Vopak, Gate terminal selecteert hoofdaannemer

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 20/07/2007 08:24
Gate terminal heeft een consortium van Techint, Sener, Entrepose and Vinci, een Italiaanse, Spaanse en Franse bedrijvencombinatie met veel ervaring, aangewezen als hoofdaannemer om uitvoering te geven aan het ontwerp, de inkoop en de bouwactiviteiten met betrekking tot de geplande LNG ontvangstterminal en verdampingsinstallatie op de Maasvlakte (Rotterdam).
De aandeelhouders van Gate terminal B.V., zijnde Koninklijke Vopak N.V. en NV Nederlandse Gasunie, verwachten binnen enkele maanden in staat te zijn om de uiteindelijke investeringsbeslissing te kunnen nemen voor de bouw van de LNG terminal.

Profiel N.V. Nederlandse Gasunie
N.V. Nederlandse Gasunie is een aardgastransportbedrijf met een toonaangevende positie in Europa. Onder de taken van Gasunie vallen onder meer het beheer en de ontwikkeling van het landelijke gastransportnet en het aanbieden van diensten op het gebied van gastransport en -infrastructuur. Daarbij wordt ingespeeld op toenemende internationale gasstromen. In 2006 bedroeg de doorzet van gas bijna 100 miljard kubieke meter.
Voor meer informatie:
N.V. Nederlandse Gasunie
Communicatie
Hansch van der Velden
Telefoon : 050 - 521 21 60
E-mail : j.h.van.der.velden@gasunie.nl
Website : www.gasunie.nl

Profiel Vopak
Koninklijke Vopak N.V. is ’s werelds grootste onafhankelijke tankterminal operator, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare en gasvormige chemie- en olieproducten. Desgewenst levert Vopak logistieke diensten voor klanten van de terminal.
Vopak exploiteert 75 terminals met een opslagcapaciteit van ruim 21 miljoen cbm in 30 landen.
Deze liggen op strategische plaatsen ten opzichte van de gebruikers en de belangrijkste vaarroutes. Klanten zijn overwegend ondernemingen uit de chemische en olie-industrie voor wie Vopak een grote verscheidenheid aan producten opslaat die zijn weg naar een groot aantal industrieën vindt.
Voor meer informatie:
Koninklijke Vopak N.V.
Corporate Communication & Investor Relations
Rolf Brouwer
Telefoon : 010 - 400 2777
E-mail : corporate.communication@vopak.com
Website : www.vopak.com



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL