Aalberts Industries verwerft 85,97% in Impreglon SE

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 12/09/2014 07:37
Aalberts Industries heeft in totaal 85,97% op volledig verwaterde basis van de uitgegeven en uitstaande aandelen en converteerbare obligaties in Impreglon SE verworven.
Aalberts Industries heeft de intentie om 100% van de aandelen en converteerbare obligaties te verwerven en biedt daarom een additionele aanmeldingsperiode aan van twee weken onder dezelfde prijs en voorwaarden zoals gepubliceerd in het biedingsbericht van 4 augustus 2014 op www.impreglon-angebot.de. Deze additionele aanmeldingsperiode start op maandag 15 september 2014 en eindigt op vrijdag 26 september 2014.

Aan alle voorwaarden van het bod is voldaan, inclusief de acceptatiegrens van 75%. Op woensdag 17 september 2014 zal Aalberts Industries haar bod afronden voor de aandelen en de converteerbare obligaties die voor 5 september 2014 zijn aangemeld.

De resultaten van Impreglon zullen met ingang van 1 oktober 2014 worden geconsolideerd en direct bijdragen aan de winst per aandeel. De overname zal worden gefinancierd uit kredietfaciliteiten.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL