Bericht Randstad.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 26/10/2003 11:54
Yacht zet de laatste stap in integratie van de verschillende bedrijfsonderdelen.
Yacht Nederland kondigt aan dat in de komende maanden de laatste stappen worden gezet in de integratie van de drie verschillende bedrijfsonderdelen.
Er komt een centrale directie met een regionale structuur. Het betreft hier de afronding van het project om de oorspronkelijke bedrijfsonderdelen, die in 2000 zijn samengevoegd tot Yacht, nog eenduidiger één organisatie te laten worden.
Het kantorennetwerk blijft volledig intact. De primaire doelstelling van de wijziging is het slagvaardiger, flexibeler, klantgerichter en efficiënter maken van de organisatie. De klanten van Yacht zullen sneller en beter bediend worden vanuit het regionale kantorennetwerk.
De verwachting is dat deze aanpassing zal leiden tot het vervallen van diverse hoofdkantoor- en staffuncties. Het betreft hier ruim 50 functies. Voor zover nodig zal hiervoor een sociaal plan worden afgesproken. Een en ander zal geen materiële gevolgen hebben voor de resultaten van Randstad Holding nv.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL