoon of organisatie die de meest aansprekende bijdrage aan de belangen van Nederlandse aandeelhouders heeft geleverd.

René Takens, CEO van Accell Group: “De prijs is een groot compliment voor alle medewerkers van Accell Group. Het is een erkenning van onze succesvolle lange termijn strategie die ook voor de aandeelhouders over de afgelopen jaren goed heeft uitgepakt. De sterke groei die we hebben doorgemaakt en de mooie resultaten zijn hiervan het levend bewijs. De geleverde prestaties waren nooit mogelijk geweest zonder de tomeloze inzet van iedereen die bij ons werkzaam is.”

De winnaar van het Blauwe Bord wordt elk jaar door de VEB gekozen en is vanochtend aan Accell Group uitgereikt door de Voorzitter van de Raad van Toezicht van de VEB, de heer Henri Ophof. Accell Group werd door de VEB ondermeer geroemd als voorbeeld van een beursgenoteerde onderneming die zich niet gek heeft laten maken door de kredietcrisis of andere externe omstandigheden. Ook werd er op gewezen dat Accell Group een heldere strategie heeft, al jaren doet waar het goed in is en dat alles met klinkende resultaten, waardoor het in de afgelopen tien jaar een meer dan uitstekende belegging geweest.

Meer informatie over het Blauwe Bord is te vinden op de website van de VEB, www.veb.net



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL