Nieuws uit de AVA van Oce.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 30/04/2005 11:37
Tijdens de vandaag gehouden aandeelhoudersvergadering van Océ N.V. werd de jaarrekening 2004 vastgesteld en het voorstel ten aanzien van het slotdividend over 2004 goedgekeurd.
Aan de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen werd decharge verleend.
De Raad van Bestuur werd aangewezen als bevoegd te besluiten tot verdere uitgifte van aandelen en beperking van het voorkeursrecht tot ten hoogste 10% van het geplaatste aandelenkapitaal, welk percentage verhoogd wordt tot 20% bij fusies en acquisities.

Drs. J.L. Brentjens en F.J. de Wit werden herbenoemd als commissaris van de Vennootschap.
Prof.Dr. S. Bergsma, Mr. J.M. Boll en Prof.Dr. L. Traas werden herbenoemd als bestuurder A van de Stichting Administratiekantoor Preferente aandelen Océ.

Het dividend over het boekjaar 2004 per gewoon aandeel van € 0,50 nominaal werd vastgesteld op € 0,58 in contanten. Na aftrek van het interimdividend bedraagt het slotdividend over het boekjaar 2004 per gewoon aandeel € 0,43.
Betaalbaarstelling van het dividend zal plaatsvinden vanaf 3 mei 2005.
Het aandeel Océ was per 19 april 2005 ex dividend.

Het verslag van de vergadering wordt uiterlijk op 15 juli a.s. gepubliceerd op de corporate website (investor.oce.com) en zal op verzoek aan aandeelhouders ter beschikking worden gesteld.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL