Koninklijke Wessanen kondigt aanvang inkoop eigen aandelen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 27/04/2007 08:11
In navolging van de berichtgeving op 27 februari 2007, kondigt Koninklijke Wessanen nv aan dat het inkoopprogramma van eigen aandelen voor het jaar 2007 zal starten op 2 mei 2007.
Het doel van het programma is om een deel van de opbrengsten van de desinvestering van de Private Label activiteiten te retourneren aan de aandeelhouders door middel van een verkleining van het uitstaande kapitaal van Wessanen. De waarde van de aandelen die Wessanen zal terugkopen bedraagt EUR 50 miljoen.
Wessanen heeft de uitvoering van het programma gemandateerd aan ING Wholesale Banking die haar handelsbeslissingen met betrekking tot de aandelen onafhankelijk van Wessanen neemt en zonder dat Wessanen invloed heeft op het tijdstip van de aankopen. Dit betekent dat het programma voortgezet kan worden gedurende gesloten perioden. Details over de aangekochte aandelen zullen wekelijks gepubliceerd worden op www.wessanen.com.
Wessanen is voornemens om over 2007 een dividend uit te keren van EUR 0,65, onder voorbehoud van goedkeuring van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 16 april 2008. Met instemming van de Raad van Commissarissen is besloten om het interim dividend over 2007 te verhogen van EUR 0,20 naar 0,25 en het slotdividend over 2007 te verlagen van EUR 0,45 naar 0,40. Het totale dividend zal hiermee gelijk blijven aan het dividend over 2006.
Het programma zal eindigen op 31 december 2007, tenzij het bedrag van EUR 50 miljoen eerder is bereikt. In dat geval zal het programma eindigen op de datum waarop dit is bereikt en zal de vervroegde beƫindiging onverwijld gepubliceerd worden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL