Oce zet steeds nieuwe of vernieuwde producten in de markt

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 12/06/2005 09:02
De Océ TDS100 nieuw grootformaat kopieerapparaat is er een van.
Ook al is de technische documentstroom momenteel grotendeels digitaal, de meeste gebruikers hebben nog steeds behoefte aan kopieën van bijvoorbeeld hard-copy originelen, inkjetplots of gecorrigeerde tekeningen. De Océ TDS100 maakt het mogelijk om snel en eenvoudig kopieën te maken met een uitstekende kwaliteit. De Océ TDS100 heeft geen opwarmtijd en is dus altijd direct klaar voor gebruik.

Kopiëren met hoge kwaliteit.
De afdrukken van de Océ TDS100 zijn duidelijk en duurzaam. Elk type origineel wordt optimaal weergegeven, waardoor misverstanden worden voorkomen en een correcte archivering is verzekerd. Omdat originelen van alle mogelijke soorten met de grootste zorg worden behandeld, is er geen enkel gevaar dat uw kostbare tekeningen beschadigd raken. De op de befaamde Océ technologie gebaseerde Océ TDS100 zorgt voor een consistente hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, ook na lange tijd onafgebroken in bedrijf te zijn geweest.

Eenvoudig voor iedere gebruiker.
Door het compacte ontwerp, het unieke Eco-design met de extreem lage emissiewaarden voor warmte en ozon en de aantrekkelijke vormgeving kan de Océ TDS100 direct op de werkplek worden geplaatst, waardoor veelvuldig lopen wordt voorkomen. De unieke Océ Radiant Fusing® afdruktechnologie zorgt ervoor dat de Océ TDS100 geen opwarmtijd heeft en altijd direct klaar voor gebruik is. Dankzij Océ's 'groene knop' benadering kunnen met één enkele handeling kopieën gemaakt worden die meteen de eerste keer perfect zijn, elke keer weer. Dat betekent geen extra training, geen ingewikkelde instellingen, geen trial & error en geen verspilde kopieën.

Veilige investering voor de toekomst
De unieke Océ technologieën, gecombineerd met de hoge kwaliteitseisen die Océ aan producten stelt, maakt de Océ TDS100 onbetwist het meest betrouwbare kopieerapparaat in haar klasse. De Océ TDS100 is modulair opgebouwd en er is altijd wel een configuratie die perfect aansluit bij de wensen van de gebruiker.

Redactie XEA.nl
Zo bouwt Oce haar productenstroom uit en daar zullen de gebruikers, maar ook de beleggers met een betere waardering voor het aandeel Oce van profiteren.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL