Wessanen Benelux aanwezig op BioVak 2012

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 17/01/2012 13:47
Harderwijk – Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux, is ook dit jaar aanwezig op de grootste biologische vakbeurs van Nederland. De BioVak vindt plaats op woensdag 18 en donderdag 19 januari a.s. in de IJsselhallen te Zwolle.
Wessanen Benelux is te vinden op standnummer B.74, dichtbij de ingang.

Volledige presentatie
Bezoekers kunnen tijdens de beurs kennis maken met alle bedrijfsonderdelen van Wessanen Benelux. Vanzelfsprekend is er in de stand veel aandacht voor de franchiseformules GooodyFooods en Natuurwinkel. Ook kunnen bezoekers kennis maken met het ruime versaanbod van Kroon Biologische Verswaren. Natuurlijk maken proeverijen deel uit van de presentaties. Sterke eigen merken als Ekoland, LunaeTerra en De Rit zijn in de schappresentatie opgenomen. Ook het BIOschap, onlangs succesvol geïntroduceerd in tientallen supermarkten, presenteert zich in de stand.

Volop in beweging
Jeremy Deacon, Algemeen Directeur Wessanen Benelux, licht toe: “De biologische markt ontwikkelt zich sterk. Wessanen Benelux ontwikkelt mee en blijft zoeken naar mogelijkheden om biologische voeding voor iedereen beschikbaar te maken. Dat doen we inmiddels op allerlei manieren en met passende assortimentssamenstellingen voor iedere doelgroep. Wij zijn ervan overtuigd dat de verschillende formules en distributiekanalen elkaar versterken. Hierdoor kan iedere ondernemer die met ons samenwerkt, profiteren van de aanhoudende groei van de markt voor biologische voeding.
De BioVak is bij uitstek de gelegenheid om hierover met elkaar van gedachten te wisselen en elkaar te inspireren om die groei verder te versterken. Daarom ontmoeten wij iedereen graag op onze stand.”
Openingstijden BioVak
Woensdag 18 januari 14.00 – 22.00 uur
Donderdag 19 januari 11.00 – 21.00 uur
Voor meer informatie: kijk op www.biovak.nl



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL