Vopak breidt syndicaat van internationale relatiebanken uit met ICBC

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 07/03/2011 07:45
Vopak heeft een overeenkomst gesloten met de Industrial and Commercial Bank of China (ICBC) op grond waarvan ICBC wordt toegevoegd als ‘Mandated Lead Arranger’ onder de vijfjarige doorlopende kredietfaciliteit (een zogenaamde ‘Revolving Credit Facility’) in diverse valuta ter waarde van EUR 1,2 miljard, die recentelijk werd afgesloten en aangekondigd op 3 februari 2011. De totale waarde en alle andere voorwaarden van de doorlopende kredietfaciliteit blijven ongewijzigd. Het syndicaat bestaat nu uit 15 internationale relatiebanken.
Met de deelname van ICBC versterken beide ondernemingen hun relatie die reeds bestaat uit projectfinancieringen voor een aantal joint ventures van Vopak in China. Met de toetreding van ICBC tot het syndicaat heeft Vopak haar kerngroep van banken in lijn gebracht met de verschillende op projecten gebaseerde groeimogelijkheden in verscheidene regio’s.

Profiel Vopak
Koninklijke Vopak N.V. is ’s werelds grootste onafhankelijke dienstverlener in tankopslag, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare bulk chemicaliën, gassen en olieproducten. Vopak exploiteert 80 terminals met een opslagcapaciteit van 25,3 miljoen kubieke meter in 30 landen. Deze liggen op strategische plaatsen voor gebruikers ten opzichte van de belangrijkste vaarroutes. Klanten zijn overwegend ondernemingen uit de chemische en olie-industrie, voor wie Vopak een grote verscheidenheid aan producten opslaat voor een groot aantal industrieën.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL